Miami
Tours

Ontspan op het strand, ontdek het nachtleven, ga mensen kijken en nog veel meer in deze Floridiaanse metropool.

Onze aanbevelingen voor Miami

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Ontdek het Everglades National Park, een divers landschap dat cruciale leefgebieden herbergt voor tal van zeldzame en bedreigde diersoorten. Maak een tocht met een moerasboot en bekijk alligators, schildpadden en zelfs de ongrijpbare panter uit Florida.  Nadat je de toegangsprijs voor het park hebt betaald, dompel je jezelf onder in het moerasgebied dat vaak de 'River of Grass' wordt genoemd. Het park staat zo bekend vanwege de eindeloze prairies van zaaggras die een tot drie meter boven het wateroppervlak uitsteken. De weelderige vegetatie van de Everglades bevat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en hardhouten hangmatten (kleine eilandjes).Het zaaggras is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, wat zorgt voor een snelle en leuke tocht. Maak je bezoek helemaal compleet met een wildlife- en alligatorshow. Maak kennis met deze opmerkelijke dieren in hun natuurlijke omgeving.

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Ga naar het trefpunt en ga aan boord van een comfortabel jacht voordat je vertrekt op je sightseeingcruise langs beroemdhedenhuizen. Vaar door de prachtige wateren van Biscayne Bay en laat je betoveren door het panoramische uitzicht op de skyline van Miami. Bekijk de levendige haven van Miami, het afgelegen Fisher Island en de zonovergoten kusten van Miami Beach. Geniet vervolgens van het uitzicht terwijl je langs de weelderige herenhuizen langs de kustlijn vaart, een bewijs van de uitbundige levensstijl van de rijken en beroemdheden. Kies ervoor om van de reis te genieten vanuit het comfort met klimaatbeheersing op het hoofdniveau van het jacht of ga naar het bovenste niveau voor een luchtige rondvaart in de open lucht. Luister tijdens de cruise naar interessant tweetalig commentaar en krijg inzichten van je deskundige gids. Als je je oorspronkelijke reservering mist, worden je tickets flexibele vouchers die je kunt gebruiken voor elke tour op basis van beschikbaarheid, 7 dagen per week van 10:30 tot 19:30 uur met tours die elke 30 minuten vertrekken. Vermeld je naam en boekingsnummer. Het Bayride personeel zal je helpen.

Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Miami: Hop-on-hop-off-bustour per open-top bus

Miami: Hop-on-hop-off-bustour per open-top bus

Ervaar de magie van Miami met deze hop-on-hop-off-bustour. Leun achterover en ontspan aan boord van een open dubbeldekker sightseeingbus terwijl je de bezienswaardigheden en geluiden van een van Amerika's meest levendige steden in je opneemt. Geniet van onderhoudend en deskundig audiogids commentaar dat je door de levendige geschiedenis en het dagelijks leven van Miami leidt, met de nadruk op alle must-see plekken onderweg. Met de flexibiliteit om af te stappen en op je gemak te verkennen, maak je van de gelegenheid gebruik om Miami's iconische stranden, Cubaanse cultuur en levendige levensstijl te ontdekken. Dompel jezelf onder in de unieke sfeer van Miami met de optie om het Design District te verkennen met zijn prachtige Art Deco stijl en de prachtige Botanische Tuin in Soundscape Park met gratis algemene toegang. En als je toe bent aan een pauze, laat je dan verwennen in de heerlijke restaurants rond Lincoln Road. Benut je tijd optimaal en geniet in je eigen tempo van de stad. Stap in om het kleurrijke verhaal van Miami te horen en stap uit om de stad en de beroemde stranden te verkennen. Met regelmatige busaankomsten om de 30 minuten hoef je nooit lang te wachten om je avontuur voort te zetten. Kies de Everglades combo voor een avontuur naar het nabijgelegen Everglades National Park, waar je exotische vogels, slangen, vissen en schildpadden in hun natuurlijke omgeving van dichtbij kunt bekijken. Maak bovendien een ritje op een airboat over de grasrivier voordat je een wildlife show bijwoont met traditionele Seminole alligator handling technieken. Top bezienswaardigheden zijn onder andere: - Bayside Markt - South Beach - Soundscape Park - Designwijk - Wynwood Muren - Het centrum van Miami - Klein Havana

