Kies data

Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New York: Go City Explorer Pass met 95+ tours en attracties

1. New York: Go City Explorer Pass met 95+ tours en attracties

Go City biedt een selectie van meer dan 90 must-see attracties, musea en tours in New York voor één lage vooruit te betalen prijs. Bespaar veel in vergelijking met het kopen van losse kaartjes voor attracties, en bekijk de populairste attracties van New York met één gebruiksvriendelijke digitale pas. Tot de mogelijkheden behoren het Vrijheidsbeeld/de Ellis Island Ferry, het 9/11 Museum and Memorial, het Empire State Building, de Edge, het MoMA, het American Museum of Natural History, en nog veel meer. Je kunt kiezen voor een pas met 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 keuzes, door de meegeleverde digitale gids bladeren om de toegangsvereisten voor de attracties te controleren en je reisroute plannen. Als je de pas voor de eerste keer scant bij de ingang of bij de kassa van een attractie (of rondleiding), wordt deze geactiveerd. Je hebt dan tot 60 dagen de tijd om het resterende aantal gekochte keuzes te gebruiken. Jouw Explorer Pass biedt ook speciale extraatjes, zoals kortingen in cadeauwinkels of een gratis audiogids bij bepaalde attracties, zodat je het meeste uit je reis naar New York kunt halen en onderweg nog meer kunt besparen. De attracties in New York die je kunt kiezen zijn onder andere:  Musea en galerieën Ervaringen Tours Eten en drinken Boottochten Attracties en rondleidingen zijn aan verandering onderhevig en voor sommige moet je vooraf reserveren. Raadpleeg de bijgeleverde digitale gids voor een actuele lijst met inbegrepen ervaringen, volg de instructies om waar nodig ruim van tevoren te reserveren, en volg de beste tips voor de beste sightseeing-ervaring met je Explorer Pass.

New York: hop on, hop off-sightseeingtour met een Big Bus

2. New York: hop on, hop off-sightseeingtour met een Big Bus

Bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden en populairste wijken van New York vanaf het bovendek van een open hop on, hop off-bus. Bekijk iconische monumenten, zoals het Empire State Building, Times Square en de Brooklyn Bridge. Verrijk je ervaring met combi-tickets voor meerdere attracties of een sightseeing-rondvaart. Beleef de diverse culturen, prachtige parken, de indrukwekkende architectuur en schilderachtige uitzichten vanaf een bus met open dak. Stap op je gemak uit en weer in, en stippel je eigen route door de stad uit op de Uptown- en Downtown-busroutes. Maak gebruik van live bus-tracking in een app, zodat je altijd precies weet wanneer de volgende bus aankomt.  Geniet van nieuw, state-of-the-art audiocommentaar dat zeer onderhoudend en boeiend is voor zowel volwassenen als kinderen. Je hebt keuze uit 3 ticketopties: 1. Classic-ticket, inclusief 1 dag lang onbeperkt in- en uitstappen op de Uptown- en Downtown-routes 2. Classic-ticket plus een Circle Line-rondvaart van 90 minuten 3. Best of New York-pakket, inclusief een Classic-ticket plus voorrangstickets voor het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld De belangrijkste bezienswaardigheden op de Downtown-route zijn onder andere: • Het Flatiron District • Union Square • Greenwich Village• East Village • Chinatown• Little Italy• Wall Street en de effectenbeurs • SoHo  De belangrijkste bezienswaardigheden op de Uptown-route zijn onder andere: • Times Square • Upper East Side• Central Park• Museum Mile• Uptown Manhattan• MoMA • The Met• Columbus Circle

New York City: Best of the Metropolitan Museum Rondleiding

3. New York City: Best of the Metropolitan Museum Rondleiding

Dwaal niet doelloos rond in de uitgebreide collecties van het Metropolitan Museum in New York met deze rondleiding. Ontdek de populairste attracties van het museum met een zorgvuldig geplande route die begint in het oude Egypte. Bekijk perfect bewaard gebleven oude Egyptische graven en kleine diorama's die laten zien hoe het leven was in de tijd van Toetanchamon. Kom meer te weten over hun begrafenisrituelen in het Egyptische mummiegebied en bekijk de mascotte 'William' van de Met. Ga verder naar de Tempel van Dendur en ontdek een tempel uit het oude Egypte midden in Central Park. Hoor roddels over deze en andere exposities, zoals hoe Jackie O de Tempel van Dendur voor de Met heeft verkregen. Laat je betoveren door verhalen over het pantser van de beruchte Britse koning Henry VIII en hoe sommigen denken dat de Antiochische kelk de Heilige Graal is. Bewonder oude Griekse beelden en Romeinse fresco's voordat je naar de exotische tentoonstellingen uit Papoea-Nieuw-Guinea gaat. Bewonder de prachtig bewerkte Bisj-palen die door een Rockefeller zijn verzameld ten koste van zijn leven. Ga naar de 2e verdieping om te genieten van enkele van Claude Monet's dromerige 'Water Lillies'. Laat u inspireren door de expressieve werken van Vincent van Gogh en laat u inspireren door een bronzen van Rodins 'Thinker'.

