Belevingen in
Miami

Ontspan op het strand, ontdek het nachtleven, ga mensen kijken en nog veel meer in deze Floridiaanse metropool.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Miami: De beste dingen die je niet wil missen

Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

1. Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

Ontdek het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het heeft een gevarieerd landschap met cruciale leefgebieden voor tal van zeldzame en bedreigde soorten. Het is de locatie bij uitstek om verschillende reptielen, waaronder de Amerikaanse alligator, vogels, schildpadden, herten, wilde zwijnen en zelfs de schuwe floridapanter te zien.  Het moeras wordt vaak met 'de Rivier van Gras' aangeduid, omdat het uitgestrekte vlaktes heeft die vol staan met cladium, dat 1 tot 3 meter boven het wateroppervlak uitsteekt. Het cladium is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. De weelderige vegetatie van de Everglades omvat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en een bladerdek van hardhout (kleine eilanden).  Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, voor een snelle en leuke tocht. Het water is op de meeste plekken ondiep genoeg om in te kunnen staan, dus verbaas je niet als je gids tijdens je tocht even snel het water instapt. 

...
Miami: stadscruise naar Millionaire's Homes & Venetiaanse eilanden

2. Miami: stadscruise naar Millionaire's Homes & Venetiaanse eilanden

Stap aan boord van de boot vanuit het hart van Downtown Miami. Ontspan in luxe op een boot met twee verdiepingen met open ramen en een schaduwrijk dek. Vanuit het centrum vaar je richting Star Island, waar veel beroemdheden in hun prachtige herenhuizen wonen. Vang een glimp op van het huis van Al Capone terwijl je langs Biscayne Bay vaart. Ga vervolgens naar Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island en Fischer Island. Bekijk de beroemde Venetiaanse eilanden en ontdek onderweg meer beroemde herenhuizen. Houd de huizen van Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon en meer in de gaten. Uw ervaren gids zal u wijzen op alle beroemde huizen en bezienswaardigheden. Vaar vervolgens naar South Beach en Bayside Marketplace om echt alles te zien wat Miami te bieden heeft. Aan het einde van de cruise meert u aan in Downtown Miami. Kies ervoor om meer avontuur aan je dag toe te voegen met de dubbeldekkerbus combo-optie.

...
Miami: cruise bij zonsondergang door Biscayne Bay en South Beach

3. Miami: cruise bij zonsondergang door Biscayne Bay en South Beach

Neem een pauze van de drukte van Downtown Miami en bekijk de zonsondergang vanaf het water. Vaar over Biscayne Bay en bewonder het ongelooflijke uitzicht op de skyline van de stad. Geniet onderweg van een drankje, te koop bij de bar aan boord. Ontspan op een luxe jacht met open ramen en schaduwrijk dek, terwijl je luistert naar commentaar van je gids. Vaar langs beroemde eilanden, vang een glimp op van het landhuis van Al Capone en vaar naar South Beach. Ga terug naar de kust aan het einde van een mooie avond.

...
Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

4. Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

Begin bij een trefpunt in Miami Beach en stap in de bus om te reizen naar het Everglades Holiday Park. Bij aankomst kun je voordat je op de moerasboot stapt gratis een foto laten maken van jou en je groep. Dan is het echt zo ver. Vaar door de kanalen en fotografeer de dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Ervaren gidsen helpen je bij het spotten van grote en kleine alligators, schildpadden met een zacht schild en vogels die je nergens anders vindt. Na je moerasboottocht woon je een show met wilde dieren bij. Dit is je kans om de alligators van dichtbij te zien. Ontdek hoe deze reptielen, die bijna tot het punt van uitsterven werden bejaagd, zich indrukwekkend wisten te herstellen en zelfs van de lijst met bedreigde diersoorten verdwenen. Camera's zijn toegestaan, dus fotografeer erop los en vertel al je vrienden over deze intrigerende prehistorische dieren. Na de show kun je op de foto met een baby-alligator. Je brengt ongeveer 2 uur door in het park en wordt daarna weer teruggebracht naar Miami.

