Metrostation Syntágma

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Metrostation Syntágma

Wil je alle activiteiten in Metrostation Syntágma ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Metrostation Syntágma

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.779 beoordelingen

Het was geweldig om in de avond een tour door de stad te maken, de gids was helemaal top, De fietsen waren prima, heel prettig om op een elektrische fiets door deze stad te fietsen. We hebben genoten, echt een aanrader. Super leuk, ook voor zeer goede fietsers. Zeker geschikt voor een gezin met tieners. Deze toer vinden wij een must voor Nederlanders en iedereen die het fijn vindt om een beetje sportief, maar ook voor de minder getrainde (elektrische ondersteuning)sportivelingen om te doen in Athene.

Het was vandaag onze eerste dat in Athene, we hadden gelijk een e bike tour voor de avond geboekt. Wat was dit een goede keuze. Nathalie heeft ons een geweldige tour gegeven door de leukste plekken van Athene. Het was gezellig, grappig en leerzaam. Wat een humor! We wisten gelijk waar alle gezellige plekken waren en wat mooie musea ed zijn. Dankje wel voor de heerlijke avond! Zeker een aanrader om hier een ebike tour te gaan volgen!

Zeer vriendelijk personeel. Helemaal behulpzaam. Punctuele vertrektijden. Geen problemen om handbonnen in te wisselen. Bussen schoon. En de chauffeurs geweldig, met het enigszins chaotische verkeer.

Great experience and a good way to explore the city.. major highlights are visited and tips at the end of nice places to go to.. Thanks again Nathalie, for being our guide!

Een leuke manier om de stad te verkennen. Absoluut een aanrader om dit aan het begin van je vakantie te doen.