Datums kiezen

Merritt IslandEducatie

Merritt Island Educatie: onze aanbevelingen

Kennedy Space Center Bezoekerscomplex: Toegangsbewijs

1. Kennedy Space Center Bezoekerscomplex: Toegangsbewijs

Geniet van de vele tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, waaronder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden en Heroes & Legends met de U.S. Astronaut Hall of Fame, gepresenteerd door Boeing®. Beleef de tentoonstelling Journey to Mars: Explorers Wanted, met een live interactieve theatervoorstelling over de Rode Planeet. Tijdens een bezoek aan het Gateway-complex word je diep de ruimte in gelanceerd. Hier kun je de huidige en toekomstige baanbrekende innovaties in ruimteverkenning van de NASA en hun commerciële partners ontdekken. Vervolgens stap je de ruimtehaven van de toekomst binnen om verre werelden te ontdekken tijdens een van de 1 onvergetelijke reizen. De Kennedy Space Center Bustour brengt je naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V-raket vindt, waar er nog maar 3 ter wereld van zijn. In het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je de grootste collectie astronautenmemorabilia ter wereld bekijken. Je ziet niet alleen eerbetonen aan de helden van de programma's Mercury, Gemini, Apollo en Space Shuttle, maar ook wat er nu en in de toekomst gebeurt in het Kennedy Space Center, de ruimtehaven van Amerika.

Kennedy Space Center: toegangsbewijs met Explore-bustour

2. Kennedy Space Center: toegangsbewijs met Explore-bustour

Haal het meeste uit je tijd in het Kennedy Space Center Visitor Complex door een 1- of 2-daags toegangsticket te combineren met de diepgaande Explore-bustour. Tijdens de Explore Tour rijd je mee met een ruimtevaartexpert die je meeneemt op een rondleiding door Amerika's multi-user ruimtehaven. De KSC Explore Tour gaat verder dan de bustour van het Kennedy Space Center en maakt verschillende stops om unieke foto's te maken.Krijg een fotografisch kijkje op talrijke ruimtevaarticonen zoals het Vehicle Assembly Building en het historische Launch Complex 39, en ga onderweg naar het Apollo/Saturn V Center van boord om foto's te maken. Met je toegangskaart voor het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je genieten van vele tentoonstellingen, shows en attracties, waaronder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden, en Heroes & Legends featuring the U.S. Astronaut Hall of Fame presented by Boeing®. Beleef de tentoonstelling 'Journey to Mars: Explorers Wanted', met onder andere een live interactieve theatervoorstelling over de Rode Planeet. Geniet van de lancering naar de diepe ruimte tijdens een bezoek aan het Gateway-complex om de huidige en toekomstige baanbrekende innovaties van de ruimteverkenning van de NASA en hun commerciële partners te ontdekken. Stap vervolgens de ruimtehaven van de toekomst binnen en lanceer aan boord van een van de vier onvergetelijke reizen naar verre werelden tijdens een meeslepende rit. In het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je 's werelds grootste collectie memorabilia van astronauten bekijken. Je ziet niet alleen eerbetonen aan de helden van de Mercury, Gemini, Apollo, en Space Shuttle-programma's, maar ook wat er nu en in de toekomst gebeurt op het Kennedy Space Center, Amerika's multi-user ruimtehaven.

