De populairste activiteiten van Merzouga

Vanuit Marrakesh: driedaagse Sahara-tour naar de Erg Chebbi-duinen

1. Vanuit Marrakesh: driedaagse Sahara-tour naar de Erg Chebbi-duinen

Slaap onder de sterrenhemel in de woestijn op een Berbercamping tijdens een onvergetelijke duinervaring vanuit Marrakesh. Bezoek het op de UNESCO-lijst opgenomen Ait Ben Haddou, de Vallei der Rozen en Tinghir. Stop bij traditionele Berberdorpen rond de Todra-kloof en trek met een kameel door de Erg Chebbi-duinen, de hoogste van Marokko. Dag 1: Marrakesh - TinghirJouw gedeelde woestijntour van 3 dagen van Marrakesh naar Merzouga begint vroeg in de ochtend. Rijd naar Ait Benhaddou via de Tizi Ntichka pas en het Hoge Atlasgebergte. Maak onderweg vele stops. Bezoek het UNESCO-Werelderfgoed Kasbah Ait Benhaddou, dat ook als decor heeft gediend voor verschillende Hollywood kaskrakers. Je vervolgt je reis naar Ouazazate en Kasbah Taourirt voor de lunch. Die middag rijden we via de Rozenvallei naar Tinghir, waar je hotel staat. Avondmaaltijd en overnachting. Dag 2: Tinghir - MerzougaNa het ontbijt in jouw hotel in Tinghir vervolg je je reis over de weg van 1001 Kasbahs naar de oase van Tinghir, waar de hoofdweg wordt verlaten voor een rit langs de rivier naar het Todgha-ravijn. Na wat vrije tijd om te genieten van de onmetelijkheid van de enorme kliffen en een lunch in een lokaal café (op eigen gelegenheid), ga je vroeg in de middag verder naar Erfoud, beroemd om zijn dadelmarkt en een vertrekpunt van de oude handelskaravanen die de Sahara doorkruisten naar Tombouctou. Rijd door een rotsachtig woestijnlandschap verder naar Merzouga. Bij aankomst aan de rand van de Erg Chebbi-duinen ontmoet je je kamelenkaravaan en rijd je op je kamelen door de verbazingwekkende kleurveranderende duinen met de zonsondergang aan de horizon als achtergrond. Aan het eind van de rit en vlak voor de avond valt, bereik je het woestijnkamp in de Sahara, omgeven door niets dan zandduinen. Na wat tijd om de duinen en het omringende landschap te bewonderen, maak je je klaar voor een Marokkaans diner geserveerd onder de sterren bij een kampvuur. Later die avond kun je genieten van berbermuziek, waarbij je lokale gastheren op de drums spelen. Dag 3: Merzouga - MarrakeshNa een vroeg ontbijt en een ritje op een kameel terug naar de hoofdweg, ontmoet je je chauffeur en rijd je terug naar Marrakesh. Geniet onderweg van de lunch terwijl je de Vallei van de Rozen passeert en rijd verder door het hoge Atlasgebergte naar Marrakesh. Eindig je woestijntour in Marrakesh rond 20:00 uur.

