Messeturm Köln

Messeturm Köln: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Keulen: rondleiding met e-scooter

1. Keulen: rondleiding met e-scooter

Zie de mooiste bezienswaardigheden van Keulen op een e-scooter met 3 wielen. Begin je rondleiding bij het Alter Messeturm bij de rand van de Rheinhallen in Deutz met uitzicht over de Rijn op de beroemde Dom van de stad. Je rijdt naar de Hohenzollern-brug - een van de herkenningspunten van de stad en de drukste treinbrug van Duitsland. Steek de brug over op weg naar het hoofdstation en zie prachtige uitzichten op het oude centrum en de Rijn-promenade. Dan kom je langs Heinrich-Böll-Platz met het mooie Ludwig-museum en de Filharmonie, en maak je een rondje om de indrukwekkende Dom van Keulen. Rijd door de smalle steegjes van het historische Gürzenich waar een hooimarkt is, en dan door naar het belangrijkste punt van het oude centrum, de Alter Markt, met het oudste gemeentehuis van Duitsland. Na een korte pauze bezoek je "Tünnes and Schäl", twee poppen-standbeelden, die zijn verweven met de cultuur en humor van de stad. Wrijf over hun neuzen voor een extra dosis geluk! Dan rijd je langs de romaneske Grote Sint-Martinuskerk, over een pad dat je langs de Rijn richting de haven Rheinauhafen brengt. Bezoek het Chocolademuseum en verken 3 high-tech bouwwerken op het schiereiland, de Kraanhuizen. Dan pauzeer je bij de beroemdste snackbar van Keulen, de "Wurstbraterei". Hier kun je, als je dat wil, genieten van een snack. Steek weer de Rijn over bij de "Severinsbrücke". Onder de dikke stalen kabels kun je genieten van fantastische panoramische uitzichten op het gehele oude centrum en natuurlijk de Dom van Keulen. Je keert terug naar het startpunt om je uitgebreide tocht af te sluiten.

Keulen: Segwaytour met hoogtepunten in de stad

2. Keulen: Segwaytour met hoogtepunten in de stad

Berijd een handige segway door Keulen en wind door de drukke straten van de stad terwijl je je een weg baant naar elke locatie op je reisschema. Maak een uitstapje naar de mooiste hoeken van de kathedraalstad en leer over de unieke locaties die het stadsbeeld vormen, terwijl u langs de Rijn reist. Nadat u door een ervaren gids bent ingelicht over het besturen van een segway, maakt u een ontspannen rit door het Rheinpark om de skyline te bekijken. Voorbij de Messeturm, de oude tentoonstellingshallen en de KölnTriangle, arriveer je bij de Hohenzollern-brug en staar je naar de duizenden liefdessloten. Geniet van de bruisende sfeer terwijl u oversteekt naar de andere kant van de Rijn en aankomt op de Domplatte voor een korte pauze. Ontdek de moderne Rheinauhafen met zijn spectaculaire kraanhuizen aan de oevers van de rivier. Rijd onder de huizen door en draai je dan om om terug te gaan naar de oude stad. Steek de Zoobrücke over om weer terug te komen op de parkeerplaats, waar uw reis ten einde loopt.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Messeturm Köln

Wil je alle activiteiten in Messeturm Köln ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Messeturm Köln

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 64 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring om Keulen op deze bijzondere manier te leren kennen. Alles was geweldig: de gids, die na een goede introductie op humoristische wijze interessante feiten bij de haltes overbracht. Geen doorsnee tocht maar individueel en bijzonder. We hadden veel rijplezier met de Scuddies, die we veilig konden rijden na de briefing en een paar meter oefenen. Ervaar Keulen op een andere manier - absoluut een aanrader.

Reisleider deed erg zijn best om alles in het engels uit te leggen terwijl hij eigenlijk alleen duits aanbied. Hij wilt liever niet in het engels maar zijn engels is daar goed genoeg voor? Hele geduldige man en is heel erg duidelijk. Foto’s en video’s maakte hij ook graag!

We boekten de 2 uur durende tour. Het was helemaal vermakelijk, informatief en grappig. Rijden met de Scuddy's is erg leuk. Gids Dieter legt zijn hart en ziel in zijn werk. Absoluut een aanrader om Keulen te verkennen.

Geweldige tour door de oude stad en langs de oevers van de Rijn. Informatieve en leuke rondleiding. Op een scooter is het hartstikke leuk om de stad te verkennen.

Heerlijk gevoel bij elektrisch rijden op drie wielen. Uitstekende uitleg