Mezquita

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mezquita

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.426 beoordelingen

We hadden een fantastische privé gidse. We hebben heel veel bijgeleerd over de geschiedenis en context van cordoba. Mooie bezienswaardigheden, niet te missen!! We kregen ook een terugbetaling omdat het bezoek aan het Alcázar niet mogelijk was. Tevreden :)

Het was een prachtige tour. Wat een ervaring de Mezquita te broeken en daarna de Joodse wijk en tot slot de Alcázar. Vooral omdat Angela onze gids zo veel van de geschiedenis wist te vertellen. Ze deed het ontzettend goed en de tijd vloog voorbij.

Fantastisch bouwwerk en mooie historie hoe religies best samen kunnen gaan totdat geld en macht komt kijken. Elementen uit Islam gecombineerd met Christelijke geeft een hele aparte dimensie en ervaring zowel in architectuur als spiritualiteit.

echt een fantastische ervaring EN Mezquita EN Juderia, de gids Joaquin (?) heeft ons uitgebreid en met kennis van zaken er doorheen geloodst, het was de 3 uur meer dan waard in bijzonder goed Engels

Heel gemakkelijk om de stad te bezichtigen zelfs door de Kleine straatjes heen, fantastisch. Alleen opstap was even zoeken, waren er meerderen. Zeker aanrader.