Vanuit Marrakesh: 3-daagse woestijnsafari Merzouga met eten

2. Vanuit Marrakesh: 3-daagse woestijnsafari Merzouga met eten

Ontdek de rand van de Sahara-woestijn tijdens een driedaagse budgettour vanuit Marrakech en verken de dramatische landschappen van de Dades-vallei en de Kasbah van Ouarzazate. Rijd per kameel door de duinen van Erg Chebbi en slaap in een woestijnkamp onder de sterrenhemel. Dag 1: Marrakech - Ait Ben Haddou - Dades Begin je reis door het Hoge Atlasgebergte over te steken, langs het ene Berberdorp na het andere, naar de UNESCO-werelderfgoedlocatie Ait Ben Haddou. Dit dorp staat bekend om zijn kasbah en versterkte dorp en is gebruikt als decor voor enkele beroemde Hollywood-epen en fotoshoots in tijdschriften. Na wat vrije tijd kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant en vervolgt u uw rit door Ouarzazate, bekend als de Poort van de Sahara. Ga verder naar Boumalne Dades en bewonder de schilderachtige rit langs de Dades-vallei, waar u kunt genieten van een diner en uitrusten voor de nacht in Kasbah Amazigh of Hotel Chems. Dag 2: Dades - Todgha Gorges - Merzouga Na het ontbijt verlaat u uw hotel en rijdt u naar Tinghir en zijn dramatische Todgha Gorges, waar u wat vrije tijd pauzeert om de canyons te verkennen. Geniet van een lunch in een plaatselijk café en ga verder naar Merzouga om je kamelenkaravaan te ontmoeten. Ervaar de Erg Chebbi-duinen op een kameel en bekijk de zonsondergang. Bereik je woestijnkamp vóór het vallen van de avond en geniet van een authentiek Marokkaans diner onder de sterrenhemel. Lokale nomaden zorgen voor entertainment en laten je zien hoe je de traditionele Tam Tam-drums bespeelt. Geniet van een diner en een overnachting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate - Marrakech Na een vroege ontwaking om vóór het ontbijt de zonsopgang te bekijken (optioneel), staat een chauffeur klaar om je op te halen voor de transfer terug naar Marrakech. Stop halverwege voor de lunch in een lokaal restaurant. Laat je rond 20.00 uur afzetten bij je oorspronkelijke vertrekpunt of Djemaa El Fna. Je kunt ook upgrades boeken voor de nacht in het bedoeïenenkamp, zoals het luxe woestijnkamp met een luxe privétent, compleet met een eigen douche, badkamerfaciliteiten en 5-sterrenvoorzieningen. Deze upgrades dienen per persoon geboekt te worden.

Vanuit Marrakesh: 3-daagse woestijntocht naar Merzouga

3. Vanuit Marrakesh: 3-daagse woestijntocht naar Merzouga

Ontdek Fes en Marrakech, de koningssteden van Marokko, tijdens een begeleide driedaagse tour. Dag 1: Marrakesh — Ait Ben Haddou — Dades (1e nacht in Kasbah Amazigh) Begin je tour met een vroege pick-up. Ontmoet uw chauffeur 's ochtends in uw hotel of riad voordat u het Hoge Atlasgebergte oversteekt richting Kasbah Ait Ben Haddou. Geniet na een begeleide wandeling door het dorp van een ontspannen lunch in Ait-Ben-Haddou. Reis in de vroege namiddag in noordoostelijke richting naar Boumalne Dades via Ouarzazate. Maak een rit langs de rivier de Dades met de prachtige zonsondergang als achtergrond. Bereik de weg naar Dades Valley en maak een pitstop om te genieten van het prachtige landschap. Ga dan verder naar een hotel waar je dineert en uitrust voor de nacht in Kasbah Amazigh. Dag 2: Dades — Merzouga Begin de dag met een ontbijt in uw hotel. Ga op een reis langs de weg van 1001 Kasbahs naar Tinghir, een oase waar je de kans krijgt om te genieten van een wandeling van een uur langs de oever van de rivier helemaal naar Todgha Gorges. Hier krijgt u wat vrije tijd om voor de lunch van het landschap te genieten. Vroeg in de middag loop je naar Merzouga, waar je kamelenkaravaan op je wacht. Rijd vanaf hier op je kameel door de zandduinen van Erg Chebbi terwijl je geniet van een betoverende zonsondergang. Bereik voor het donker je woestijnkamp in de Sahara, genesteld tussen de duinen, waar je een Marokkaans diner eet onder de sterren terwijl je wordt vermaakt door lokale nomaden die op hun trommels spelen rond het kampvuur. Na het kampvuur relax je in je standaard of luxe tent, afhankelijk van welke je kiest. De standaardtenten zijn eenvoudige accommodaties, terwijl een privétent onder voorbehoud van beschikbaarheid is. De toiletten bevinden zich direct buiten, met faciliteiten om je op te frissen in een gedeelde ruimte. Als u kiest voor de luxe tent, bevindt deze zich in een meer afgelegen en schilderachtige omgeving, wat zorgt voor extra comfort en een gegarandeerde privétent met doorspoelbare westerse toiletten, warme douches en een uitgebreid diner en ontbijt. Dag 3: Merzouga - Fes  Word gewekt door je woestijngastheren als je de zonsopgang wilt zien. Na het ontbijt rijdt u langs de Ziz-rivier met zijn verbazingwekkende oase omzoomd met palmbomen en versterkte ksours (kastelen) helemaal naar Midelt, een klein stadje in het midden van het Atlasgebergte, uw lunchstop voor de dag. In de middag gaat u verder door het Midden-Atlasgebergte richting Fes. Let op een dramatische verandering in het landschap: met sneeuw bedekte bergen, cederbossen en rijke vegetatie, een complete 180 van de dorre en rotsachtige landschappen van de rest van de tour. Beëindig uw woestijntour van Marrakesh naar Fes in de vroege avond terwijl uw chauffeur u naar uw riad of hotel in Fes brengt.