Vanuit Orlando: Kennedy Space Center-reis met vervoer

3. Vanuit Orlando: Kennedy Space Center-reis met vervoer

Kom alles te weten over het heelal tijdens een dagtour naar het Kennedy Space Center vanuit Orlando. Maak kennis met een astronaut, spring aan boord van de Shuttle Launch Experience-simulator en bekijk een IMAX-film. Wandel door de rakettuin vol echte raketten en bezoek het Gateway-complex om meer te weten te komen over de toekomst van de ruimtevaart. Luister naar de interessante feiten en verhalen over het Space Center van je chauffeur en gids tijdens de transfer. Bij aankomst heb je alle tijd om rond te dwalen en de vele attracties te bezoeken. Profiteer van de aanwezigheid van een gids die tijdens je bezoek eventuele vragen kan beantwoorden. Je kunt kiezen uit de volgende opties: • Alleen vervoer: maak je geen zorgen over het vervoer tussen Orlando, Kissimmee of Lake Buena Vista naar het Kennedy Space Center dankzij een deur-tot-deur-transfer. • Vervoer vanuit Orlando en entreebewijs: geniet van het gemak van vervoer naar het Kennedy Space Center, en sla de wachtrij over om je tickets aan de deur te ontvangen. • Tour met een kleine groep: geniet van ophaalservice bij je hotel en een ontbijtpakket onderweg naar het complex tijdens een tour met een kleine groep (maximaal 12 personen) en met meer gespecialiseerde hulp van de gids. Bovendien kun je tijdens de dag in het Kennedy Space Center ook de KSC Explore Bustour nemen om binnen de poorten van de NASA te komen voor een fotostop in de buurt van de lanceerplatforms en bij de assemblage van de voertuigen. Je ontvangt een voucher ter waarde van $15 die je op het complex kunt inwisselen om iets te eten te kopen. • Kennedy Space Center Express: stap op de bus bij de eindhalte (ICON Park) en vermijd het gedoe van pick-ups. Zo heb je wat extra tijd in de ochtend als je pas bij de laatste halte aan boord gaat.

Orlando: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

4. Orlando: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

Ontdek het beste van Orlando met deze all-inclusive pas. Kies tussen een pas voor 2, 3 of 5 dagen, geldig gedurende een periode van 2 weken, en ga op verkenning. Hoe meer u ziet, hoe meer u bespaart. Geniet van populaire attracties zoals Kennedy Space Center en LEGOLAND Florida. Verken de bezienswaardigheden in de omgeving in Tampa en Miami, perfect voor een roadtrip. Het is niet nodig om uw attracties te kiezen voordat u de pas koopt, u kunt kiezen en kiezen wanneer u gaat. Ontmoet de beroemdheden in Madame Tussauds Orlando, maak een ritje in The Wheel in Icon Park en meer. Profiteer van een digitale pas en gids, die u op een mobiel apparaat kunt gebruiken of thuis kunt afdrukken. Attracties zijn onder andere: • Bezoekerscomplex Kennedy Space Center • LEGOLAND® Resort in Florida • Fun Spot America Theme Park - 4 Ride Sampler • Mevrouw Tussauds Orlando • WonderWorks All-Access-pas • SEA LIFE-aquarium Orlando • Het wiel in ICON Park • Gatorland - de alligatorhoofdstad van de wereld • De Outta Control Magic Comedy Dinnershow • Titanic - de Tentoonstelling van artefacten • Gray Line Orlando - Rondleiding door de stad Orlando • Avonturengolf op de Congo-rivier • Winter Park schilderachtige boottocht • Amerikaanse politie Hall of Fame • ZooTampa in Lowry Park • Moerasboottour door Boggy Creek • Leeuwenland Safari • Miami Seaquarium • Duck Tours South Beach • Island Queen Millionaire's Row Sightseeing Cruise • Ft. Lauderdale-boot met glazen bodem en snorkeltrip • Hop on, hop off-tour door Miami in de grote bus • Gator Park Moerasboottocht • Sawgrass recreatiepark Everglades Airboat Adventures • Gray Line Miami: Everglades Airboat Adventure Tour • Daytona International Speedway Tour met volledige toegang • Island H2O Waterpark - Toegang op weekdagen • Clearwater zeeaquarium en meer! *Besparingen op basis van routes op de Go City-website.

