Mercat de la Boqueria


Wat anderen zeggen over Mercat de la Boqueria

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.274 beoordelingen

Geweldige workshop om de lokale gerechten te leren bereiden

Met een groepje van 7 togen we naar de lokale markt om daar enkele ingredienten te gaan halen voor onze Spaanse gerechten: - Gazpacho van aardbei/tomaat - Tortilla - Paella zeevruchten - Creme Catalana Bij enkele kraampjes vertelde onze kok, Stefano, interessante weetjes en nadat we alles gekocht hadden konden we eindelijk zelf aan de slag. In groepjes bereid je de gerechten met hulp vanaf de zijlijn van Stefano. En daarna kun je met je groep heerlijk genieten van de zelfgemaakte gerechten. Een hele leuke en informatieve workshop en alles is thuis ook te bereiden.

Prima geregeld, veel personeel aanwezig!

De tour was goed geregeld. Bij het tonen van de voucher kregen we de kaarten en stuurde ze ons direct naar de juiste opstapplaats voor de door ons gekozen route. Overal stond herkenbaar personeel. De plattegronden zijn duidelijk. Er rijden regelmatig bussen, zodat we nooit lang gewacht hebben. Echt een aanrader als je veel wil zien en helemaal onbekend bent!

Over de markt lopen, daar je ingrediënten scoren was een haastige bezigheid. Snel naar het viskraampje en snel uit de markt. In gezwinde pas naar de plek waar we leuk en gezellig gezamenlijk de paella koken. Leuk en een aanrader.

Heel erg fijn je kunt gaan en op-en uitstappen wanneer je wilt.

Je stapt uit en stapt op waar je wilt. Er waren 3 routes,rode,blauwe en groene. Allemaal iets anders. Ze komen bijna om het kwartier en het is fijn met de oortjes,je kunt het beluisteren waar we langs gaan in je eigen taal.

prima manier om de highlights van Barcelona te zien

Als je, zoals ik, voor de eerste in Barcelona bent en niet zoveel tijd hebt, is dit een prima eerste kennismaking met de stad. Ik kom zeker terug en dan weet ik waar ik het liefst heen wil.