Vanuit Merzouga: Nachtelijke kamelentocht over de Erg Chebbi Duinen

4. Vanuit Merzouga: Nachtelijke kamelentocht over de Erg Chebbi Duinen

Berijd een kameel in de Sahara-woestijn in Marokko en kijk hoe de zon ondergaat boven de duinen van Erg Chebbi. Tijdens deze spannende nachtelijke tour ervaar je niet alleen veel spectaculaire uitzichten – je hebt ook de kans om de woestijn te leren kennen in de stijl van de nomaden. Eet een traditionele Marokkaanse tajine, neem deel aan een drumcirkel en slaap in een authentieke Berberse tent. Zie roze flamingo's in een oase in de buurt van Merzouga en zie reptielen en zoogdieren in de woestijn tijdens je trekkingstocht. Dag 1: Erg Chebbi-duinen– D Rijd met je kameel over de duinen en bekijk het prachtige woestijnlandschap. Geniet van een traditioneel welkom in de woestijn in de Berbertent waar je de nacht zult doorbrengen. Ga op een kamelentocht tijdens zonsondergang, probeer sandboarding en geniet 's avonds van een Marokkaans kampvuurdiner en een drumcirkel, voordat je gaat slapen onder de sterren. Dag 2: Erg Chebbi-duinen– O Bekijk de zonsopgang van Algerije over de duinen en geniet van een ontbijt in het kamp voordat je terugrijdt door de Erg Chebbi-duinen naar Merzouga.

Van Fes: 3 dagen en 2 nachten woestijnreis naar Marrakech

5. Van Fes: 3 dagen en 2 nachten woestijnreis naar Marrakech

Maak een meerdaagse tocht door het Atlasgebergte naar de Sahara woestijn vanuit Fes. Bewonder het prachtige landschap, geniet van de traditionele Berberse cultuur en keuken, en bezoek een verscheidenheid aan charmante dorpjes gedurende 3 dagen. Rijd door een cederbos en bekijk de apen, voordat je afdaalt naar de Sahara-woestijn. Aankomst in de traditionele kasbah aan de voet van de Erg Chebbi-duinen. Geniet van de schoonheid van de zonsondergang tijdens een kameelrit door de duinen. In het Berberkamp dineren, naar de sterren staren en overnachten in een tent. Bezoek op de tweede dag Merzouga, Tinghir en Ouarzazate. Ga op de ruige Weg van Duizend Kasbahs langs de oude karavaanroute. Dit gebied is een populaire locatie geweest voor Hollywood-films, zoals The Last Temptation of Christ en Jewel of the Nile. Stop voor de lunch en maak een wandeling in de Todgha Gorges en reis vervolgens door de Dadès-vallei langs dramatische steile hellingen. Diner en overnachting in een hotel in de Gorges of in Ouarzazate. Bezoek op de derde dag de stad Ouarzazate, inclusief de Kasbah van Taourirt en de Atlas Studios - de grootste en beroemdste filmstudio's in Afrika.

Van Fez: Saharawoestijn 2-daagse tour met Merzouga Camp Stay

6. Van Fez: Saharawoestijn 2-daagse tour met Merzouga Camp Stay

Dag 1: Fez - Ifrane - Midelt - Ziz-vallei - Merzouga Vandaag, op woestijntochten in Fez, 2 dagen. Ophalen om 07.30 uur bij hotel/riad. Reis van Fez naar de Merzouga-woestijn. Maar; dit is geen gewone rit. Onderweg stoppen we op een aantal leuke bestemmingen. Stop eerst bij Ifrane, het stadshuis in alpine stijl met skipistes. Ten tweede bevinden zich in het Midden-Atlasgebergte van Marokko cederbossen waar de Barbarijse Aap wordt geobserveerd en gevoed. Daarna verhuizen naar de populaire pitstop van Midelt. (pauze voor de lunch) Vervolgens gaat u verder door de weelderige groene Ziz-vallei en maakt u de laatste stop in Erfoud. Bij aankomst in Merzouga wordt u naar het hotel gebracht om uw bagage op te slaan. De kamelen wachten op je voor een kameeltrekking-ervaring (ongeveer 45 minuten) om te genieten van de zonsondergang op kameelrug naar nomadententen waar je zult dineren onder de sterrenhemel met een Berber-folkloreshow (overnachting in een woestijnkamp). Dag 2: Merzouga - Terug naar Fez Sta vroeg op voor de wenkende zonsopgang van Erg Chebbi en een heerlijk ontbijt. Bereid u vervolgens voor om de camping te verlaten naar uw bestemming Fez met enkele tussenstops onderweg. (Pauzeer voor de lunch - op eigen gelegenheid). Afzetten. (Uw hotel/riad Fez).