Vanuit Orlando: Kennedy Space Center-dagtour

5. Vanuit Orlando: Kennedy Space Center-dagtour

Geniet van vervoer heen en terug van Kissimmee of Orlando naar Kennedy Space Center met een ervaren chauffeur die je de beste manier laat zien om je te verplaatsen. Laat je vervoeren naar het allernieuwste op het gebied van ruimteverkenning door middel van praktische tentoonstellingen, films en presentaties, waaronder een ontmoeting met een astronaut. Kies tussen alleen vervoer heen en terug of selecteer de optie met toegang tot het Kennedy Space Center. Voordat u aankomt, zal uw gids u laten weten hoe u het park het beste kunt zien en doen, zodat u uw tijd kunt maximaliseren. Bij aankomst begint u met een bustour die een compleet overzicht geeft van de enorme hoeveelheid operaties, waaronder het enorme Vehicle Assembly Building, Launch Complex 39B en het Apollo/Saturn V Center, met zijn nagebouwde maan landing en ontzagwekkende full-size Saturn V-raket. Terug in het hoofdcomplex bezoekt u de Space Shuttle Atlantis-tentoonstelling, met zijn emotionele presentatie van een van de vier overlevende orbiters. Maak een ritje in de meeslepende Shuttle Launch Experience, een slimme simulator met de inside-track van hoe het voelt om vanuit het Space Center te vliegen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Heroes and Legends-centrum (inclusief de U.S. Astronaut Hall of Fame), genieten van de grootsheid van het IMAX-theater met zijn oogverblindende films op groot scherm, of dwalen door de Rocket Garden.

Kennedy Space Center: chat met een astronaut met toegang

6. Kennedy Space Center: chat met een astronaut met toegang

Schiet op en ervaar een reis als geen ander naar NASA's Kennedy Space Center and Visitor Complex. Schud een astronaut de hand, leer over verschillende Apollo-missies en bekijk Space Shuttle Atlantis®. Bezoek het ruimtestation 's ochtends of' s middags, afhankelijk van welke tour je kiest. Verken uw omgeving, geniet van een ontbijt of lunch in combinatie met een alcoholisch drankje (voor volwassenen) of lichte versnaperingen. Geniet van tentoonstellingen, shows en attracties, waaronder 's werelds grootste verzameling astronautenmemorabilia. Loop rond, bezoek de Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden en Heroes & Legends met de US Astronaut Hall of Fame gepresenteerd door Boeing®. Ontmoet een echte astronaut, een van de coolste ervaringen die je op aarde zult krijgen. Chat met ze terwijl ze je vertellen over hun missies en ga met ze op de foto. Beleef een geweldig dagje uit met het hele gezin. Dat is er een die je van je bucketlist kunt afstrepen.

Kennedy Space Center: dagtour met Airboat Safari Ride

7. Kennedy Space Center: dagtour met Airboat Safari Ride

Uw tour naar het Kennedy Space Center Visitor Complex belooft een spannende dag voor het hele gezin. Leer alles over ruimtevaart tijdens je bezoek aan dit geweldige instituut. Tijdens de gesproken NASA-bustour sta je in de lanceercontrolekamer en kijk je naar een echte Saturn V-raket, de grootste raket die ooit heeft gevlogen. U kunt ook foto's maken van de lanceerplatforms van de shuttle. Met een beetje geluk zie je daar zelfs een spaceshuttle! Geniet ook in het Kennedy Space Center Visitor Complex van de Shuttle Launch Experience. Deze simulatorrit begon in mei 2007 en repliceert de bezienswaardigheden, geluiden en gevoelens van een shuttle-lancering. Voel de ongelooflijke reis van lancering in de ruimte en een baan om de aarde vanuit het oogpunt van een astronaut. Gastbemanningsleden binden zich vast en gaan verticaal voor lancering in een unieke bewegingssimulator, de enige realistische simulatie van een lancering ooit gemaakt. De ervaringsreeks van 5 minuten wordt afgesloten met een adembenemend uitzicht op de aarde. Leun na de bustour achterover en geniet van een IMAX-film. Bekijk zeker de nieuwe 3D IMAX Magnificent Desolation. Waarom kies je er niet voor om door een space shuttle op ware grootte te wandelen, naar een maansteen te kijken of ruimte-ijs te proberen? Dit is een dag vol plezier voor het hele gezin. Je tour omvat een tocht van 30 minuten met een moerasboot om de schoonheid van de nabijgelegen moerassen te ontdekken! Zoek naar exotische planten, bloemen en dieren in het wild, waaronder de beroemdste bewoner van het moeras: de alligator.

