De populairste activiteiten van Mexico-Stad

Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

1. Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

Ontdek de Teotihuacán-vallei vanuit de lucht tijdens een gedenkwaardige ballonvlucht van 30 tot 50 minuten. Bewonder enkele van 's werelds meest gekoesterde archeologische wonderen terwijl je boven je hoofd zweeft. Krijg daarna de kans om de ruïnes op de grond te verkennen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Mexico-Stad, neem je een gedeelde transfer naar Teotihuacán (optioneel). Kom aan bij de Ballonhaven van Volare en geniet van een heerlijke koffie. Ga vervolgens op een onvergetelijke vlucht in een heteluchtballon boven een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld. Reis met officieel gecertificeerde piloten in de modernste ballonvloot van Mexico. Keer na uw vlucht terug naar de haven, breng een toast uit en ontvang uw vliegbrevet voordat u geniet van een heerlijk ontbijtbuffet. Neem vervolgens een optionele transfer naar de archeologische zone van Teotihuacán om de ruïnes vanaf de grond te verkennen. Breng daar 3 uur door om de zon- en maanpiramides en de Quetzalcoatl-tempel te leren kennen. Let op: de kosten van de tour zijn exclusief toegang tot de archeologische zone van Teotihuacán (te koop voor $ 85 MXN per persoon). Neem tot slot de optionele gedeelde retourtransfer terug naar Mexico-Stad, waar je aan het einde van de tour wordt afgezet bij je hotel. p>

Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

2. Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

Haal het meeste uit jouw volgende reis naar Mexico-stad met een trio van Mexico's must-see historische monumenten. Mexican Root is een viering van de beschavingen en culturen die Mexico hebben gemaakt tot wat het nu is. Bezoek het legendarische heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, Tlatelolco en de piramides van Teotihuacan op deze dagtrip vanuit Mexico-Stad. Jouw eerste stop is in Tlatelolco, de belangrijkste archeologische site van Mexico-Stad. Naast tempels gewijd aan Mexicaanse goden, leer je de meer macabere kant van hun geschiedenis kennen, waaronder mensenoffers, massagraven en de zogenaamde Minnaars van Tlatelolco. Ga verder naar het Guadalupe-heiligdom, gelegen in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. In dit 18e-eeuwse heiligdom zie je een mantel met de beeltenis van Guadalupe en leer je over haar betekenis voor de cultuur en het volk van het moderne Mexico. Zie de plek waar Onze Lieve Vrouw van Guadalupe zou zijn verschenen aan een inheemse Mexicaan. Neem dan de tijd om te lunchen en energie op te doen. Ga naar een van de meest adembenemende plaatsen in Mexico, de grote Teotihuacan-piramides, om deze mystieke plek met de gids te verkennen. Bekijk de Piramide van de Zon, met 61 meter de grootste in Meso-Amerika. Tijdens een tocht over de Dodenlaan leert je meer over de oorsprong van deze religieuze stad en zie je de tempels van Quetzalpapalotl, de Tempel van de Gevederde Schelpen en de Maanpiramide. Geniet van een tour vol avontuur, geschiedenis en enkele van de meest adembenemende uitzichten van Mexico.

Xochimilco en Coyoacan: dagtour

3. Xochimilco en Coyoacan: dagtour

Profiteer van een sightseeingtour van een hele dag vol kleuren en tradities tijdens deze uitstap rond enkele van de meest betoverende wijken van Mexico City. Vertrek vanuit het centrum van Mexico-Stad naar het zuiden en passeer de belangrijkste bezienswaardigheden van de moderne stad. Bij aankomst aan de kalme wateren van de Xochimilco-grachten, geniet je van een schilderachtige boottocht langs de waterweg - een van de laatste sporen van het Azteekse tijdperk - op een traditionele punter of pre-Spaanse boot. Bezoek vervolgens het koloniale district Coyoacan en bewonder de uitgestrekte 16e-eeuwse huizen van Francisco Sosa Street. Vervolg over smalle geplaveide straten naar de Zocalo (Main Square), waar je het indrukwekkende herenhuis van de Conquistador, Hernando Cortes en de kerk van Johannes de Doper (San Juan Bautista) vindt. Sluit je ervaring af en verken de magische wereld van Frida Kahlo in het Frida Kahlo Museum (indien optie is geselecteerd). Het Casa Azul is gehuisvest in het opvallende kobaltblauwe huis waar ze de laatste jaren van haar leven is geboren en is teruggekeerd en bevat een groot assortiment aan pre-Spaanse artefacten, Mexicaanse volkskunst en inheemse juwelen uit haar persoonlijke verzameling. De laatste halte van de dag is University City, waar je de vele muurschilderingen in de pastorie kunt bewonderen en rond kunt dwalen in de centrale bibliotheek van de campus. De campus omvat ook het Olympisch Stadion met zijn 63000 zitplaatsen in de vorm van een vulkaan.