Van Marrakech 3-daagse woestijntocht met 2 overnachtingen naar Merzouga Duinen

7. Van Marrakech 3-daagse woestijntocht met 2 overnachtingen naar Merzouga Duinen

Ontdek de woestijn van Marokko tijdens een 3-daagse tocht vanuit Marrakech. Bekijk de historische Kasbah van Ait Benhaddou, maak een kamelentocht door de duinen en bekijk de zonsopgang vanuit de woestijn. Dag 1: Marrakech - Tizi n'Tichka - Ait Ben haddou - Ouarzazate - Rozenvallei Je 3-daagse woestijntour van Marrakech naar de Merzouga duinen begint vroeg in de ochtend met een pick-up bij je hotel in Marrakech of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt. Rijd oostwaarts langs schilderachtige dorpjes om het Hoge Atlasgebergte te bereiken. Tijdens de rit door de bergen kun je af en toe stoppen voor mooie foto's, even de benen strekken en snel een kop koffie drinken. Nadat je door de beroemde Tizi Ntichka pas bent gereden, stop je bij het versterkte Berberdorp Ait Benhaddou Kasbah. Zie de opnamelocaties van Gladiator, Lawrence of Arabia en het Koninkrijk der Hemelen terwijl je ongeveer 2,5 uur doorbrengt met het verkennen van deze beroemde UNESCO bezienswaardigheid met een lokale gids (gidskosten niet inbegrepen). Geniet van een heerlijke lunch voordat je verder rijdt naar Tinghir, langs Ouarzazate, Skoura Oase, Klaa Mgouna en Dades. Laat in de middag bereik je je hotel. Ontspan met een diner in Rose Valley voordat je je terugtrekt voor de nacht. Dag 2: Tenghir - Todra Gorges - Tinjdad - Erfoud - Merzouga Duinen Na het ontbijt vertrek je naar de Erg Chebbi Sahara woestijn in Merzouga. Onderweg kom je langs de vele Berberdorpen, waaronder Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf en Erfoud. Na het ontspannen in Merzouga pak je een kleine slaapzak in voor je kamelentocht door de zandduinen van Erg Chebbi. Kom aan bij een traditioneel Berberkamp, laat de kamelen achter en loop naar de hoogste duinen om de zonsondergang te bekijken. Breng de nacht door in Berber nomadententen onder de sterrenhemel, luisterend naar trommelmuziek midden in de Sahara. Dag 3: Kamelentocht - Zonsopgang -Tinghir - Rozenvallei - Atlasgebergte - Marrakech Sta vroeg op om de prachtige zonsopgang boven de woestijn te zien. Geniet van je ontbijt voordat je weer op je kameel springt. Zodra je Merzouga hebt bereikt, rijd je terug naar Marrakech. Stop rond het middaguur in Kalaat M'Gouna (Rozenvallei) voor de lunch en een welverdiende rust. Rijd verder naar Marrakech via Ouarzazate en bereik je hotel in de avond.

