Meer foto's

Vanaf € 26,73 per persoon

Rondvaart van 90 min. door Miami's Biscayne Bay

Product ID: 21738
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Vaar door de tropische wateren van Miami's Biscayne Bay tijdens een ontspannen rondvaart van 90 min.
  • Geniet van een geweldig uitzicht op de skyline van Miami
  • Ontdek ongerepte stranden en Miljonairs Row
  • Bekijk de mooiste huizen van Miami
  • Ontdek fascinerende weetjes over de geschiedenis van Miami
Overzicht
Geniet van het beste uitzicht op Miami tijdens een 90-minuten durende rondvaart met gids door Biscayne Bay. Bekijk de strandvilla's van Millionaire's Row, zie schepen de haven van Miami uitvaren en spot historische locaties langs de kust van Zuid-Florida.
Wat te verwachten
Aangezien Miami is een stad aan het water, veel van zijn mooiste bezienswaardigheden kijken uit op de baai in plaats van de straat. Deze 90 minuten durende boottocht, vertrekken uit Bayside Marketplace Marina in Downtown Miami, is een leuke manier om de kust hoogtepunten van Miami kun je niet zien op het land te zien.

Neem een ​​ongehaast kijkje bij enkele van de mooiste bezienswaardigheden in het zuiden van Florida als een expert tweetalige gids vertelt kleurrijke verhalen van Miami. Je ziet de prachtige Brickell Key en exclusieve Fisher Island, de cruiseschepen het verlaten van de haven van Miami, de prachtige skyline van Miami, evenals de huizen van de rich and famous langs Millionaire's Row.

Onze moderne jachten, de Island Queen, het eiland Lady en de Miami Lady, bieden ultiem comfort en stijl. Elk vaartuig beschikt over een van airconditioning voorziene lagere salon, omsloten door ramen, evenals een upper-dek waar u kunt genieten van de frisse zeebries en een luifel die u zal beschermen tegen direct zonlicht en lichte seizoensgebonden douches. Drankjes en lichte snacks zijn verkrijgbaar aan boord van de hele cruise.
Inbegrepen
  • Instapkaart
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Bayside Marketplace (Biscayne Blvd. 401, Miami, Florida) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Rondvaarten vertrekken ieder uur. De laatste vertrektijd is 19.00 uur. Reserveringen zijn niet verplicht; zorg gewoon dat je 30 min. vóór de gewenste rondvaarttijd aanwezig bent.

Betaald parkeren is beschikbaar in de Bayside Garage Parking Garage of parkeerservice achter het Hard Rock Cafe. Je kunt ook parkeren op Biscayne Blvd. (Parkeerdiensten worden niet geregeld of gecontroleerd door Island Queen Cruises.

Arriveer 30 min. vóór vertrek bij het loket bent om jouw instapkaarten te ontvangen. Island Queen Cruises bevindt zich in de Bayside Marketplace. Loop vanaf de hoofdingang recht naar het water. Het loket bevindt zich bij het muziekpodium in het midden van het winkelcentrum en naast een enorme hangende haai.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (56 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Island Queen Cruises

Product ID: 21738