...
Miami: halfdaagse tour in open bus en 90 minuten boottocht

5. Miami: halfdaagse tour in open bus en 90 minuten boottocht

Je begint je tour bij Lincoln Road in South Beach, de beroemde voetgangersstraat met vele cafés, restaurants en winkels, waar je aan boord stapt van je bus met open dek. Geniet van het strandleven, de tropische schoonheid en de bezienswaardigheden en geluiden van de oceaan terwijl je over Ocean Drive rijdt en de beroemde Espanola Way ziet. Maak een rit door Miami Beach, voordat je Biscayne Bay oversteekt om de verschillende historische en culturele wijken van Miami bezoekt. Downtown Miami en de wijk Brickell wijk zijn beroemd om de eindeloze hoogbouwappartementen en de verscheidenheid aan eersteklas restaurants, clubs en winkels. Ontdek de contrasterende artistieke wijk Wynwood, dat kunstenaars uit de hele wereld aantrekt om de beroemde Wynwood Walls te decoreren. Wynwood is ook beroemd om de toprestaurants en uitgaansgelegenheden. Zie de levendige Cubaanse wijk Little Havanna en laat je inspireren door de geschiedenis van de Cubaanse immigratie naar Miami. Het busgedeelte van de tour eindigt bij Bayside Marketplace, een buurt met restaurants en winkels aan Biscayne Bay. Hier ga je aan boord voor jouw 90 minuten durende boottocht met tweetalig commentaar. Je kunt ervoor kiezen om op het bovenste, open dek te ontspannen in de zon of de tijd binnen in een ruimte met airconditioning door te brengen. De boottocht langs Millionaire's Row biedt je niet alleen de kans om de pracht van Miami vanaf de baai te zien, maar ook de weelderige huizen en levensstijl van de rijken en beroemdheden te bekijken.

...
Miami: sightseeing-speedboottocht van 45 minuten

6. Miami: sightseeing-speedboottocht van 45 minuten

Spring aan boord van een power-catamaran en ga op een 45-minuten durend avontuur voor de kust: een ultieme sightseeing-ervaring in ware "Miami Vice"-stijl. Geniet van uitzichten op Miami en de spectaculaire skyline op comfortabele en veilige wijze, vanuit de gestoffeerde zitplaatsen van een luxueuze boot. Vaar langs de kustlijn van Miami, langs de meerdere miljoenen kostende villa's van beroemdheden op Star Island, Fisher Island, en Miami Beach. Neem de tijd om het art deco-district South Beach te bewonderen vanuit het unieke perspectief van een speedboot op de Atlantische Oceaan. Vaar rond op de enige boot van Miami die de oceaan op gaat. De speedboot is 365 dagen per jaar open, en vertrekt dagelijks vanaf Bayside Marketplace van 11:00 uur tot zonsondergang: elk uur op werkdagen, en elke 30 minuten in weekenden en op feestdagen.

...
Miami: parasailen in Biscayne Bay

7. Miami: parasailen in Biscayne Bay

Maak, na aankomst bij je vertrekpunt, kennis met de kapitein en matroos. Bij het vertrek met de parasailboot uit de dok krijg je veiligheidsinstructies en uitrusting van de matroos. Na een boottocht van 5 tot 10 minuten door de baai opent de kapitein de parachute voor de eerste parasailers. Stijg vanaf de boot op en geniet van een schilderachtige vlucht over Miami. Laat je, vlak voordat je weer op de boot landt, even kort in het water dompelen om onder de hete zon van Miami af te koelen. Alle andere parasailers krijgen de gelegenheid om van dezelfde belevenis te genieten, waarna je weer naar het vertrekpunt terugkeert. 

...
Everglades: moerasboottocht en wilde dierenshow

8. Everglades: moerasboottocht en wilde dierenshow

Gelegen op slechts 50 minuten ten westen van Miami, ga je naar het Everglades National Park, een van de grootste nationale parken in de VS en de grootste tropische wetlands ter wereld. Je komt meer te weten over de 120 verschillende soorten inheemse bomen, 300 verschillende soorten vogels, 30 soorten slangen en andere bewoners, waaronder de zwarte beer, de vos en de panter van Florida. Ervaar het hoogtepunt van de Everglades en zie alligators in het wild. Tijdens deze ervaring kom je alligators tegen tijdens een tocht in een moerasboot en tijdens de alligatorshow. Alle hotels in Miami Beach langs Collins Avenue tussen 1 en 65 Street.