Marrakech: 3-daagse tour naar Fez met overnachting in de woestijn

8. Marrakech: 3-daagse tour naar Fez met overnachting in de woestijn

Duik diep in de Sahara-woestijn tijdens een driedaagse reis van Marrakesh naar Fes, inclusief accommodatie. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en het landschap terwijl je schilderachtige dorpjes bezoekt, een nacht doorbrengt in de woestijn en een kameeltocht door de duinen maakt. Dag 1: Marrakesh - Tizi n'Tichka - Ait Ben Haddou - Ouarzazate - Rose Valley Tinghir Begin 's ochtends vroeg met ophalen bij uw hotel in Marrakech of bij het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt. Rijd oostwaarts langs schilderachtige dorpjes om het Hoge Atlasgebergte te bereiken. Als je door de bergen rijdt, stop dan af en toe voor mooie foto's, strek je benen en drink snel een kopje koffie. Nadat u door de beroemde Tizi Ntichka-pas bent gereden, stopt u bij het Berberse versterkte dorp Ait Benhaddou Kasbah. Bekijk de filmlocaties van de Gladiator, Lawrence of Arabia en het Koninkrijk der Hemelen terwijl je ongeveer 1 uur doorbrengt met het verkennen van dit beroemde UNESCO-gezicht met een lokale gids (gidskosten niet inbegrepen). Koop een heerlijke lunch voordat je doorgaat naar Rose Valley (Tinghir), langs Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna en Dades. U bereikt uw hotel laat in de middag. Ontspan met een diner in Rose Valley Tinghir voordat u naar bed gaat voor de nacht. Dag 2: Tenghir - Todra Gorges - Tinjdad - Erfoud - Merzouga-duinen Na het ontbijt vertrek je naar de Erg Chebbi Sahara-woestijn in Merzouga. Passeer de vele Berberdorpen die onderweg verspreid liggen, waaronder Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf en Erfoud. Ontspan in Merzouga en pak vervolgens een kleine weekendtas in voor uw kameeltocht door de zandduinen van Erg Chebbi. Aankomst in een traditioneel Berberkamp, verlaat de kamelen en loop naar de hoogste duinen om de zonsondergang te aanschouwen. Breng de nacht door in Berber-nomadententen onder de sterren, luisterend naar drummuziek midden in de Sahara. Dag 3: Kameeltocht - Zonsopgang - Errachidia - Medilt- Atlasgebergte - Ifran- Fes Sta helder en vroeg op om de prachtige zonsopgang boven de woestijn te zien. Geniet van het ontbijt voordat u weer op uw kameel springt. Zodra u Merzouga bereikt, begint uw rit naar Fes door de Ziz-vallei door Errachidia. Stop rond het middaguur in Midelt om lunch te kopen. Ga verder naar Fes via Ifran Imouzzar met zijn cederbossen en Berbersteden, die beide beroemd zijn als winterskioorden voor Marokkanen. Het kan zijn dat uw chauffeur onderweg enkele Barbarijse apen tegenkomt en van de gelegenheid gebruik maakt om wat foto's te maken. Aankomst laat in de middag in Fes en beëindig uw tour met een drop-off bij uw accommodatie of op de dichtstbijzijnde locatie die bereikbaar is met de auto

Van Fes: 2-daagse woestijntour met terugkeer naar Fes of Marrakech

9. Van Fes: 2-daagse woestijntour met terugkeer naar Fes of Marrakech

Ervaar het leven in de Sahara-woestijn tijdens een kleine groepsreis naar de duinen van Erg Chebbi. Berijd een kameel over het zand en bekijk onderweg de zonsondergang. Rijd over de bochtige wegen van het Midden-Atlasgebergte en nog veel meer. Dag 1: Fes - Ifrane - Midelt - Merzouga Verlaat Fes en passeer het winterskigebied van Ifrane, gebouwd door de Fransen in de jaren 1930 om op een Zwitsers dorp te lijken. Ga verder door het cederbos van Azrou en zoek naar de apen die er wonen voordat je door het Midden-Atlasgebergte rijdt. Baan je een weg door prachtige bossen, bergbronnen, grillige rotsen en Berberdorpen voordat je afdaalt naar de Sahara-woestijn. Stop halverwege voor de lunch in de stad Midelt, beroemd om zijn fossielen en rotsen. Ga dan verder richting Merzouga en geniet onderweg van het panoramische uitzicht op een enorme oase van palmbomen bij Ziz. Bij aankomst in Rissani reist u per 4WD-voertuig de woestijn in en bereikt u in de middag Merzouga. Hier wacht je gids met de kamelen die je over de duinen naar Erg Chebbi zullen brengen. Bekijk de zonsondergang vanaf de rug van je kameel tijdens een tocht van een uur naar een Berberkamp. Bij aankomst in de woestijnopvang worden uw kamelen vastgebonden terwijl u een welkomstmuntthee krijgt. Geniet van het diner en ontspan terwijl je naar de sterren aan de hemel kijkt. Overnacht in een gedeelde, privé standaard of privé luxe tent naar keuze. Dag 2: Merzouga - Tafilalte - Fes Word vroeg wakker en loop over de duinen om de zonsopgang te zien van net achter de Algerijnse grens, ongeveer 50 kilometer van Merzouga. Neem daarna een douche en geniet van het ontbijt voordat u terugrijdt naar Fes, en profiteer van comfortabele stops tijdens de reis van ongeveer 7 uur.

