Menara International Airport

Menara International Airport: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Marrakesh: privévervoer van of naar Marrakesh Airport RAK

1. Marrakesh: privévervoer van of naar Marrakesh Airport RAK

Profiteer van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Marrakesh Menara Airport (RAK) en jouw accommodatie in Marrakesh.Reis in voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden met hoge hygiënische normen. Kies een enkele reis van of naar de luchthaven, of een retourtrip. Je bespaart jezelf de moeite van het aanhouden van een taxi en het onderhandelen over de prijs voor of na een lange reis.  Je wordt begroet door je chauffeur, die op de luchthaven of bij je hotel met een officieel bord met daarop je naam op je wacht.Je hoeft alleen nog maar te ontspannen en vanuit je comfortabele zitplaats te genieten van het uitzicht. Deze voordelige transfer is geschikt voor stellen, gezinnen of vriendengroepen die van de luchthaven naar hun riad, hotel of appartement in Marrakesh reizen. Je kunt ook in de tegenovergestelde richting reizen, dus van je accommodatie in de stad naar de luchthaven. Begin of eindig je vakantie met een stressvrije luchthaventransfer.

Marrakesh - Menara: privévervoer van of naar de luchthaven

2. Marrakesh - Menara: privévervoer van of naar de luchthaven

Profiteer van privévervoer tussen luchthaven Marrakech-Menara en hotels en riads in het centrum voor reizigers die comfort, veiligheid, snelheid en efficiëntie waarderen. Of je nu op zakenreis bent of op vakantie, met deze dienst kom je goed aan op je bestemming. Vervoer bij aankomst: Je chauffeur wacht je op in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Als je vlucht te laat komt wacht de chauffeur tot je er bent. Vervolgens word je naar je hotel gebracht. Vervoer bij vertrek: De chauffeur haalt je op bij je hotel en zorgt ervoor dat je 2 uur voor het vertrek van je vlucht op de luchthaven bent. Neem 48 uur voor vertrek contact met ons op om je ophaaltijd af te spreken.

Marrakesh: privé-luchthaventransfer

3. Marrakesh: privé-luchthaventransfer

Aankomen op een nieuwe bestemming kan stress opleveren, maar als je dit vervoer van of naar de luchthaven van Marrakesh van tevoren reserveert kun je zonder zorgen aan je vakantie beginnen of je vakantie afsluiten. Je kunt in het stadscentrum en bij hotels en riads in de buitenwijken van de stad worden afgezet. Profiteer van een betrouwbare ophaalservice met een goed onderhouden privévoertuig. Een professionele chauffeur wacht je bij aankomst op bij de luchthaven. Vermijd het gedoe van het zoeken naar een taxi bij aankomst. Onder de gloednieuwe voertuigen die gebruikt worden bevinden zich auto's, minibusjes en bussen, waardoor deze dienst altijd een ideale optie is, onafhankelijk van of je alleen, met je gezin of met een groep vrienden reist. Bij aankomst word je direct opgevangen en naar het voertuig begeleid. Een medewerker wacht je op bij de uitgang met een bordje met je volledige naam erop, zodat je hem of haar niet kunt missen. De lokale partner houdt de aankomsten van vluchten ook in de gaten en kan daardoor ook rekening houden met vertragingen. Zorg voor veilig, betrouwbaar vervoer zonder gedoe aan het begin of het einde van je vakantie.

Privétransfer: luchthaven Marrakesh naar hotel in Marrakesh

4. Privétransfer: luchthaven Marrakesh naar hotel in Marrakesh

De chauffeur wacht bij aankomst op de luchthaven Marrakesh Menara met je naam zichtbaar op een bordje, voor gemakkelijke herkenning, en helpt je met je bagage. Deze transfer bespaart je tijd en moeite, aangezien je je privé-deur-tot-deur-transfer tussen de luchthaven Marrakesh Menara en je accommodatie vooraf reserveert voor een betaalbare vaste prijs. Je reist met een meertalige, professionele chauffeur in een schone, comfortabele bus met airconditioning en wifi. Je kunt je ontspannen en erop vertrouwen dat je veilig van deur tot deur wordt gebracht.

Privé transfer tussen Marrakech Airport en Palmeraie

5. Privé transfer tussen Marrakech Airport en Palmeraie

Ontspan op het station met uw professionele chauffeur. Deze low-cost overdracht geschikt is voor u en uw familie of een groep vrienden, het reizen van de luchthaven van Marrakech naar uw riad, hotel, appartement, of het resort in Palmeraie. Beginnen of eindigen uw vakantie met een glimlach met een veilige, betrouwbare en probleemloze gratis vervoer naar de luchthaven.

