Merrion Square

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Merrion Square: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Dublin: Big Bus hop on, hop off-sightseeing met open dak

1. Dublin: Big Bus hop on, hop off-sightseeing met open dak

Verken de straten van Dublin op deze  hop on, hop off-bus sightseeingtour. Ontdek Dublin met de vrijheid om de stad te verkennen waar en wanneer je wilt. Begin je reis op de rode lijn bij de eerste bushaltes, gelegen aan Upper O'Connell Street. De rode lijn heeft 32 haltes, dus je reis zit boordevol Iers plezier! Je kunt in en uit de bus stappen bij één van de aangewezen Big Bus-haltes, zo vaak als je wilt binnen de geldigheid van je ticket. Met bussen die elke 15 minuten rijden, kun je gewoon weer instappen wanneer je klaar bent. Stap uit en verken de schoonheid van Nassau Street en plan vervolgens een bezoek aan de National Art Gallery. Ontdek Merrion Square, waar je door de tuinen in Georgiaanse stijl kunt wandelen en vervolgens een hapje kunt eten in Temple Bar. Bezoek twee van de meest bekende kathedralen in Ierland, de Christ Church Cathedral en St. Patrick's. Als je echt de Dublin-levensstijl wilt ervaren, kun je je dorst lessen met een lekkere, koude pint Guinness, vers gebrouwen van het Guinness Storehouse.

...
Dublin: Irish History & Treasures Tour met het Nationaal Museum

2. Dublin: Irish History & Treasures Tour met het Nationaal Museum

Lees meer over enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de Ierse geschiedenis en hoor verhalen die de belangrijkste gebeurtenissen verklaren die het hedendaagse Ierland hebben gevormd. Deze tour belicht het verhaal van de Ieren, van 7000 voor Christus tot de 20e eeuw. Je bezoekt ook de belangrijkste tentoonstellingen en schatkamers van het Nationaal Museum om de hoogtepunten van het museum te verkennen. Deze 2,5-uur durende rondleiding doet het werk voor u, met een gids om u de belangrijkste samengestelde hoogtepunten te tonen. Je zult belangrijke stukken bekijken zoals de Ardagh-kelk, de Tara-broche, The Bog-lichamen en nog veel meer. Dit bekroonde museum is een waar feest van Ierland, met zijn mensen, geschiedenis, cultuur en artistieke schittering. De tour omvat ook een bezoek aan de Viking-tentoonstelling, waarbij de invloed van de Vikingen van de 9e tot de 12e eeuw wordt verkend. Uw volledig begeleide tour gaat vervolgens verder met een wandeling door de geschiedenis om enkele van de andere hoogtepunten van Dublin te bezoeken, waaronder de overheidsgebouwen, de Georgische hoogtepunten van Merrion Square en Stephens Green (het Central Park van Dublin City). Met kleine groepen van slechts 25 gasten of minder, zal deze tour persoonlijk en ongehaast zijn, met een gepassioneerde en vriendelijke gids.

...

Sitemap Merrion Square

Wil je alle activiteiten in Merrion Square ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Merrion Square

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 277 beoordelingen

We had an amazing experience on this bus!! The first time, we went on the bus for the entire tour, and the driver was so much fun. He explained everything very well and he put in his own experiences. We laughed a lot on that tour. When we went back on another bus, they were playing a tape which was less fun but still very informative. Overall, it was a great experience!

Toon uw smartphone met QR-code aan elke buschauffeur om uw voucher in te wisselen en te genieten van de bezienswaardigheden. Bussen rijden heel vaak en bieden een geweldige manier om veel te zien en om een overzicht van de stad te krijgen. Eens hadden we een geweldige kerel die de reis becommentarieerde en de andere 2 keer was er alleen de opgenomen audio beschikbaar

Uitstekende tour, we stapten in en uit en namen zowel een live tour als een opgenomen tour die tegelijkertijd informatief en grappig is. Een rondleiding waard en het team zal je de beste plaatsen vertellen om te bezoeken en je meenemen naar alle locaties in de stad, van Guinness tot Trinity College.

Het was heel leuk, goed geregeld. Met de app konden we de bus goed volgen en de haltes waren duidelijk aangegeven. De verhalen van de buschauffeurs waren leuk om te horen

Leuke stad, leerzaam om via de chauffeur de historie te ervaren