Metrostation Syntágma

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Metrostation Syntágma

Wil je alle activiteiten in Metrostation Syntágma ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Metrostation Syntágma

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.544 beoordelingen

Goede gidsen die een eerste indruk van Athene gaven.

Van de tour door Athene hadden we meer verwacht en op de Akropolis hadden we liever wat meer tijd gehad om vrij rond te lopen, nu schoten er maar 10 minuten over. Verder was één van ons +65, normaal hadden we dus recht op telkens één goedkopere toegang, maar de gids had onze tickets op voorhand gekocht, van een reductie was geen sprake.

Leuke route en veel te zien. De guide met oordopjes is vaak slecht te verstaan. Kraakt, te onduidelijk ingesproken. Je komt wel op leuke plekken en mooie bezienswaardigheden. De dames en heren die bij de opstapelingen staan zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De bus staat soms lang stil om onduidelijke reden.

Mooie Athene route waardoor je een goed overzicht krijgt van de stad. De Pireus route is minder spectaculair, maar ik was er in Maart en dan is er niet zo veel te doen. De Beach route heb ik niet kunnen doen, deze rijdt buiten het seizoen maar 2 keer per dag.

Prima manier om de stad te leren kennen.

Het was een geweldige manier om door de stad te gaan, met een halte vlak bij ons 'The Stanley's' hotel. Alleen jammer dat in het voor seizoen de bussen maar om het half uur rijden.

Erg leuke manier om de stad te ontdekken, makkelijk in/uit stappen waar je wilt en de chauffeur geeft je nog leuke tips waar je heen kunt gaan. Vriendelijk personeel op de bus.