De populairste activiteiten van Mexico

All-inclusive tour Chichen Itza, Cenote en Valladolid

1. All-inclusive tour Chichen Itza, Cenote en Valladolid

Reis terug in de tijd en verken de archeologische ruïnes van de Maya's bij Chichén Itzá tijdens een rondleiding met gids. Kom in contact met de natuur en zwem in het azuurblauwe water van de Cenote. Geniet van een overheerlijk lunchbuffet en maak een wandeling met een gids door Valladolid. Profiteer van een ophaalservice vanaf je hotel of een nabijgelegen ontmoetingspunt, en reis vervolgens naar een van de belangrijkste monumenten op het schiereiland Yucatán.   Bij aankomst in Chichén Itzá zie je de trappiramide van Kukulcan (El Castillo). Deze staat bekend om het lichtspel dat zich afspeelt wanneer de zon op het hoogste punt staat en daarmee een schaduw op iedere traptrede werpt. Het lijkt daardoor net alsof een slang de trappen afdaalt.   Ga naar de oude cenote en ervaar een van de zinkgaten die deel uitmaken van een netwerk van ondergrondse rivieren die heilig zijn voor het Mayavolk.Geniet na dit avontuur van een heerlijk buffet en maak een wandeling door de koloniale stad Valladolid om de ervaring compleet te maken.

Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

2. Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

Ontdek de Teotihuacán-vallei vanuit de lucht tijdens een gedenkwaardige ballonvlucht van 30 tot 50 minuten. Bewonder enkele van 's werelds meest gekoesterde archeologische wonderen terwijl je boven je hoofd zweeft. Krijg daarna de kans om de ruïnes op de grond te verkennen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Mexico-Stad, neem je een gedeelde transfer naar Teotihuacán (optioneel). Kom aan bij de Ballonhaven van Volare en geniet van een heerlijke koffie. Ga vervolgens op een onvergetelijke vlucht in een heteluchtballon boven een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld. Reis met officieel gecertificeerde piloten in de modernste ballonvloot van Mexico. Keer na uw vlucht terug naar de haven, breng een toast uit en ontvang uw vliegbrevet voordat u geniet van een heerlijk ontbijtbuffet. Neem vervolgens een optionele transfer naar de archeologische zone van Teotihuacán om de ruïnes vanaf de grond te verkennen. Breng daar 3 uur door om de zon- en maanpiramides en de Quetzalcoatl-tempel te leren kennen. Let op: de kosten van de tour zijn exclusief toegang tot de archeologische zone van Teotihuacán (te koop voor $ 85 MXN per persoon). Neem tot slot de optionele gedeelde retourtransfer terug naar Mexico-Stad, waar je aan het einde van de tour wordt afgezet bij je hotel. p>

Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

3. Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

Haal het meeste uit jouw volgende reis naar Mexico-stad met een trio van Mexico's must-see historische monumenten. Mexican Root is een viering van de beschavingen en culturen die Mexico hebben gemaakt tot wat het nu is. Bezoek het legendarische heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, Tlatelolco en de piramides van Teotihuacan op deze dagtrip vanuit Mexico-Stad. Jouw eerste stop is in Tlatelolco, de belangrijkste archeologische site van Mexico-Stad. Naast tempels gewijd aan Mexicaanse goden, leer je de meer macabere kant van hun geschiedenis kennen, waaronder mensenoffers, massagraven en de zogenaamde Minnaars van Tlatelolco. Ga verder naar het Guadalupe-heiligdom, gelegen in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. In dit 18e-eeuwse heiligdom zie je een mantel met de beeltenis van Guadalupe en leer je over haar betekenis voor de cultuur en het volk van het moderne Mexico. Zie de plek waar Onze Lieve Vrouw van Guadalupe zou zijn verschenen aan een inheemse Mexicaan. Neem dan de tijd om te lunchen en energie op te doen. Ga naar een van de meest adembenemende plaatsen in Mexico, de grote Teotihuacan-piramides, om deze mystieke plek met de gids te verkennen. Bekijk de Piramide van de Zon, met 61 meter de grootste in Meso-Amerika. Tijdens een tocht over de Dodenlaan leert je meer over de oorsprong van deze religieuze stad en zie je de tempels van Quetzalpapalotl, de Tempel van de Gevederde Schelpen en de Maanpiramide. Geniet van een tour vol avontuur, geschiedenis en enkele van de meest adembenemende uitzichten van Mexico.

