Miami
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Miami

Miami: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Miami

Miami: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Deze metropool in Florida is een pastelgekleurd paradijs waar het strandleven en de partyspirit hoogtij vieren. Kom mensen kijken in Miami - en dieren!

Fisher Island

Fisher Island

Op een boottour kun je dichtbij Fisher Island komen, het rijkste hoekje van Amerika. Hier vertoeven supersterren en megamagnaten.

Miami Seaquarium
Foto: LEONARDO DASILVA@ Flickr (CC BY 2.0)

Miami Seaquarium

"Flipper" werd hier, in het oudste aquarium van de V.S. opgenomen, maar er zijn meer wezens te zien in het Miami Seaquarium.

Gator Park

Gator Park

Uiteraard bezoek je Gator Park voor de alligators, maar tijdens een ritje op een 'airboat' zie je veel meer: slangen, schildpadden en exotische vogels!

Miami Museum of Science

In 2015 is het voornaamste wetenschapsmuseum van Miami heropend. En zoals het een museum in Miami betaamt, zijn hier ook dieren - check de roofvogelafdeling!

South Beach

South Beach

Dit is de buurt in Miami die als eerste werd ontwikkeld, en het is typisch, tsja - Miami! Bewandel de beroemde Ocean Drive en bezoek South Beach, nog altijd een van de beste stranden in de stad.

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens

Dit landgoed was ooit van een particulier en heette Villa Vizcaya. Tegenwoordig is het open voor het publiek, dat al rondwandelend verzonken raakt in droompjes over het winnen van de loterij...

Miami Children's Museum
Foto: Marc Averette @Wikipedia (CC BY 3.0)

Miami Children's Museum

Een ideale plek voor het gezin, met tentoonstellingen gericht op kinderen (maar ook leuk voor mensen met een jonge geest!).

Zoo Miami

Zoo Miami

Het klimaat in Miami heeft de enige tropische dierentuin in de V.S. mogelijk gemaakt. Voor een klein prijsje mag je de giraffes voeren!

Miami Beach Architectural District

Miami Beach Architectural District

Deze historische wijk in Miami Beach wordt soms wel de art-decowijk genoemd. Drie keer raden welke architectonische stijl hier domineert!

Bass Museum of Art
Foto: Phillip Pessar @Flickr (CC BY 2.0)

Bass Museum of Art

In het voormalig bibliotheekgebouw van Miami Beach wordt kunst van de renaissance tot nu tentoongesteld, in de belangrijkste galerie van de stad.

Plan je bezoek aan Miami

Wanneer gaan?

Het basketbalteam heet niet voor niets Miami Heat. In Miami heerst een tropisch klimaat: warm is het altijd. 's Zomers kun je rekenen op stormen, en het orkaanseizoen loopt van juni tot november. In de winter kun je gewoon doorbakken op het strand!

Hoe veel dagen?

De beste attracties in Miami Beach kun je in 3 à 4 dagen langsgaan, maar als je meer van de stad en/of de Everglades wil zien, heb je minstens een week nodig.

Hoe veilig is het?

Tony Montana zul je niet gauw tegenkomen - Miami is over het algemeen veillig. Toch zijn er delen die je als toerist liever wil vermijden, zoals Biscayne Boulevard, Liberty City, Opa-Locka en Overtown. Downtown kun je wel gaan, maar blijf alert, vooral in de avond.

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Lente

Activiteiten in Miami

De must-see bezienswaardigheden in Miami

Steden in Verenigde Staten

Sitemap Miami

Wil je alle activiteiten in Miami ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Miami

Geweldige tocht van 1,5uur. Alleen de airboat zelf al is een ervaring.

Wat een geweldige ervaring. Airboat voor 6 pers is fantastisch. Geweldige gids, die veel van Fauna en Flora wist te vertellen. Naast vogels en vissen hebben we ook een schilpad en een kleine alligator mogen spotten. De gids voert al langere tijd 2 vogels, die hem komen opzoeken. Je krijgt dan wat voer en eten ze uit je hand. Ook heeft de gids brood bij om de vissen te voeren. Zo geweldig als een meerval in je hand komt verkennen. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Vanuit Miami: tour door Florida Everglades in moerasboot Beoordeeld door Andreas, 04/19/2019

Alligators in hun natuurlijk habitat en in het wildpark

Korte boottocht door de Everglades met een ervaren gids. Die je een prachtig overzicht geeft van het habitat van de alligator. In de alligatorshow wordt een mooi vergelijk gemaakt tussen een alligator en een krokodil. Verder is het wildpark heel beperkt en zeer toeristisch ( betalen voor een foto met een alligator). In de prijs is de inkom niet inbegrepen wat ik toch raar vind voor de zeee beperkte omvang van het gebied waar je kan wandelen.

Goede operator + prijs voor een dag Key West

Vlekkeloze rit naar Key West en terug maar de airco in de bus stond iets te hoog/koud. Neem iets warms mee als je gaat. De uitleg door de touroperator tijdens de heenreis was in bijna onverstaanbaar Engels (ook als je jezelf aardig redt met de Engelse taal). De verplichte hoogte van de tip aan het eind van de reis was ook een rare afsluiting. Verder zeker een aanrader voor een goede dag in Key West.

Miami & Key West: enkele reis per touringcar Beoordeeld door Marco, 09/29/2016

leuke atractie die je voorziet van veel nuttige informatie.

In sommige bussen was een gids aanwezig die al rijdend informatie verstrekte. Soms gebeurde dat in 2 talen (Engels en Spaans). Als je daar niet naar wilde luisteren kon je ook kiezen uit één van de 6 kanalen (talen) met voorgeprogrammeerde informatie die synchroon met de tour gegeven werd. Prima service.

Miami: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Paulus, 08/08/2017

Volle dag uit, voldeed precies aan mijn verwachting.

De bus was comfortabel. Het was wel jammer dat er geen WiFi aan boord was, wat wel in de voorwaarden stond. Verder heb ik genoten van het uitzicht tijdens de rit en meer dan genoeg tijd gehad om te genieten van de vele attracties die Key West te bieden heeft.

Miami & Key West: enkele reis per touringcar Beoordeeld door Heidi, 05/05/2017