...
Zoo Miami: algemeen toegangsbewijs

9. Zoo Miami: algemeen toegangsbewijs

Zoo Miami is de ideale plek voor een individu, een stel of een hele familie om een dag door te brengen. Bezoekers kunnen trouwens in één dag de wereld rondreizen! Ze zullen een bezoek brengen aan Afrika, Azië, de Amazone en Australië. Zoo Miami bestaat uit 340 bebouwde hectaren met meer dan 3.000 dieren en meer dan 1.200 planten en bomen die zo zijn geplant dat ze de natuurlijke habitat van de dieren nabootsen. Gasten kunnen de hele dag door ontmoetingen met dieren hebben, de verzorgers ontmoeten tijdens geplande Meet the Zookeeper-gesprekken en nog veel meer. Ze zullen genieten van jaguars, leeuwen, tijgers, orang-oetans, olifanten, de Wings of Asia Aviary (de grootste volière met een Aziatisch thema op het westelijk halfrond met honderden vrij vliegende vogels), gorilla's, chimpansees, koala's, boomkangoeroes, kikkers, slangen , stokstaartjes en meer dieren dan kan worden vermeld. Bij de Amazon and Beyond-tentoonstelling ervaar je een regenwoud met jaguars, anaconda's, vleermuizen, giftige slangen (uiteraard achter glazen tentoonstellingen), zeldzame kikkers, harpij-arenden en een aquarium van 48.000 gallon. Bezoek zeker onze nieuwste tentoonstelling Florida: Mission Everglades! Hier krijg je de kans om oog in oog te komen met enkele van de ongelooflijke dieren die Florida thuis noemen. U zult zeker alligators, krokodillen, een Amerikaanse zeearend en rivierotters zien! Misschien heb je zelfs de kans om met een "airboat" op de Lostman's River te varen (tegen een extra vergoeding)! Upgrade je bezoek met een lunchmand met friet. Kies tussen een burger, kip tenders, deli wrap, hotdog, BBQ pulled pork of handgemaakte salade. Ontvang met deze optie een souvenirbeker met een fonteindrankje en 10% korting op cadeaus uit de winkel. En de Playworld Playground is een geweldige plek voor kinderen om wat van die overtollige energie te verbranden. Half jungle, half waterpark, ze kunnen droog of nat blijven. Zoo Miami heeft overal eet- en drankkraampjes en een prachtige cadeauwinkel waar je dat speciale aandenken kunt kopen dat prachtige herinneringen aan Zoo Miami terugbrengt!

...
Miami: de originele Millionaire's Row-cruise

10. Miami: de originele Millionaire's Row-cruise

Omdat Miami aan het water ligt, zijn veel van de topattracties beter te zien vanaf de baai dan vanaf de straat. Deze boottocht van 90 minuten - die vertrekt vanaf Bayside Marketplace Marina in het centrum van Miami - is een leuke manier om alle hoogtepunten langs de kust van Miami te zien die je vanaf het land niet kunt zien. Bekijk op je gemak de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Florida, terwijl een deskundige tweetalige gids kleurrijke verhalen over Miami vertelt. Je ziet het prachtige Brickell Key en het chique Fisher Island, cruiseschepen die de haven verlaten, de prachtige skyline van Miami en luxe huizen van de rijken en beroemdheden langs Millionaire's Row. Onze moderne jachten (Island Queen, Island Lady en Miami Lady) bieden het allerbeste in comfort en stijl. Elk vaartuig heeft een lagere salon met airconditioning omgeven door panoramische ramen, evenals een bovendek waar je kunt genieten van de frisse zeebries en een luifel die je beschermt tegen direct zonlicht en lichte buien. Drankjes en snacks zijn tijdens de cruise aan boord te koop.

...

Plan je bezoek

 • Wanneer gaan?

  Het basketbalteam heet niet voor niets Miami Heat. In Miami heerst een tropisch klimaat: warm is het altijd. 's Zomers kun je rekenen op stormen, en het orkaanseizoen loopt van juni tot november. In de winter kun je gewoon doorbakken op het strand!

 • Hoe veel dagen?

  De beste attracties in Miami Beach kun je in 3 à 4 dagen langsgaan, maar als je meer van de stad en/of de Everglades wil zien, heb je minstens een week nodig.

 • Hoe veilig is het?

  Tony Montana zul je niet gauw tegenkomen - Miami is over het algemeen veillig. Toch zijn er delen die je als toerist liever wil vermijden, zoals Biscayne Boulevard, Liberty City, Opa-Locka en Overtown. Downtown kun je wel gaan, maar blijf alert, vooral in de avond.

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Lente

Sitemap Miami

Wil je alle activiteiten in Miami ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Miami

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 14.261 beoordelingen

De tour is erg goed, je hebt genoeg tijd om verschillende activiteiten te doen, je kunt wandelen hoe je je kunt verplaatsen met de fiets en golfkarretjes. De zeer formele gids spreekt Spaans en Engels. Alles bleek heel goed.

Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

De gids was geweldig, klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De bus (rode) was schoon, ramen waren schoon, de rit was absoluut comfortabel

Mooie natuurwandeling, aangename gids met kennis van zake en super genoten van de boottocht!

Was een zeer mooie ervaring, aanrader voor iedereen.