NYC: Sex and the City-bustour (rondleidingen op locatie)

4. NYC: Sex and the City-bustour (rondleidingen op locatie)

Ga op een georganiseerde bustocht door Manhattan en volg de voetstappen van de sexy personages van Sex and the City. Volg je gids op een 3,5-uur durende reis in de wereld van Carrie & Co. en ontdek de plekjes die zij veroverden in New York City. Geniet van een drankje in hun favoriete bars, winkel in hun meest geliefde boutiques en roddel waar zij roddelden. De rondleiding brengt je langs meer dan 40 locaties, waaronder de bakkerij waar Miranda zich volpropte met gebakjes, en de kerk waar Samantha “de broeder” ontmoette. Je krijgt de kans om te winkelen bij The Pleasure Chest, waar Charlotte haar “Konijn” kocht en je bezoekt de galerie waar Charlotte werkte in Soho. Pauzeer bij een bar die in Sex and the City gebruikt werd en krijg korting op je drankjes. Bezoek de meubelzaak waar Aidan zijn tafels en stoelen ontwierp, terwijl je een kleine sneak preview krijgt van de locaties uit de film Sex and the City. Kom gekleed als jouw favoriete personage uit Sex and the City of kom als jezelf en ontdek de trendy kant van Manhattan!

New York: rondleiding van 3 uur Metropolitan Museum of Art

5. New York: rondleiding van 3 uur Metropolitan Museum of Art

Krijg een uitgebreide introductie bij een rondleiding van 3 uur in een klein groepje door het Metropolitan Museum van New York, dat 5 continenten en 5.000 jaar aan kunst beslaat. Reis terug naar de tijd van het oude Egypte in de Tempel van Dendur en kom erachter hoe deze, met hulp van Jackie Onassis, naar het museum werd verscheept. Kom meer te weten over Egyptische begraaftradities bij de graftombe van Pernod, krijg te horen hoe Rockefeller abrupt aan zijn einde kwam tijdens het verzamelen van bisjpalen in New Guinea en bekijk een volledig intacte Romeinse ruïne uit Pompeii. Bewonder schilderijen van Raphael, Van Gogh, Rembrandt, Vermeer en Picasso en hoor meer over de bijzondere levens die deze kunstenaars leidden. Kijk naar 'Madame X' van John Singer Sargent en ontdek waarom dit schilderij zo veel ophef veroorzaakte toen het in Parijs werd vertoond. Bekijk ook 'Washington Crossing the Delaware' van de Duits-Amerikaanse kunstenaar Emanuel Gottlieb Leutze, dat één van de herkenbaarste schilderijen in de VS is. Je gids is een kunstgeschiedenisexpert met passie voor de getoonde werken, die fascinerende anekdotes in plaats van saaie feiten en getallen met je zal delen. Verder heb je toegang tot het exclusieve dakterras van het museum, als het open is (mei tot en met oktober). Geniet van een panoramisch uitzicht over Central Park en daar achter, terwijl je gids je meer vertelt over de stad om je heen en aanwijst waar Jackie Onassis ooit woonde en beroemdheden nu huizen in de omgeving hebben. Bij je gereserveerde ticket is een donatie aan het museum inbegrepen, zodat je niet in de lange wachtrijen hoeft te staan en er binnen niet nogmaals een donatie van je wordt verwacht.

New York City: rondleiding Metropolitan Museum of Art

6. New York City: rondleiding Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art is het meest waardevolle monument van New York, met meer dan twee miljoen kunstwerken en artefacten uit het oude Griekenland en Egypte, moderne kunst uit Europa en meer. Sla de lange wachtrij over met deze rondleiding in kleine groepen en kom meer te weten over de geschiedenis van het museum en bekijk de kunstwerken die zich binnen de muren bevinden. De rondleiding begint met de Great Halls en bezoekt alle populaire galerijen. Bekijk de Chicago Stock Exchange in de American Wing, waar ook het portret van Washington te zien is dat de Delaware River oversteekt. Bezoek de middeleeuwse Europese kombuis waar je het pantser ziet dat door Henry VIII wordt gedragen. Je ontdekt hoe American Galleries verschillen van Europese tegenhangers. Kom meer te weten over het leven van schilders zoals Vermeer, Seurat en vooral Van Gogh. Je professionele ervaren gastheer begeleid je en is er om je vragen te beantwoorden. Als er een specifiek gebied is dat je graag in het museum wilt bezoeken, vraag het dan aan je gastheer en zij zullen je graag helpen. Het beste is dat je welkom bent om te blijven en de rest van je dag de exposities tot sluitingstijd kunt doorbrengen. Als dat niet genoeg is, bezoek dan de volgende twee dagen opnieuw met hetzelfde toegangsbewijs. The Met heeft speciale verlengde openingstijden op vrijdag- of zaterdagavond, en je bent uitgenodigd voor een rustigere, exclusieve ervaring. Rondleidingen hebben maximaal 15 deelnemers.