Xochimilco en Coyoacan: dagtour

4. Xochimilco en Coyoacan: dagtour

Profiteer van een sightseeingtour van een hele dag vol kleuren en tradities tijdens deze uitstap rond enkele van de meest betoverende wijken van Mexico City. Vertrek vanuit het centrum van Mexico-Stad naar het zuiden en passeer de belangrijkste bezienswaardigheden van de moderne stad. Bij aankomst aan de kalme wateren van de Xochimilco-grachten, geniet je van een schilderachtige boottocht langs de waterweg - een van de laatste sporen van het Azteekse tijdperk - op een traditionele punter of pre-Spaanse boot. Bezoek vervolgens het koloniale district Coyoacan en bewonder de uitgestrekte 16e-eeuwse huizen van Francisco Sosa Street. Vervolg over smalle geplaveide straten naar de Zocalo (Main Square), waar je het indrukwekkende herenhuis van de Conquistador, Hernando Cortes en de kerk van Johannes de Doper (San Juan Bautista) vindt. Sluit je ervaring af en verken de magische wereld van Frida Kahlo in het Frida Kahlo Museum (indien optie is geselecteerd). Het Casa Azul is gehuisvest in het opvallende kobaltblauwe huis waar ze de laatste jaren van haar leven is geboren en is teruggekeerd en bevat een groot assortiment aan pre-Spaanse artefacten, Mexicaanse volkskunst en inheemse juwelen uit haar persoonlijke verzameling. De laatste halte van de dag is University City, waar je de vele muurschilderingen in de pastorie kunt bewonderen en rond kunt dwalen in de centrale bibliotheek van de campus. De campus omvat ook het Olympisch Stadion met zijn 63000 zitplaatsen in de vorm van een vulkaan.

Bacalar: boottocht van 3 uur met zwemmen en drinken

5. Bacalar: boottocht van 3 uur met zwemmen en drinken

Ontdek bezienswaardigheden zoals de Stromatolite Barrier en het Bird Island terwijl je inclusief hapjes en drankjes proeft. Begin bij het beroemde Casa China, misschien een panoramische foto maken vanaf de uitkijktoren voordat u aan boord van het schip gaat. Kom tot rust terwijl uw boot u door de Cenote Esmeralda vaart. Dit is de grootste cenote in Bacalar, meer dan 500 meter in diameter en ongeveer 70 meter diep. Stop om te zwemmen in het beroemde Piratenkanaal en leer over de geschiedenis van Bacalar en zijn flora en fauna. Ervaar een ontspannende boottocht en profiteer van de inbegrepen drankjes en snacks aan boord. Nadat je een lagune hebt bereikt, spring je in het kristalheldere turquoise water en geniet je van een duik omringd door maagdelijke vegetatie. Terug aan boord zie je de Stromatolietbarrière, de thuisbasis van het oudste organisme ter wereld. Je boot stopt ook bij een vogelreservaat, waar je verschillende soorten lokale en trekvogels kunt bewonderen.

El Cielo en Palancar: snorkelen met open bar en ceviche

6. El Cielo en Palancar: snorkelen met open bar en ceviche

Stap om 12.00 uur aan boord van de boot of 45 ft jacht (indien beschikbaar) om langs de kust te varen tot aankomst bij het Palancar-rif. Maak kennis met vriendelijk personeel en ontvang alle benodigde snorkeluitrusting en reddingsvesten om veilig te genieten van een van de mooiste locaties in het Caribisch gebied. Bewonder de koralen en het kleurrijke zeeleven bij Palancar Reef, bekend om zijn koralen, roggen, sponzen, zeeschildpadden en tropische vissen. Bekijk een droomachtig uitzicht op de oceaanbodem bij El Cielo, bekend om zijn mandsterren en zeesterren. Snorkel in het ondiepe heldere water van El Cielo, voordat je terugkeert naar de boot en naar het strand van El Cielito reist om te ontspannen met een drankje, ceviche en fruit. Terugkomst in de haven tussen 16.00 en 16.30 uur.