Miami: Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeingtour per bustour

Miami: Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeingtour per bustour

Ontdek de levendigheid van de cultuur en schoonheid van Miami met een sightseeingtour per open-top bus en maak vervolgens een boottocht aan boord van een tweetalige sightseeingtour met volledige uitleg langs het schilderachtige Millionaire's Row - een topper om te doen in Miami! Wees getuige van de eclectische mix van architectonische stijlen die Miami karakteristiek maken en leer over hun historische en culturele betekenis. Luister naar aanbevelingen over de lokale keuken en verborgen hotspots om de smeltkroes van diversiteit van de stad te ontdekken. Loop langs de bruisende Bayside Marketplace voordat je naar de artistieke Wynwood Walls gaat, een must voor kunstliefhebbers. Bezoek de Miami Zoo, waar je diverse wilde dieren van dichtbij kunt bekijken. Voel de levendige sfeer als je over de iconische Ocean Drive rijdt en geniet van het voetgangersparadijs Lincoln Road. En natuurlijk is geen tour compleet zonder te genieten van de zon op het wereldberoemde Miami Beach. Het volgende is een spectaculaire rondvaart van 90 minuten door Biscayne Bay. Met een volledig verteld verhaal en commentaar in zowel Engels als Spaans krijg je een diepgaand inzicht in de ecologie en geschiedenis van het gebied. Kijk naar de elegante huizen van beroemdheden langs de kust, een bewijs van de allure van de stad voor de rijken en beroemdheden langs Miami's Millionaire's Row. De cruise geeft je de mogelijkheid om de schoonheid van de baai vanuit twee perspectieven te bekijken: het openluchtdek voor een onbelemmerd uitzicht of het comfort van het interieur met airconditioning en een volledig gevulde bar. Boek nu je tour en wees zelf getuige van de magie, de charme en de levendigheid van Miami.

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Beleef een echt avontuur met een tocht in een moerasboot door de Florida Everglades en toegang tot de alligator- en reptielententoonstelling. Verken dit fascinerende natuurwonder, hoor de geschiedenis van de Seminole-bevolking en leer van je kapitein over de dieren in het wild die je beoefent. Stap aan boord van je moerasboot en glijd de Everglades in. Luister tijdens het varen naar fascinerende historische en ecologische feiten van uw kapitein. Luister naar verhalen over hoe de Native American Seminole-mensen en panters ooit naast elkaar leefden in deze weelderige wildernis. Houd zeldzame en bedreigde dieren in het wild in de gaten terwijl je over het glasachtige water, door met gras begroeide rivieren en over het tropische moeras scheert. Ga na je tocht met een moerasboot naar de alligator- en reptielententoonstelling. Kom dicht bij een baby-alligator, raak zijn unieke huid aan en leer meer over deze formidabele roofdieren.

Miami: Rondvaart met speedboot

Miami: Rondvaart met speedboot

Stap aan boord van een motorcatamaran en begin aan een 45 minuten durend off-shore avontuur dat een ultieme sightseeing-ervaring biedt in ware "Miami Vice"-stijl. Leg comfortabel en veilig het uitzicht op Miami en de spectaculaire skyline vast vanaf de luxe stoelen van een luxe boot. Vaar langs de kustlijn van Miami en passeer de miljoenenhuizen van beroemdheden op Star Island, Fisher Island en Miami Beach. Neem de tijd om de art-decowijk South Beach te waarderen vanuit het unieke perspectief van de speedboot in de Atlantische Oceaan. Vaar rond op Miami's enige boot die de oceaan op gaat. De speedboot is 365 dagen per jaar geopend en vertrekt dagelijks vanaf Bayside Marketplace van 11:00 uur tot zonsondergang: elk uur op weekdagen en elke 30 minuten in het weekend en op feestdagen.

