Dingen om te doen Mgarr

Topbezienswaardigheden in Mgarr

Sitemap Mgarr

Wil je alle activiteiten in Mgarr ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.009 beoordelingen

Fantastische goed georganiseerde tour naar Comino en Gozo. Eenvoudig proces om aan boord te gaan, maar wees vroeg als u een ligstoel op het hoogste niveau wilt. Kapitein was zeer bedreven in het manoeuvreren van de boot onder de rand van de grotten, zodat we een close-up van het water en de grot konden krijgen. Het zwemgedeelte van Comino ligt direct naast de boot. We namen de optionele speedboottocht van 15 euro per persoon naar de grotten, wat een hoogtepunt was met het commentaar, de spannende boottocht en de close-up van de grotten (inclusief door en erin gaan). De speedboot draait in sessies, afhankelijk van de volgorde waarin je de tickets koopt, dus als je de eerste sessie krijgt, heb je ongeveer een uur zwemmen in Blue Lagoon daarna. De busreis in Gozo 5 euro pp was ook de moeite waard om van de haven naar de hoofdstad te komen. Tijd om te verkennen, te winkelen en een snelle hap te nemen voordat we elkaar ontmoeten op de busparkeerplaats. Nog een stop op de terugweg naar de ha

Last minute boeking met mijn gezin (2 jonge kinderen van 2 en 5 jaar oud). De communicatie met Hornblower Cruises vanaf het begin was fantastisch. Ze kwamen ons ophalen met een minibus van Sliema en brachten ons naar Bugibba. De gastheer en al het andere personeel waren fantastisch aan boord - eten en drinken beschikbaar tegen een meerprijs. Er is een optie om een speedboottocht naar de grotten te maken voor € 15 pp gedurende 25 minuten - BEVEEL dit ten zeerste aan (kinderen onder de 5 jaar zijn gratis) Dit heeft zonder twijfel de reis gemaakt! Dit betekende dat onze tussenstop in Blue Lagoon 1 uur was - heel veel hutten voor eten en drinken langs de lagune. Vertrokken naar Gozo - 1e stop in Xlendi Bay gedurende 30 minuten biedt voldoende tijd om rond te lopen en foto's te maken. Daarna 1,5 uur gestopt in Victoria - genoeg tijd om te eten en het centrale plein te bezoeken. Vond dat het voldoende tijd was. Al met al was de hele tour buitengewoon goed uitgevoerd!

Fantastische ervaring, als je naar Malta gaat, raad ik aan om het te doen omdat het het waard is, uitstekende prijs inderdaad super goedkoop, het bezoek aan Gozo is ook leuk, maar de stop op het eiland Comino en het bad in de blauwe lagune zijn ongetwijfeld in de eerste plaats. De super aardige en gemakkelijke commandant legde alles uit in zowel het Engels als het Italiaans. Ik raad de echt geweldige ananasmojito aan. Absoluut een van de beste ervaringen die ik had tijdens mijn 4 dagen op Malta.

Leuke boottocht om een dagje weg te gaan, tijdens de boottocht wordt er ook informatie gegeven over wat er te zien is en tijdens de stop in de blue lagoon ook voldoende tijd om een duik te nemen. Aan boord is een bar met voldoende eten en drinken aanwezig. Tijdens de stop in Gozo zeker aan te raden om gebruik te maken van de mini bus optie voor €5. Complete tocht, echt een aanrader!

Goed georganiseerde cruise. Vriendelijke en behulpzame bemanning. Ik waardeer het dat het bedrijf altijd snel heeft gereageerd op verzoeken om aanvullende informatie die ik voorafgaand aan de reis heb verzonden. Maximale stiptheid in elk van de bewegingen.