Cancún: Chichén Itzá, cenote & Valladolid, met lunch en tequila

7. Cancún: Chichén Itzá, cenote & Valladolid, met lunch en tequila

Duik in de Mayacultuur tijdens een begeleide dagtocht met optionele hoteltransfers vanuit Cancún of Riviera Maya naar Chichén Itzá, uitgeroepen tot een van de nieuwe 7 wereldwonderen omdat het een van 's werelds best bewaarde oude steden is. Geniet van een Mexicaans buffet en tequila-proeverij, en stop onderweg in Valladolid en bij een cenote. Eenmaal in Chichén Itzá volg je de gids terwijl je van alles te weten komt over de belangrijkste gebouwen. Van de ontzagwekkende Piramide van Kukulcan tot de ruïnes die ooit tienduizenden Maya's huisvestten, de Piramide El Castillo of El Caracol, dit bezoek zit boordevol met unieke verhalen, ongelofelijke details en verbluffende fotomomenten. Ontdek waarom de uitgestrekte stad vanaf de laat-klassieke periode (600 na Christus) tot en met het eerste deel van de post-klassieke periode (1200 na Christus) zo'n belangrijke rol speelde, en waarom het een belangrijke bestemming voor pelgrims bleef. En hier houdt de pret niet op, want een bezoek aan dit gebied is natuurlijk niet compleet zonder een stop bij een cenote, een verfrissende, betoverende ondergrondse zinkput, heilig voor de Maya's. Geniet vervolgens van een Mexicaans lunchbuffet en een tequila-proeverij. Voordat je terugkeert naar het vertrekpunt, stop je bij het charmante stadje Valladolid, beroemd om het sierlijke, 16e-eeuwse klooster van San Bernardino van Siena en de barokke kathedraal van San Gervasio. Geniet van een snel panoramisch bezoek aan deze magische plek.

Vanuit Playa del Carmen: dagtocht Tulum, Coba en cenotes

8. Vanuit Playa del Carmen: dagtocht Tulum, Coba en cenotes

De eerste stop is in Tulum, de oude Mayastad op een klif met uitzicht over de Mexicaanse Caribische zee. De deskundige tweetalige gids deelt fascinerende informatie over de archeologische vindplaats, het belang ervan voor de geschiedenis en het dagelijks leven van de bewoners in de hoogtijdagen. Hoor alles over de culturen uit het verleden en de theorieën over hun ondergang. Daarna bezoek je de cenote Kuxtal waar je kunt zwemmen. Cenotes zijn uniek voor het schiereiland Yucatan, het zijn natuurlijke zinkgaten in kalksteengrotten die heilig waren voor het oude Maya-volk. Geniet vervolgens van een authentiek regionaal lunchbuffet om energie op te doen voor de laatste stop van de dag. Het laatste deel van deze ongelofelijke dagtocht is een rondleiding door de Maya-ruïnes van Coba. Nog steeds meestal verborgen onder het oerwoudgebladerte, is Coba de locatie van de hoogste piramide in Yucatan. Klim naar de top voor een adembenemend uitzicht. Luister naar de verhalen van je gids over de ontdekking van deze vindplaats. Bewonder de grenzen tussen de natuur en door de mens gemaakte structuren en de banden van de jungle met de ruïnes.