Van Marrakech: 3-daagse woestijntour naar Fez via Erg Chebbi

10. Van Marrakech: 3-daagse woestijntour naar Fez via Erg Chebbi

Dag 1: Marrakech, Ait Ben Haddou, Ouarzazate, Dades of Tinghir Na de ontmoeting met onze chauffeur in Marrakech reis je door het Hoge Atlasgebergte, de Tizi-n-Tichka Pas langs een weg die de vlaktes beklimt tot 2.260 meter boven zeeniveau. Je passeert kleine dorpjes en schilderachtige watervallen en zult ook het voortdurend veranderende landschap en de kleuren van deze prachtige bergen opmerken. Je stopt op een pas om het landschap te bewonderen voordat je de weg neemt naar de Ait Benhaddou Kasbah, waar je net op tijd aankomt voor de lunch. Daarna bezoek je de beroemde Kasbah, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en het decor was voor films als Gladiator, Babel, Lawrence of Arabia, the Legionary, the Sheltering Sky en vele andere. Later rijd je door de stad Ouarzazate terwijl je stopt om wat foto's te nemen. Je reist door de schilderachtige Vallei van de Rozen om op tijd voor zonsondergang de Dades Gorges te bereiken. Daar kun je de prachtige kleuren van de rotswanden bewonderen, verlicht door de laatste stralen van het gouden zonlicht. Je laatste stop voor vandaag is in een romantisch, traditioneel hotel voor het diner en een overnachting in het hotel in Dades of Tinghir. Dag 2: Dades of Tinghir , Erfoud, Merzouga en Erg-Chebbi Na het ontbijt maak je een mooie wandeling door de Todra Gorges voordat je in je auto stapt om langs de beroemde Road of the 1000 Kasbahs te rijden. Je rijdt door Tineghier Village en de Joodse Kasbah voordat je aankomt in Rissani, de eerste hoofdstad van de Alaouite-dynastie, voor de lunch. Vervolgens maak je een wandeltocht door Rissani en bekijk je de grote traditionele markt, waarna je op weg gaat naar Merzouga, waar je voor zonsondergang aankomt. Op dit punt laat je de auto achter en rijd je op een kameel de Erg Chebbi duinen in voor een onvergetelijke nacht onder de miljoen sterren van de woestijn. Tot slot dineer je op de camping en overnacht je in een traditionele Berbertent. Dag 3: Merzouga, Rissani, Ziz Oase, Medilt en Fes Je kunt 's ochtends vroeg opstaan om de zonsopgang te zien boven de 300 meter hoge duinen vlakbij het kamp. Vervolgens keer je terug naar het kamp voor ontbijt en een douche. Daarna vertrek je naar Fes, waarbij je door de Ziz vallei reist en stopt voor de lunch in een dorp met overvloedige appelboomgaarden. Later geniet je van de tocht door bergcederbossen voordat je in de namiddag in Fes aankomt en stopt om foto's te nemen op een panoramisch uitkijkpunt.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Merzouga

Alle activiteiten

311 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Merzouga

Meer zien

Veelgestelde vragen over Merzouga

Wat zijn de topattracties van Merzouga?

Andere activiteiten in Merzouga

Wil je alle activiteiten in Merzouga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Merzouga

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.884 beoordelingen

Fantastische ervaring. Onze chauffeur Allouli is altijd alert op alles, en de begeleide bezoeken aan Aït ben Haddou en Tinghir waren twee prachtige stops voordat we aankwamen bij het woestijnkamp. Vooral dankzij de gidsen zorgde een tinghir Mulai ervoor dat we ons een ochtend deel van de Berbercultuur voelden. Jammer voor de kou in de tent, ik raad aan om vooral in dit deel van het jaar uitgerust aan te komen. Als je een paar dagen hebt, is deze tour goed georganiseerd om een aantal must-see steden in Marokko te bezoeken, niet alleen voor woestijnervaring

Het zijn een paar geweldige dagen geweest. Accommodaties en eten erg goed. De woestijn vol magie. Het was een geweldige ervaring, ik heb daar vrienden meegenomen. Veel dank aan Omar en de gidsen voor alles!

The tour was really amazing and had lots of fun during our trip. Espessialy our driver mohammed ben hado was the best drivers we could wish for. Defently reconventie this trip.

Cool trip with nice stops, dessert experience is great and beautiful. The trip on the way back is long!

It is amazing, we met a lot of great people. Tip: bring a powerbank!!