Dagexcursie Teotihuacan, Heiligdom Guadalupe & Tlatelolco

4. Dagexcursie Teotihuacan, Heiligdom Guadalupe & Tlatelolco

Neem deel aan de 3 meest cultureel en historisch belangrijke locaties in Mexico City op een dagexcursie met bezoeken aan Teotihuacan, de basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe en Tlatelolco. Je dag begint met een bezoek aan de archeologische vindplaats van Teotihuacan, waar je je vergaapt aan enkele van de meest indrukwekkende piramides ter wereld. Zie de piramides van de zon en de maan, de tempel van Quetzalcoatl, de Straat van de Dood en meer. Vervolgens ga je naar de belangrijkste katholieke pelgrimsoord van Mexico, de basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. Dit heiligdom werd gebouwd om de gemelde verschijning van de Maagd Maria aan Juan Diego, een Azteekse boer, te herdenken. De derde en laatste halte van de excursie is Tlatelolco, waar wordt gezegd dat het verleden, het heden en de toekomst van Mexico met elkaar samenkomen. De Culturas van Plaza de las Tres is vernoemd naar de 3 periodes van de Mexicaanse geschiedenis die worden gerepresenteerd door structuren uit de pre-Columbiaanse, Spaanse koloniale en onafhankelijke onafhankelijke mestiezen.

Mexico-Stad: ticket Frida Kahlo en Anahuacalli Museum

5. Mexico-Stad: ticket Frida Kahlo en Anahuacalli Museum

Bezoek het emblematische Frida Kahlo Museum met een standaard of eerste toegangsticket. Als je Mexico-Stad bezoekt, wil je het iconische huis van Frida Kahlo niet missen. Leer meer over het dagelijkse leven van dit artistieke stel en geniet ook van de rust in de tuinen. Het Frida Kahlo Museum staat ook wel bekend als La Casa Azul (Het Blauwe Huis) dankzij de blauwe muren. Dit historische huis, waar Frida Kahlo en Diego Rivera woonden, is nu een kunstmuseum, gewijd aan het leven en werk van de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo. Geniet van toegang met het standaard toegangsticket of kies de eerste toegangsticketoptie om drukte te vermijden door als eerste groep van de dag het museum binnen te gaan.

Mexico-Stad: Xochimilco-boottocht met lunch en drankjes

6. Mexico-Stad: Xochimilco-boottocht met lunch en drankjes

Vaar door de grachten van Xochimilco aan boord van een traditionele boot. Luister naar commentaar van de gids en drink tequila, margarita of frisdrank. Veel plezier onderweg met Mexicaanse bordspellen. Eet in een lokaal restaurant op een drijvend eiland en leer hoe je een michelada-cocktail maakt. Kom aan bij het ontmoetingspunt en stap aan boord van uw Trajinera-boot. Begin vervolgens met het verkennen van de kanalen van Xochimilco terwijl uw tweetalige gids de geschiedenis van het gebied deelt. Drink margarita's, tequila, water en frisdrank. Eet wat Mexicaans snoep. Speel tijdens de tour Mexicaanse bordspellen, zoals Loteria (Mexicaanse bingo) en de pirinola-roulette. Maak kans op prijzen. Luister vervolgens naar liedjes van Mariachi-zangers, die dicht bij je boot zullen komen om op te treden. Stop daarna bij een lokaal restaurant op een Chinampa (drijvend eiland) voor de lunch. Maak kennis met de lokale bevolking en stap dan terug op je boot voor een workshop. Leer hoe je een michelada-cocktail maakt en geniet van een drankje. Keer ten slotte terug naar het startpunt om uw tour af te ronden.

Mexico-Stad: hop on, hop off-bustour voor een hele dag

7. Mexico-Stad: hop on, hop off-bustour voor een hele dag

Ontdek de beste optie om Mexico-Stad in één dag in je eigen tempo en zonder stress te bezoeken, waarbij je de hele dag in en uit kunt stappen met hetzelfde ticket. Je kunt kiezen uit 4 verschillende routes, zoals de Historische Binnenstad-route met 19 haltes. Met deze route ontdek je de geschiedenis, architectuur, cultuur en natuurlijk de authentieke Mexicaanse keuken. De Polanco-route (7 haltes) daarentegen is perfect om winkelen en de meest avantgardistische architectuur in de stad te bewonderen. De Zuidroute heeft in totaal 18 haltes en brengt je naar de meest Boheemse wijken van de stad, compleet met een vleugje architectuur en archeologie. De laatste, Basiliekroute brengt je langs 5 haltes, die zorgen voor een religieus hoogstandje. Elke route duurt 3 uur en laat je een reis maken door de pre-Spaanse, koloniale en moderne tijden in de grote hoofdstad van Mexico.