Miami: kaartje voor de meeslepende kunstervaring 'Superblue Miami'

Miami: kaartje voor de meeslepende kunstervaring 'Superblue Miami'

Ontdek Miami's meest opwindende meeslepende kunstervaring bij Superblue. Verken een adembenemend gespiegeld gebeeldhouwd doolhof, communiceer met ontzagwekkende digitale werelden ondergedompeld in seizoensbloemen en watervallen, zie je eigen hart kloppen bij de gloed van 3000 lichten en nog veel meer - allemaal tijdens hetzelfde bezoek. Publiek van alle leeftijden vindt creatieve, verhelderende en verrassende momenten tijdens hun reis door Superblue's 50.000 vierkante meter aan kunstervaringen. Superblue wordt gemaakt door ambitieuze artiesten en wordt compleet gemaakt door jouw deelname. Maak gebruik van de allernieuwste technologie, verdiep je in actuele wereldproblemen en ontdek een gevoel van verwondering waardoor je je afvraagt: "hoe hebben ze dat gedaan?"

Miami: Avondrondvaart met gids op Biscayne Bay

Miami: Avondrondvaart met gids op Biscayne Bay

Verken de glinsterende Biscayne Bay op een avondbootcruise, terwijl je een kijkje krijgt in de levensstijl van enkele van 's werelds beroemdste sterren. Vaar door de haven van Miami, het exclusieve Fisher Island en de kust van Miami Beach. Stap aan boord en bewonder de torenhoge wolkenkrabbers van de skyline van Miami vanaf Biscayne Bay. Geniet van live commentaar van je gids en interessante feiten over de stad en haar beroemde inwoners. Bewonder de huizen aan zee van internationaal bekende sterren zoals Lionel Messi, Jennifer Lopez en David Beckham. Vaar langs lokale bezienswaardigheden zoals Fisher Island, de haven van Miami en de Venetiaanse eilanden. Tijdens de cruise kun je ook drankjes en snacks kopen bij de bar aan boord.

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

Ontdek de flora en fauna van Everglades Safari Park terwijl uw kapiteins tijdens een rondvaart door de ongerepte wateren van het nationale park navigeren. Leer dit unieke landschap van dichtbij kennen met een gids. Geniet van natuurshows, tentoonstellingen, een observatieplatform en een junglepad-promenade. Begin je tocht met een luchtboot diep in de mysterieuze wildernis van de natuur. Ontspan terwijl je door een ingewikkeld River of Grass-systeem loopt. Leer meer over de wetlands van je gids terwijl je door deze geheim bewaarde jungle en zijn bewoners manoeuvreert. Ervaar adembenemende panoramische uitzichten terwijl je langs het park glijdt met onderweg stops op dijken. Wees op je hoede voor alligators, schildpadden, herten, wilde zwijnen en wasberen. Ontmoet inheemse flora en andere exotische dieren in het wild in de weelderige vegetatie en rust van de Everglades. Na je 40 minuten durende tocht met de luchtboot kun je tijdens een interactieve Wildlife Nature Show enkele van de dieren die de Florida Everglades naar huis noemen van dichterbij bekijken. Je kunt ook de kronkelende Jungle Trail te voet verkennen, het observatiedek bekijken en andere parkexposities bekijken.

Populaire activiteiten

Alle activiteiten

565 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Miami

Wat zijn de topattracties van Miami?

De topattracties van Miami zijn:

Bekijk alle topattracties van Miami

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Miami?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Miami op GetYourGuide

Topattracties in Miami

Activiteiten in Miami

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Verken Miami

Lees onze volledige gids voor Miami of ontdek de beste ervaringen van de stad.