Cancun: all-inclusive catamarantour naar Isla Mujeres

9. Cancun: all-inclusive catamarantour naar Isla Mujeres

Stap aan boord van een catamaran met bestemming Isla Mujeres. Op dit pittoreske eiland voor de kust van Cancún vind je beeldschone stranden met snorkel- en duikmogelijkheden van wereldklasse. Na het vertrek vanuit de haven pauzeer je om te snorkelen in het El Meco-koraalrif. De gidsen aan boord zullen je voorzien van alles wat je nodig hebt voor een goede duik en laten je de beste plekken van het rif zien. Je tocht gaat verder richting Isla Mujeres; dit keer leg je aan bij de bruisende binnenstad. Lunch bij een strandclub die volledig is uitgerust met lockers, douches, badkamers, kleedkamers, een volleybalveld en hangmatten. Geniet van prachtig uitzicht op de Caribische Zee terwijl je hapjes eet van het internationale buffet en een drankje neemt uit de open bar. Aan het eind van de dag brengt de catamaran je terug naar Cancún. Waag een dansje op het dek, ontspan op de muziek of droom weg bij de schitterende zonsondergang.

Cancun: Coco Bongo nachtclubervaring

10. Cancun: Coco Bongo nachtclubervaring

Maak je klaar voor een unieke nacht die je nooit meer zult vergeten in de beroemde Coco Bongo. Laat je verrassen door confetti en lichtshows, terwijl je geniet van heerlijke cocktails in dit spectaculaire spektakel in Cancún. Ga naar het hart van de hotelzone en Coco Bongo Cancun. Maak je klaar om een club binnen te gaan op slechts een steenworp afstand van de majestueuze Caribische Zee en bereid je voor op een van de meest schokkende en memorabele nachten van je leven. Als je eenmaal binnen bent, sta je versteld van vliegende acrobaten, indrukwekkende muzikale eerbetoon en de continue feeststemming die Coco Bongo wereldberoemd heeft gemaakt. Ga de dansvloer op onder vallende glinsterende confetti, of geniet van een heerlijke cocktail terwijl tribute-acts het beste van Madonna, Michael Jackson en Beyoncé brengen. Kies uit opties zoals Premium, Gold Member, Double Gold en Front Row. Afhankelijk van de gekozen optie geniet je de hele nacht van verschillende voordelen, zoals nationale drankjes, premium drankjes en nog veel meer.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Mexico

Alle activiteiten

849 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 54

Plaatsen in Mexico

Andere activiteiten in Mexico

Wil je alle activiteiten in Mexico bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mexico

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 23.211 beoordelingen

De uitvoering van de tour was in handen van het bedrijf BackPackers. De gidsen leken een beetje verdwaald in het organiseren van de uitgang op het ontmoetingspunt. Zeer goede boot en gids (Christopher) erg vriendelijk, altijd attent. Ze draaiden de tour om en beweerden dat Baru te druk was. Stop bij Cocotea voor een drankje was snel. Eenvoudig snorkelen, niet veel te zien. Cholon was behoorlijk druk. De lunch in Baru was leuk. Het is vermeldenswaard dat het niet helemaal "lunch inbegrepen" is. Elke persoon heeft een tegoed van 25K pesos, de rest is aan jou (25K pesos betaalt voor een hotdog).

dag van te voren krijg je een duidelijk bericht met de de ophaal locatie. je gaat als eerste naar de cenote toe, waar je kan zwemmen, rondlopen en een goede lunch krijgt. daarna ga je naar de chichen itza, een indrukwekkende bezienswaardigheid. je sluit de dag af in een klein lokaal dorpje, waar je ongeveer 30/45 minuten even kan rondlopen. een lange maar leuke dag

De trip was uitstekend verzorgd! Zowel de gids (Rodrigues) als de bestuurder van de bus hebben ons een mooie tour laten beleven. Als je meer van de cultuur, eten en tequila wil weten ben je dan ook zeker op goede adres. Je krijgt zeker waar voor je geld!

Hele toffe ervaring. Je bent in een klein groepje voor zonsopkomst waardoor je het meer nog bijna voor jezelf hebt. Prachtig de zon te zien opkomen en daarna nog een stuk te suppen over het prachtige meer. Zeker een aanrader om te doen in Bacalar!

Super Frank was amazing. Hele leuke tour gehad alleen jammer dat we niet uit mochten stappen in valladolid dat was het enigste min punt zeker het geld waard.