Miami Design District

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Miami Design District: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Miami: avondcruise van 1,5 uur op Biscayne Bay

  1. Miami: avondcruise van 1,5 uur op Biscayne Bay

  Geniet van de wateren van Miami en de stadslichten van Biscayne Bay aan boord van een cruiseboot. Kijk hoe de stad 's avonds tot leven komt als de zon ondergaat en de stadslichten aangaan. Duizenden lichten verlichten de ongelooflijke hoogbouw en de skyline van de stad rond de baai. Geniet tijdens je tour van je favoriete drankje terwijl je bezienswaardigheden zoals Millionaire's Row, Bayside, South Beach en de Miami River bewondert (er is een geldbar beschikbaar). Sluit je tour af met een activiteit om naar de maan te kijken en bewonder de reflectie van de maan op het water onder je. Verbeter uw ervaring met een optionele stadstour van een uur in een dubbeldekkerbus voordat u op de cruise gaat.

 • Miami: sightseeingtour met een cabriobus

  2. Miami: sightseeingtour met een cabriobus

  Begin je dag met een rit rond South Beach en zie het kleurrijke Art Deco District. Reis naar het centrum van Miami om de hartslag van de stad te voelen. Ga naar Little Havana, de populairste wijk van Miami, om je onder te dompelen in de Cubaanse cultuur. De volgende halte is de bruisende wijk Wynwood, waar je alles leert over straatkunst. Wandel rond en verken dit ten zeerste aanbevolen openluchtmuseum met zijn vele galerijen, restaurants en bars. Rijd naar het Miami Design District om de luxe winkels te verkennen en de kenmerkende sfeer hier te voelen. Ga na al je avonturen terug naar South Beach via de Julia Tuttle Causeway voor een uitzonderlijk uitzicht op de Magic City.

 • Miami Sightseeing Tour in een converteerbare bus

  3. Miami Sightseeing Tour in een converteerbare bus

  Begin uw dag met een ritje rond South Beach en bekijk het kleurrijke Art Deco District. Reis naar het centrum van Miami om de hartslag van de stad te voelen. Cruise naar Little Havana, de heetste wijk van Miami, om een diepe duik te nemen in de Cubaanse cultuur. De volgende stop is de levendige wijk Wynwood, waar u alles te weten komt over straatkunst. Ga dan naar het Miami Design District om de luxewinkels te verkennen en voel de onderscheidende sfeer hier. Na al je avonturen ga je terug naar South Beach via de Julia Tuttle Causeway voor een uitzonderlijk uitzicht op de Magic City.

 • Miami: privétour met open bus

  4. Miami: privétour met open bus

  Verken Miami in een privébus met een intrekbaar glazen dak en bewonder een vrij uitzicht op de bezienswaardigheden van de stad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ontdek je eerst de gebieden Brickell en Downtown, het echte financiële hart van Florida. Terwijl je door deze emblematische buurten reist, kun je je vergapen aan een van de grootste collecties art-deco-architectuur ter wereld. Ga vervolgens naar de wijk Little Havana en duik in de geschiedenis van de Cubaanse ballingen die na de revolutie naar Miami kwamen. Stop om de winkels, Latino-kunstgalerijen en bruisende restaurants in de omgeving te voet te verkennen en de sfeer op te snuiven van het kloppende stedelijke hart van Miami. Na Little Havana maak je je volgende stop in de wijk Wynwood, de tempel van straatkunst. Wandel door Wynwood Walls, een openluchtmuseum, en bewonder de moderne artistieke creaties. Zet de kunstzinni...

 • Miami Sightseeing Tour in een converteerbare bus (Frans)

  5. Miami Sightseeing Tour in een converteerbare bus (Frans)

  Begin uw dag met een ritje rond South Beach en bekijk de kleurrijke art-decowijk met een Franse gids. Reis naar het centrum van Miami om de hartslag van de stad te voelen. Cruise naar Little Havana, de heetste wijk van Miami, om een diepe duik te nemen in de Cubaanse cultuur. De volgende stop is de levendige wijk Wynwood, waar u alles te weten komt over straatkunst. Ga dan naar het Miami Design District om de luxewinkels te verkennen en voel de onderscheidende sfeer hier. Na al je avonturen ga je terug naar South Beach via de Julia Tuttle Causeway voor een uitzonderlijk uitzicht op de Magic City. Geniet van een unieke versie van deze levendige stad zonder filter in converteerbare modus. Een fascinerende ervaring dankzij het intrekbare glazen paneeldak.

Sitemap Miami Design District

Wil je alle activiteiten in Miami Design District ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.