Mgarr Harbour

Sitemap Mgarr Harbour

Wil je alle activiteiten in Mgarr Harbour ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 944 beoordelingen

De tour was echt geweldig en de beste dag van onze vakantie op Malta. De hele bemanning op de boot was super aardig en Kevin bracht iedereen altijd in een goed humeur. We boekten ook een optionele speedboottocht voor € 15 en het was echt de moeite waard en was ongelooflijk mooi. Ook het eten & drinken op de boot was heerlijk en de prijzen waren zeer redelijk. Een verblijf in de blauwe lagune was prachtig en het aanmeren was perfect. We konden bovenaan van de boot springen en van een glijbaan de zee in glijden. De boot was ook erg comfortabel. Als u een ligstoel op het bovendek wilt, kom dan niet te laat. :) Al met al was de dag super leuk en we zouden de tour met de Hornblower-crew keer op keer boeken! :)

Geweldige ervaring! Deze cruise is een aanrader, bekwaam en vriendelijk personeel, lekker eten aan boord en niet te duur. De plekken die je ziet zijn adembenemend! En dan kun je op de terugweg de zonsondergang over de zee en zelfs de sterren bewonderen !! Ik raad het iedereen aan, vooral voor de muziekkeuze aan boord, eindelijk niet alleen reaggaeton-muziek!

Unieke ervaring! Zeer leuke excursie zowel voor de eilanden als voor de uitleg van het personeel zowel in het Engels als in het Italiaans. We bezochten de blauwe lagune, een prachtige plek met kristalhelder water en toen gaf de boot de kans om te duiken en waterglijplezier. 7 uur pure magie. Dank je

Het strand van Blu Lagoon is klein en super druk. Veel beter om de boot te kiezen die je naar een prachtig gebied brengt waar je kunt duiken en een duik kunt nemen in de zee die eruitziet als een zwembad. Op de boot kunt u ook zonnen op meerdere ligstoelen. Aanbevolen

Leuke trip, zeker een aanrader! Komt volledig overeen met hoe het in de beschrijving beschreven staat. Niets op aan te merken.