Marrakesh: Marrakesh Menara Airport privé enkele reis

6. Marrakesh: Marrakesh Menara Airport privé enkele reis

Zorg ervoor dat je aankomst of vertrek bij de luchthaven van Marrakesh zorgeloos verloopt met een vooruit geboekte transfer. Reis tussen de luchthaven Marrakesh Menara en je hotel of riad in het stadscentrum met een privévoertuig met airconditioning. Praat met de Engelssprekende chauffeur over wat er te doen is in de stad of ontspan en geniet van de rit.   Voor aankomsttransfers ontmoet je de chauffeur in de aankomsthal. Je chauffeur helpt met je bagage en indien nodig met het inwisselen van valuta. Daarna volg je hem naar het voertuig en kun je ontspannen tijdens de rit van ongeveer 20 minuten naar het centrum. Je wordt voor de deur van je hotel afgezet, of zo dicht mogelijk bij je riad als je in de medina verblijft. De chauffeur belt de riad zodat een medewerker je kan ophalen.   Voor transfers van de luchthaven haalt je chauffeur je op bij je hotel en brengt je naar het vliegveld in het comfort van een privévoertuig met airconditioning. Je wordt 3 uur vóór je vertrekvlucht opgehaald, zodat je voldoende tijd hebt om in te checken en de beveiliging van de luchthaven te doorlopen. Vermijd het lastige openbaar vervoer en de onbetrouwbare taxi's en maak in plaats daarvan gebruik van een comfortabele service.

Marrakech Airport & Agadir: privétransfer met één enkele reis

7. Marrakech Airport & Agadir: privétransfer met één enkele reis

Bespaar tijd en geld met een vooraf geboekte privétransfer tussen de luchthaven van Marrakech en uw hotel of accommodatie in Agadir, of vice versa, en geniet van een stressvrij begin of einde van uw verblijf in Marokko. Voor aankomst op de luchthaven wordt u op het vliegveld opgewacht en naar uw wachtende voertuig begeleid. Leun dan achterover en ontspan met de wetenschap dat uw chauffeur u rechtstreeks naar uw eindbestemming in Agadir zal brengen. De voordelige overdracht is geschikt voor u en uw familie of vriendengroep. Begin of eindig uw vakantie of zakenreis met een glimlach terwijl u geniet van een veilige, betrouwbare en probleemloze transfer over land op de geschatte reis van 3 uur.

Marrakech: enkele reis privétransfer van of naar de luchthaven van Menara

8. Marrakech: enkele reis privétransfer van of naar de luchthaven van Menara

Als u op zoek bent naar de beste pendeldienst naar de luchthaven en een vrolijk einde van uw vakantie, boek dan van tevoren deze privérit van een accommodatie in Marrakech naar de luchthaven. of Van Menara Airport naar uw accommodatie in de stad Marrakech Een Engelssprekende professionele chauffeur neemt u mee in een privévoertuig of minibus met airconditioning en WiFi. In het beste geval zal onze chauffeur u ook helpen met uw bagage en u rechtstreeks naar de luchthaven/of uw Accommodatie aanbieden.

Marrakesh: privé-luchthaventransfer

9. Marrakesh: privé-luchthaventransfer

Reserveer een privétransfer van de luchthaven van Marrakesh naar je hotel of riad en geniet bij aankomst van een persoonlijke ontmoeting. Je reist van deur tot deur in een modern voertuig met airconditioning op deze 15-minuten durende rit die is geprijsd voor maximaal 4 passagiers. Je Engels- en Franstalige chauffeur ontmoet je in de wachtruimte van de luchthaven van Marrakesh, met een bordje met je naam erop. Je wordt geholpen met je bagage, begeleid naar je voertuig en geholpen met het wisselen van valuta, indien nodig.  Als je riad in de medina niet met de auto kan worden bereikt, belt je chauffeur je van tevoren om een trefpunt af te spreken. Hier zul je dan worden ontmoet door riadpersoneel. Je wordt niet alleen gelaten totdat je in veilige handen bent. 

Private-overdracht tussen Marrakech & Essaouira

10. Private-overdracht tussen Marrakech & Essaouira

Boek deze privé 1-vervoer tussen de luchthaven en Essaouira en reizen Marrakech in comfort en veiligheid met een professionele chauffeur achter het stuur. Deze 2-uurs service is geprijsd voor een groep van maximaal 4 personen. Of u nu alleen reist, of met familie, vrienden of collega's, dan kunt u worden ondergebracht in een nieuwe auto, minivan, minibus of coach. Bij aankomst transfers kunt u genieten van een meet and greet service op de luchthaven waar een vertegenwoordiger zal wachten bij de uitgang hal, met een bordje met je naam erop. De dienstverlener zal uw vlucht aankomst in geval van vertraging te volgen. Transfers vertrek word je opgewacht bij uw accommodatie in Essaouira en binnenkort op uw weg naar het vliegveld.

  • Transfers
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Menara International Airport

Wil je alle activiteiten in Menara International Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Menara International Airport

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.547 beoordelingen

Hele aardige chauffeur. Stond in beschrijving dat je avond vantevoren bevestiging krijgt, dat was helaas niet gebeurd maar toen we die avond belde, kregen we wel een nummer doorgestuurd waar we 15 min voor vertrek ook netjes contact met de chauffeur mee kregen.

Chauffeur was ontzettend vriendelijk! Gelijk een warm welkom. Paspoort controle duurde wat langer, maar hij bleef op ons wachten en hield contact via whatsapp! Heel fijn vervoer!

Goede communicatie met de chauffeur, vlakbij riad afgezet, chauffeur belde eigenaar riad zodat we niet hoefden te zoeken. Snelle en vriendelijke service!

Erg blij met de service. Onze vlucht was 2 uur vertraagd en ze wachtten op ons op de luchthaven. Heel erg bedankt

Hij was op tijd en was een vriendelijke chauffeur.