Vanuit Miami: Disney World, Universal Studios of SeaWorld

Van Miami: Disney World, Universal Studios of SeaWorld

Product ID: 46230

Vanaf € 145 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
16 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Ophaalservice

Pick-up is alleen beschikbaar van hotels in Miami Beach, niet in Miami. Pick-up is direkt voor je hotel in Miami Beach.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Beleef een onvergetelijke dag in een van de beroemde pretparken in het zonnige Florida
 • Bezoek Disney World, Universal Studios of SeaWorld en ontdek de vele hoogtepunten van deze aanbieding
 • Geniet van avontuurlijke tochten, adembenemende wilde dieren, of bekende personages uit populaire films
Overzicht
Beleef een opwindende dag in een van de beroemde pretparken in Florida. Geniet van een stressvrije transfer van je hotel in Miami Beach naar Orlando, waar je Disney World, Universal Studios of SeaWorld bezoekt alvorens terug te keren naar Miami Beach.
Wat te verwachten
Welk van de 3 pretparken wil je bezoeken? Na de pick-up bij je hotel word je naar Orlando gebracht. Daar verken je het attractiepark voordat je weer terugkeert naar Miami Beach.

Disney World
Disney's Magic Kingdom: Dit was in 1971 het begin van 'Walt Disney World', dat nu uit 4 attractieparken bestaat. En het is nog altijd even magisch als toen! The Magic Kingdom en de shows, achtbanen, Disney-figuren, en backstage rondleidingen zijn onderverdeeld in 7 gebieden: Liberty Square, Frontierland, Adventureland, Main Street USA, Fantasyland, New Tomorrowland, en Mickey's Toontown Fair.

Disney's Epcot: De 120.000 vierkante-meter-tellende droomgemeenschap was een levensproject van Walt Disney, maar werd pas na zijn dood in 1982 geopend. Het park is verdeeld in 2 gebieden: In 'The World Showcase' kunnen bezoekers 10 verschillende landen en hun culturen, voedsel en produkten ontdekken. Future World toont de nieuwste technologieën en biedt veel entertainment op een spannende manier.

Disney's Hollywood Studios: Het derde Walt Disney World pretpark na de Magic Kingdom en Epcot Center, Disney's Hollywood Studios werd geopend als MGM Studios Disney in het Walt Disney World Resort in 1989 en bevat scènes uit de lange filmgeschiedenis van MGM- en Disney-producties. Met interessante shows omtrent het filmpark, ligt de focus op de schitterende wereld van de entertainment-industrie, alles in de gebruikelijke Disney-stijl.

Disney's Animal Kingdom: 'The Animal Kingdom' is geen klassieke dierentuin of pretpark; vaak wordt het omschreven als een 'geheel nieuw soort attractiepark'. Het is de grootste van alle Disney-parken ter wereld en er zijn onder andere wilde dieren te zien, achtbanen, shows, en andere attracties. Dit is het oudste Disney project, en toont een leuke wisselwerking tussen levende dieren, fictieve dieren en Disney-figuren. De Animal Kingdom is onderverdeeld in 7 verschillende thema's met voor elk wat wils.

Universal Studios
Universal Studios Florida is een kampioen onder de attractieparken en een absolute must voor alle pretpark-fans. Op het terrein van de Universal Studios Florida bevindt je je in het midden van een echte en functionerende film- en televisieproduktie studio. Het park richt zich op de shows omtrent succesvolle films. Wil je meer actie en achtbanen? Ga dan naar het 'Island of Adventure', gevestigd op het terrein van Universal Studios.

Universal Island of Adventure: gelegen naast het wereldberoemde filmpark Universal Studios, Universal Studio's Islands of Adventure werd in 1999 geopend in het zonnige Orlando om fans van achtbanen nieuwe attracties te bieden. In tegenstelling tot Universal Studios, ligt de nadruk van Universal Studio's Islands of Adventure op spannende attracties voor de hele familie en spectaculaire achtbanen.

SeaWorld
SeaWorld Orlando ligt in het zonnige pretpark-mekka in Florida, en is een attractiepark met een wereldberoemde reputatie gericht op het leven in de zee. Het park bij Seaworld Drive biedt bezoekers attracties, shows en onvergetelijke ervaringen met dieren op ongeveer 80 hectare oppervlakte. Miljoenen bezoekers hebben al ontmoetingen met dieren gehad, de geheimen van de zee ontdekt, en tal van shows bewonderd in SeaWorld. Daarnaast hebben bezoekers al vele jaren kunnen genieten van de achtbanen Manta, Kraken, en de reis naar Atlantis. Maar de ontmoetingen met orka's, dolfijnen, zeeleeuwen, haaien en andere dieren zijn altijd het hoogtepunt van een bezoek aan SeaWorld Orlando gebleven.
Inbegrepen
 • Pick-up bij je hotel in Miami Beach
 • Retour vervoer naar en van Orlando
 • Toegang tot 1 pretpark naar keuze (Disney World, Universal Studios, of SeaWorld)
 • Alle kosten en belastingen
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Reisleider
Wat je moet weten
Totale duur van de tour: ongeveer 16 uur (met transfers)
Circa 6 uur in het pretpark

Let op: in deze prijs is slechts 1 ticket voor een pretpark inbegrepen. Gelieve bij de boeking aan te geven welk park je wilt bezoeken:
- Disney World
- Universal Studios
- SeaWorld

Vanaf € 145 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

US2U Inc.

Product ID: 46230