NYC: 3 uur bustour Gossip Girl-locaties (tours ter plekke)

7. NYC: 3 uur bustour Gossip Girl-locaties (tours ter plekke)

Beleef onder begeleiding van een actrice een dag in het leven van Manhattans elite op deze rondleiding van 3,5 uur langs de locaties waar Gossip Girl is opgenomen. De tv-serie werd geschreven door Cecily Von Ziegesar. Met jonge acteurs zoals Blake Lively (Serena Van der Woodsen) en Chace Crawford (Nate Archibald) is het de populairste tienerdramashow op de Amerikaanse televisie. “Hello, Upper East Siders!” is de openingszin van elke aflevering van Gossip Girl en tijdens de rondleiding van Gossip Girl New York is het net alsof Gossip Girl direct tegen jou praat! De show is op meer dan 40 locaties in Manhattan gefilmd en de toegewijde Gossip Girl-ervaring geeft je de kans om ze te verkennen. Je bezoekt de plekken waar de acteurs roddelende beau monde-tieners in New York vertolken. Bekijk de Upper East Side, de leefgemeenschap waar de elite zich bezighoudt met sex, drugs, jaloezie en de druk van de vooraanstaande academische instituten die zij bezoeken. Loop langs de Vera Wang-boetiek waar Blair haar trouwjurk paste, bezoek het Empire Hotel, Chuck Bass' nieuwe huis en zaak, en wandel langs de snoepwinkel waar Dan Vanessa hielp met winkelen. Het is een ideale rondleiding voor fans van de show en voor fans van de opzichtige kant van New York. Ga aan boord met priority-tickets - je mag sneller de bus in en krijgt een plekje in de eerste 5 rijen, dichtbij de gids. Je mag sneller de bus in en krijgt een plekje in de eerste 5 rijen, dichtbij de gids.

NYC: Metropolitan Museum of Art (MET) - rondleiding door het museum

8. NYC: Metropolitan Museum of Art (MET) - rondleiding door het museum

Met niet minder dan 2 miljoen kunstwerken en artefacten bij de hand, toont de Met objecten uit het oude Griekenland en Egypte, evenals moderne kunst uit Europa en daarbuiten. Uw lokale Engelssprekende gids is een museumexpert en deelt een mix van historische informatie, schandalige verhalen en verrassende details met u. Aan het einde heb je zoveel plezier gehad dat je niet eens beseft hoe de uren zijn verstreken en ben je op weg om zelf een lokale expert te worden. Begin tijdens deze tour bij de weelderige Grote Zaal voordat je naar de belangrijkste galerijen van het museum gaat. In de Medieval Europe Gallery leer je over de Studiolo uit het hertogelijk paleis en over het arsenaal gedragen door Henry VIII. De Amerikaanse vleugel herbergt de trap van de Chicago Stock Exchange en het iconische portret van Washington dat de Delaware-rivier oversteekt. Leer meer over de turbulente en inspirerende levens van verschillende Europese schilders, waaronder Vermeer, Seurat en Van Gogh in de Europese coulissen. Het museum zelf heeft verhalen te vertellen en je gids zal uitleggen hoe deze Amerikaanse galerij verschilt van zijn oudere Europese tegenhangers, vooral omdat het begon voordat de Verenigde Staten zelfs maar 100 jaar oud waren! Meer dan alleen verhalenvertellers, uw jonge, gepassioneerde en boeiende gids zal touren op een andere manier benaderen. Ze geven elke tour een persoonlijk tintje en voegen gaandeweg hun eigen favoriete anekdotes en tips toe. Ze zijn er om naar je te luisteren, om je vragen te beantwoorden en om een dialoog op gang te brengen – in tegenstelling tot andere tours waar ze je alleen maar de les lezen terwijl je verder gaat. Dat is de hele reden waarom de privé- en semi-privétouroptie wordt aangeboden, om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw ervaring haalt. Deze rondleiding van 2,5 uur vindt dagelijks plaats en is inclusief toegangsprijzen, een professionele kunsthistorische gids en opties voor privé- en semi-privérondleidingen. Fooien, eten, drinken en ophaal- of wegbrengdiensten zijn niet inbegrepen.

