Mercato del Capo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mercato del Capo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Palermo: streetfoodtour van 3 uur

    1. Palermo: streetfoodtour van 3 uur

    Doe mee met de eerste streetfoodtour van Sicilië en verken de belangrijkste markten en pleinen van het centrum van Palermo met een officiële gids. Je gaat buiten de gebaande paden en ontdekt plekken waar de locals graag komen. Deze geweldige ervaring vindt plaats in groepjes van niet meer dan 12 mensen. Je gaat geheime steegjes in, waar je kunt praten met mensen die op straat eten verkopen en andere kleurrijke figuren. Je gaat naar de oudste kroeg in het centrum en kunt een drankje drinken met de Palermitanen. Je krijgt de beste tips van je lokale gids en krijgt als souvenir een foodpaspoort om mee naar huis te nemen.                      

Sitemap Mercato del Capo

Wil je alle activiteiten in Mercato del Capo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mercato del Capo

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 71 beoordelingen

Ze lieten me Palermo zien en er van houden op een manier die zo anders zou zijn geweest zonder deze tour en geweldige gids Angelo. Hij kende en gaf zoveel om Sicilië, waardoor je meer wilde zien en leren. We zijn begonnen met de 3 uur durende rondleiding over eten en geschiedenis, maar besloten om te blijven voor de andere 2 uur durende historische rondleiding, dat is hoe goed en interessant Angelo was. We hebben zoveel geleerd en we hebben fantastisch eten geproefd, heel erg bedankt Angelo.

Naast straatvoedsel ontvingen we veel informatie over alle aspecten van Palermo van onze authentieke en vriendelijke gids Angelo, die ons met passie door de steegjes leidde. Het inzicht in het leven op de markt was een ervaring! Straatvoedsel moet worden voorgesteld als zeer eenvoudige - waarschijnlijk vers bereide - gerechten. De tour werd verrijkt met veel informatie over geschiedenis, architectuur en mensen, wat voor ons het grootste plezier was.

Geweldige gids en een leuke tour

Onze gids Salvo heeft ons goede en veel informatie gegeven, en hij deed t zo leuk, de gerechtjes waten heerlijk. Top echt genoten, bedankt!!