Mezquita
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Mezquita: tours & tickets

Mezquita: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Cordoba

Bekijk alle 110 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Mezquita

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 9.255 beoordelingen

De moskee/kathedraal was bijzonder mooi de uitleg snel en te kort

Ik vond de prijs € 56 te hoog voor het gebodene, als ik de entree prijs, 2 x € 10,= er aftrek betaalden wij getweeën € 36,= voor de rondleiding. Er liepen minstens 50 man in de groep mee en alles ging zo snel dat het af en toe niet te volgen was, De prijs / kwaliteitsverhouding was zoek en veel te hoog en de verhouding zoek. Ik had ook duidelijk het idee dat andere deelnemers veel minder betaald hebben. Ik ben niet meer van plan van uw organisatie gebruik te maken. Ik voel mij bekocht.

professionele gids, vertelde uitgebreid over wat te zien was.

Bij de tour door Alcazar en de tuinen, had wat mij betreft wat meer tijd in het paleis en minder in de tuinen doorgebracht kunnen worden. De gids was erg goed, sprak goed Engels en gaf uitgebreid antwoord op vragen. Het was fijn dat er na de tour, die zelfs langer duurde dan gepland, de mogelijkheid geboden werd, om op je gemak nog even rond te lopen in de moskee, om alle mooie indrukken te laten bezinken. Dat laatste miste ik in het Alhambra.

Dit prachtige gebouw hadden we niet willen missen!

Prima rondleiding in het Engels. Gelukkig waren we op tijd, we moesten wel even goed op zoek naar de gids, die niet precies bij de toren stond....De dame die ons rondleidde vond zichzelf wel vaak erg grappig. Weinig tijd om tussendoor even goed te kijken. Achteraf kon dat wel, maar dan ga je niet meer helemaal teruglopen.

Córdoba: rondleiding Mezquita Beoordeeld door

Geen betere manier om C. te leren kennen, echt geweldige rondleiding.

Absoluut doen. Beide gidsen waren TOP. James (maar dan in het Spaans) voor heel boeiende en gezellige rondleiding in de stad en daarna een vrouwelijke gids die door haar enthousiasme en kennis de Mezquita geheel tot leven wist te brengen. Van onze rondreis door Andalusië was dit een hoogtepunt.

Córdoba: complete tour van 4 uur Beoordeeld door

Prima rondleiding waardoor het bezoek een hele andere dimentie krijgt

Leuke gids die heeeeel veel vertelde op een rustige en duidelijke manier. Een hele mooie en duidelijke rondleiding in een absoluut geweldig monument met een complexe en idiote historie. Als je hier alleen maar wat rondloopt heb je geen idee waar je naar kijkt.