New York City: familietour zonder wachtrij door het Metropolitan Museum

9. New York City: familietour zonder wachtrij door het Metropolitan Museum

Je deskundige, kindvriendelijke gids zorgt ervoor dat het hele gezin veel plezier beleeft terwijl ze alles te weten komen over de fantastische tentoongestelde voorwerpen. Ontmoet je gids bij de hoofdingang van het museum en begin een fascinerende reis door de wondere wereld van de Metropolitan. U ziet enkele van de mooiste kunstwerken van het museum van dichtbij, niet meer dan in de Romeinse en Griekse collectie. De exposities hier dateren uit de oprichting van het museum en zijn voornamelijk afkomstig uit het oude Griekenland en het Romeinse rijk, maar er zijn ook stukken die het brede scala aan culturen en stijlen vertegenwoordigen die in deze geografische gebieden aanwezig waren. De sarcofaag van Amathus en de Etruskische Monteleone-wagen zijn twee van de vele hoogtepunten van de collectie, terwijl de Griekse en Romeinse galerijen ook een verscheidenheid aan klassieke muurschilderingen en reliëfs uit verschillende periodes kunnen bogen. Je gids zal er ook voor zorgen dat je de Arms and Armours Hall ziet, met een van de meest herkenbare en onderscheidende tentoonstellingen in het hele museum, een parade van gepantserde figuren te paard. Andere belangrijke secties zijn de American Art-collectie, variërend van de 18e tot het begin van de 20e eeuw, en de Modern Art-collectie, met kunstwerken gemaakt door onder meer Pablo Picasso, Jasper John en Jackson Pollock. Dankzij de vaardigheid en knowhow van uw hooggekwalificeerde, kindvriendelijke gids, wordt uw tour verlevendigd door speciaal ontworpen spellen en schattenjachten, en kan deze worden aangepast aan de specifieke eisen van uw gezin. Mis deze fantastische kans dus niet om het beste van het New York Metropolitan Museum te zien.

NYC: Fifth Ave Gilded Age Mansions begeleide wandeltocht

10. NYC: Fifth Ave Gilded Age Mansions begeleide wandeltocht

Bezoek Millionaire's Row en ontdek architectonische werken die in de loop van de tijd verloren zijn gegaan en enkele die vandaag de dag nog steeds een nieuw doel hebben. Deze tour zal enkele van de magnifieke herenhuizen doen herleven die er niet meer staan en die glamoureuze verblijfplaatsen weer tot leven brengen met verbluffende historische beelden en sprankelende verhalen over de zaken die binnen plaatsvonden. Geniet van buitensporige verhalen over rijkdom, architectuur en kunst uit de Gilded Age op Fifth Avenue terwijl je slentert langs de Avenue waar ze plaatsvonden

21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Metropolitan Museum of Art

Wil je alle activiteiten in Metropolitan Museum of Art ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Metropolitan Museum of Art

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.878 beoordelingen

Gebruikte de pas in NYC voor 6 verschillende activiteiten - het was fantastisch. Supergemakkelijk, alles op mijn telefoon - op elk punt getoond en gescand en het werkte perfect. We gebruikten het voor: The edge The Empire State Building Het natuurhistorisch museum Het onverschrokken, lucht-, zee- en ruimtemuseum Havenlichtcruise Madame Tussaud's Het optellen van de kosten van elke activiteit versus wat we voor de pas betaalden, heeft ons veel geld bespaard!!

De pas is echt een goede waarde voor het geld. We waren blij met alle attracties die we zagen, en er is veel om uit te kiezen. We hadden geen probleem om ergens binnen te komen, we lieten ze gewoon onze QR-code scannen. De voucher bevat gedetailleerde instructies voor elke attractie. Over het algemeen zou het aanbevelen als een geweldige manier om dingen in NYC te zien!

We waren 11 dagen in New York en besloten de GetYourGuide Explorer Passes te kopen. Het was absoluut de moeite waard. Bijna 50% bespaard op alle uitkijkplatforms, en ook ongeveer 30% op andere attracties/bezienswaardigheden. Het werkte heel gemakkelijk, zeer duidelijke instructies over het gebruik van de vouchers worden verzonden. STERK AANBEVOLEN !!

Ik nam de 5 attracties en we hadden geen problemen. De Empire State en het Museum of Natural History moeten van tevoren worden geboekt, al het andere was niet nodig. Naast de twee hebben we The Edge, Top of The Rock en MoMa bezocht. Presenteer gewoon de QRCod aan de kassa, haal je ticket op en veel plezier.

Perfecte werking van de Go city Pass. Waar we het ook presenteerden, we kregen gemakkelijk onze kaartjes. Het bespaarde ons tijd bij sommige attracties, soms niet. Financieel heb ik de berekening niet gedaan, maar het is zeer zeker interessant.