Miami Seaquarium

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Miami Seaquarium

Wil je alle activiteiten in Miami Seaquarium ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Miami Seaquarium

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 145 beoordelingen

Helaas waren de activiteiten in Miami zeer beperkt als gevolg van orkaan Dorian. Activiteiten op het water werden allemaal afgelast. Zodat we later weer moesten betalen voor de moerasboottocht in de Everglades. Evenzo is het nauwelijks mogelijk om meer dan 2 attracties per dag te doen. We hebben de hele dag Kennedy Space Center bezocht. Bovendien zijn de parkeertarieven in Miami extreem hoog (1/2 uur 10 $) en heeft het lang geduurd om met het openbaar vervoer bij de afzonderlijke attracties te komen. Zoals het voor mij ging, kan ik de kaart aan niemand aanbevelen. We betaalden ook weer voor Daytona uit eigen zak. Het is beter om de kaart niet te beperken tot dagen, maar tot 1 week, 2 weken, etc.

We kozen voor de Go Miami Card voor 3 dagen en deden de volgende activiteiten: hop on hop off bustour, jetboot, reis naar de Everglades, reis naar Key West, Biscayne rondvaartboot. Alles werkte soepel. We presenteerden de kaart in de hop on hop off bus op het station van onze keuze en deze werd telefonisch geactiveerd door een aardige medewerker - dus we hoefden niet eens naar kantoor te gaan, maar konden wel genieten van de hele tour. De andere activiteiten werkten allemaal heel goed, alles ging perfect en op tijd. We zouden de kaart zeker aanbevelen!

zeer geldig initiatief

Ik had al met voldoening genoten van soortgelijke initiatieven in andere Europese steden, wat ook in deze omstandigheid werd bevestigd. Met de pas heb je toegang tot een aantal culturele toeristische initiatieven tegen een zeer lage prijs, waardoor de toerist toegang heeft tot tal van attracties met een forfaitair ticket dat voor iedereen toegankelijk is.

Uitstekend

Het is belangrijk om een goede planning te hebben om optimaal te kunnen genieten van de kortingen die deze kaart biedt. In het begin was ik een beetje sceptisch, maar toen ik elk van de attracties in de catalogus bezocht, ben ik er zeker van dat het een betrouwbare kortingskaart is. Ik raad het ten sterkste aan.

Perfect !!!

Zeer handig voor een bezoek aan Miami, Everglades, sleutels en NASA. Sterk aanbevolen !!!