Kennedy Space Center: ervaring met astronautentraining

8. Kennedy Space Center: ervaring met astronautentraining

Trein om naar Mars te gaan en word astronaut voor een dag in het Kennedy Space Center Visitor Complex. Maak deel uit van de volgende generatie ruimteverkenners in het Astronaut Training Experience® Center. - Op verkenning met Lockheed Martin. Laat u inspireren door authentieke NASA-wetenschap en -techniek. In de Astronaut Training Experience (ATX) sluit je je aan bij de bemanning terwijl ze een spectaculaire reeks missiesimulaties beginnen, waaronder lanceren, landen en lopen op Mars. Maak een ruimtewandeling door spannende en meeslepende microzwaartekrachtsimulatietechnologie. Neem deel aan de lancering van NASA's Space Launch System (SLS)-raket als lid van het lanceercontroleteam of de bemanning van de Orion-capsule. Maak tijdens de training gepersonaliseerde videologboeken die u opnieuw kunt bekijken nadat u uw missie hebt voltooid.

Kennedy Space Center: chatten met een astronautenervaring

9. Kennedy Space Center: chatten met een astronautenervaring

Bekijk geschiedenis in wording in het Kennedy Space Center. Reis van een ontmoetingspunt naar de Space Coast. Onderweg legt je gids meer uit over de faciliteit en hoe je het meeste uit je tijd in het bezoekerscentrum kunt halen. Chat met een astronaut die je meest prangende vragen zal beantwoorden in een informele, kleine groep. Geniet van een proeverij van eten en drinken terwijl je een groepsgesprek voert over hoe het echt is om in de ruimte te leven en te werken. Luister naar geweldige verhalen over ruimtereizen en lanceringen van shuttles. Terug bij het bezoekerscentrum rijd je met de Shuttle Launch Experience, de simulator die je meeneemt naar een andere wereld! Leun achterover en geniet van een IMAX-film, wandel door een levensgrote spaceshuttle, loop rond in de ongelooflijke rakettuin, kijk naar een maansteen en geniet zelfs van wat ruimte-ijs.

Miami: privétour Kennedy Space Center

10. Miami: privétour Kennedy Space Center

Verken het Kennedy Space Center tijdens een begeleide wandeling. Duik in de geschiedenis van het ruimtevaartprogramma en kijk wat er voor de toekomst op de planning staat. Geniet van het gemak van een retourtransfer vanuit Miami en eet onderweg een heerlijke lunch. Laat u ophalen vanuit het comfort van uw accommodatie in Miami en leun achterover en ontspan tijdens de rit naar het Kennedy Space Center. Volg je gids terwijl je meer te weten komt over astronauten en de details van de ruimterace. Wees getuige van het verhaal van de verovering van de ruimte en het Apollo-programma, van de mythische Saturn V-raket tot de Atlantis-shuttle, die u kunt bewonderen in een speciaal daarvoor bestemde hal. Hou je energie op peil met een verrukkelijke volledige maaltijd. Keer aan het einde van je tour terug naar je accommodatie in Miami.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Merritt Island

Merritt Island

Veelgestelde vragen over Educatie in Merritt Island

Welke andere activiteiten dan Educatie zijn de moeite waard in Merritt Island?

Welke Educatie in Merritt Island nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Educatie in Merritt Island nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Andere activiteiten in Merritt Island

Wil je alle activiteiten in Merritt Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Merritt Island

Echt een "must" als je ruimtevaart en de geschiedenis er van interessant vind. Gratis bustour naar giga assemblage hal inbegrepen. Gave presentaties van Apollo ( in een originele controle kamer van Nasa ) en Spaceshuttle geschiedenis ook de Imax show zeker gaan zien

Onze gids was Greg en hij heeft ons prima tips gegeven tijdens tocht naar KCS. Neem bij de ingang een plattegrond en een programma mee. Het Apollo project is te bereiken met de tourbus. Een enorme raket. Wat een indrukwekkende belevenis.

Deze dag was echt top. In het Kennedy Space Center wordt je meegenomen in de historie van de ruimtevaart bij NASA. Ze laten je zo veel mogelijk zien en alles was goed te volgen.

De rondrit op het domein was prachtig met ook zicht op de Artemis 1 . In de hangar van Apollo en ook de Space shuttle was de Max . Een aanrader

indrukwekkende ervaring, unieke plekje om de historie en de toekomst van de ruimtevaart te beleven