Mexico: dagtour Teotihuacan en basiliek Guadalupe

8. Mexico: dagtour Teotihuacan en basiliek Guadalupe

Ontsnap uit Mexico-Stad en ontdek de culturen die het hebben gesticht. Kies je dichtstbijzijnde ophaallocatie en verken de staat Mexico. Leer ongelooflijke feiten over de steden en heilige plaatsen die bloeiden vóór de Spaanse invloed. Je ervaring begint met een wandeling door de Plaza de las Tres Culturas. Bezoek de kerk van Santiago de Tlatelolco, aanschouw de ruïnes van een pre-Spaanse stad en bekijk het monument ter ere van de studentenbeweging van 1968. Vervolg je ervaring in het basiliekcomplex van Guadalupe en beklim de heilige heuvel van Tepeyac, de plaats waar de Maagd Maria verscheen aan de indiaan Juan Diego. Ga naar de Kapel van de Rozen en geniet van een prachtig uitzicht over Mexico-Stad. Bewonder tijdens uw bezoek aan het religieuze complex de Kapel van de Indianen, de Kapel van de Pocito en de moderne basiliek, de plaats waar de heilige deken van Juan Diego wordt bewaard. Om je ervaring af te ronden, ga je naar de staat Mexico en ontdek je het archeologische complex van Teotihuacan. Verken de archeologische zone en leer over de belangrijke geschiedenis van deze belangrijke pre-Spaanse stad. In Teotihuacan heb je tijd om te lunchen in een traditioneel restaurant, waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan typische gerechten uit de regio (kosten niet inbegrepen). Deze activiteit omvat ook een bezoek aan een handwerkcentrum, waar u optioneel likeuren uit de regio kunt proeven (cactus en cactusvijg) en de traditionele drank pulque kunt proberen.

Expresstour: Teotihuacan-piramides

9. Expresstour: Teotihuacan-piramides

Vroege en Express-tour!!! Hallo beste reiziger, In deze tour vind je de mogelijkheid om de piramides te bezoeken en er in de kortst mogelijke tijd de beste foto's van te maken. We halen je rond 07.00 uur op, daarna rijden we 1 uur richting de piramides. We beginnen ons bezoek en de foto's rond 8.00 uur, na twee uur begeleid bezoek en mooie foto's zijn we rond 11.30 uur terug in Mexico-Stad. Voor uw gemak is het ook inbegrepen om u op hetzelfde adres af te zetten. Als je de piramides wilt zien, maar je tijd niet wilt verspillen aan andere aanvullende (en niet gerelateerde) activiteiten, dan is dit jouw tour (: Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring met het leveren van uitstekende diensten.

Mexico-Stad: vroege toegang tot Teotihuacán & drankproeverij

10. Mexico-Stad: vroege toegang tot Teotihuacán & drankproeverij

Bezoek Teotihuacan, 'Stad van de Goden', in de vroege ochtend en vermijd de drukte. Ervaar deze indrukwekkende archeologische vindplaats op het moment dat deze zijn deuren voor vandaag opent. Bezoek de verschillende gebouwen, pleinen en muurschilderingen op een rustige manier, met een magische en mystieke sfeer die je een meer authentieke ervaring van deze geweldige stad van het oude Mexico biedt. Deze ervaring bij Teotihuacan wordt nog rijker dankzij de verhalen, anekdotes, geschiedenis en informatie over de nieuwste ontdekkingen die de culturele interpreter tijdens de rondleiding met je zal delen. Om je ervaring op deze indrukwekkende plek compleet te maken, bezoek je een obsidiaanworkshop met een echte Teotihuacan-familie, waar je likeuren van cactus, tequila, mezcal en pulque kunt proeven.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Mexico-Stad
De enorme Mexicaanse wereldstad is de thuisbasis van Frida Kahlo, tacos al pastor en eindeloos veel Unesco-erfgoed.

Topactiviteiten

Mexico-Stad: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

235 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 15

Voor ieder wat wils

In de buurt van Mexico-Stad

Meer zien

Veelgestelde vragen over Mexico-Stad

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Mexico-Stad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Teotihuacán

Andere activiteiten in Mexico-Stad

Wil je alle activiteiten in Mexico-Stad bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mexico-Stad

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 9.910 beoordelingen

We loved it! We were picked up at the exact time. We got a coffee and a snack. It took a while before we could go in the hot balloon and it was really crowded. And cold, so bring a lot of clothes. We were for more than 30 minutes in the air. And the many people doesn’t matter anymore because now they were all in the other balloons. It was the most beautiful view. Afterwords we had a breakfast buffet what was fine. And we were brought back at the hotel.

Geweldige ervaring! Het is vroeg opstaan, maar dan heb je wel een geweldige ervaring met zonsopgang en geen toeristen bij de Pyramides. Je wordt van te voren goed op de hoogte gesteld door de tour operator waar je moet zijn en hoe laat.

Het was fantastisch met onze gids Emanuel en driver piedro Emanuel was zeer gedreven en we hebben heel veel geleerd over de Mexicaanse geschiedenis. We hadden een heerlijke lunch op een mooi plekje. Kortom zeker aan te raden

a super educational trip full of a variety of activities that give a good insight of the local culture.

Superaardige en enthousiaste gids die veel wist leidde ons rond. De piramides zijn erg indrukwekkend!