Kies data

Micalet

Micalet: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: privétour van een halve dag met de auto

1. Valencia: privétour van een halve dag met de auto

Ontdek elke hoek van de Valenciaanse hoofdstad en beleef een onvergetelijke privé-ervaring. U leert zowel de historische als de modernste gebieden kennen met het gemak van een luxe voertuig met chauffeur tot uw beschikking, en het gezelschap van een privégids die u de meest relevante informatie geeft over elke bezienswaardigheid die u bezoekt. Je zult het architecturale erfgoed van Valencia verkennen, waar je de oude overblijfselen van het Romeinse rijk zult waarderen. Ook ontdek je de hedendaagse werken en de meest opvallende gebouwen van de stad die bekend staat als de bakermat van de Spaanse paella. Je kunt met de gids het ontmoetingspunt op een centraal punt van de stad regelen, zodat je je tijdens de hele excursie zo comfortabel mogelijk voelt. Bezienswaardigheden Plaza de la Virgen Volgens historici is hier de bouw van de stad begonnen. Daaromheen bevinden zich enkele van de meest iconische gebouwen van de stad, zoals de kathedraal van Valencia, het paleis van de Generalitat en de kerk van de Virgen de los Desamparados. Op dit plein wordt een eeuwenoude traditie gevierd: het Tribunaal van de wateren. Bovendien is de Plaza de la Virgen elk jaar de locatie van het bekende festival van Las Fallas, dat door UNESCO is erkend als cultureel erfgoed van de mensheid. De kerk van St. Nicolaas van Bari Het meest opvallende kenmerk van deze kerk zijn de fresco's die de plafonds sieren, die werden geschilderd door de in Valencia geboren barokkunstenaar Dionís Vidal. Het gebouw heeft een sterke gotische invloed die heel goed samengaat met barokke kunst. De bouw begon door de Romeinen, maar de verschillende veroveringen door de geschiedenis heen gaven het veel islamitische en katholieke kenmerken. U zult dit imposante bouwwerk van dichtbij kunnen bewonderen. De kathedraal van Valencia Een must tijdens deze tour. U komt op de plaats van de "Heilige Kelk" en u zult ook de klokkentoren "Miguelete" ontdekken. Het herbergt een grote collectie kunstwerken en verschillende historische christelijke schatten die het bewonderen waard zijn. De Stad van Kunsten en Wetenschappen Ontworpen door de architect Santiago Calatrava, is het een gebouwencomplex dat een architectonisch werk van grote waarde vormt en een onmiskenbaar icoon van de hoofdstad is. U komt aan in een taxi (inbegrepen in de prijs). In zijn ongelooflijke gevel waar u de gebouwen van de Oceanogràfic, het Museu de les Ciències, Palau de les Arts Reina Sofía of de Hemisfèric vindt. Naast dit alles is uw officiële gids beschikbaar om u naar andere bezienswaardigheden te brengen, zoals: ● Malvarrosa-strand ● De haven van Valencia ● Serranos-torens ● La Lonja de la Seda (zijdeuitwisseling) Santa Catalina ● De Centrale Markt van Valencia ● Caballerostraat ● Stadhuisplein ● De Plaza Redonda en nog veel meer punten. Het worden 4 intense uren van grote opwinding voor de geschiedenis en ongelooflijke plaatsen van Valencia. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat je geen enkele iconische plek in Valencia mist.

Valencia: speurtocht en iconische bezienswaardigheden zelfgeleide tour

2. Valencia: speurtocht en iconische bezienswaardigheden zelfgeleide tour

Leer het iconische Valencia in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je zult hints gebruiken om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fototaken verwachten die veel creativiteit vereisen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg bereikt u fantastische plaatsen zoals de "kathedraal van Valencia en de Micalet-toren", "Het Maagdenplein", "Serranos-torens", "El Carmen-district" en nog veel meer! Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar het "Point of a Hook-huis" en gebruik de code om de game in de app te ontgrendelen. De tour eindigt bij de "The Carmen-buurt". De ervaring is niet beperkt in de tijd. U kunt de stad in uw eigen tempo verkennen en pauzeren. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

3. Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

Geniet van een stadstour door Valencia. Laat je ophalen bij je accommodatie en ga in een Jeep met open dak de stad in. Ervaar een spannende tocht langs al het beste dat Valencia te bieden heeft. Onderweg naar het centrum vertelt je deskundige gids je allerlei lokale weetjes; je ontdekt de geheimen van deze historische stad. Bekijk El Miguelete, een statige gotische kathedraal uit de 14e eeuw. Bewonder de weelderige gotische pilaren van de 15e-eeuwse zijdebeurs. Spring uit de auto en loop rond op de prachtige centrale markt. Na al de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia te hebben gezien, koel je af met een duik aan het strand van La Malvarrosa, inclusief een scala aan snacks en drankjes.

Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

4. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van de stad, één van de  grootste  parken in Spanje. Rij door het park tot je de Stad van Kunsten en Wetenschappen ziet, een enorm futuristisch educatief complex ontworpen door de beroemde Spaanse architect Santiago Calatrava als een geschenk voor zijn thuisstad. Tenslotte ga je naar de haven en het strand. Na een welverdiend, verfrissend drankje aan zee, keer je terug naar het kantoor van de touroperator.

Valencia: privé en begeleide stadswandeling

5. Valencia: privé en begeleide stadswandeling

Ontdek elke hoek van de Valenciaanse hoofdstad en beleef een onvergetelijke privé-ervaring. Leer het historische centrum van de stad vanuit een ander perspectief kennen, begeleid door een privégids. Bezoek Plaza de la Virgen, de kathedraal van Valencia, het stadhuisplein en meer. Verken het architecturale erfgoed van Valencia en bekijk zelf de oude overblijfselen van het Romeinse rijk. Ontdek hedendaagse werken en de meest opvallende gebouwen van de stad, bekend als de bakermat van de Spaanse paella. Pas het ontmoetingspunt in het centrum van de stad volledig aan en maak de tour helemaal naar wens. Bewonder de Plaza de la Virgen, waarvan wordt gezegd dat het de locatie was van de oorspronkelijke bouw van de stad. Bezoek iconische gebouwen zoals de kathedraal van Valencia, het paleis van Generalitat en de kerk van de Virgen de los Desamparados. Leer meer over de gevierde tradities van het Tribunaal van de wateren en het festival van Las Fallas, erkend door UNESCO als cultureel erfgoed van de mensheid. Bekijk in de kerk van St. Nicolaas van Bari de opvallende fresco's die de plafonds sieren die zijn geschilderd door de in Valencia geboren barokkunstenaar Dionis Vidal. Waardeer de mix van sterke gotische invloeden en barokke kunst. Andere ongelooflijke bezienswaardigheden tijdens de tour zijn de Serranos-torens, La Lonja de la Seda, Santa Catalina, de centrale markt van Valencia, Caballeros-straat, het stadhuisplein, de Plaza Redonda en nog veel meer.

Valencia: Groepswandeltocht

6. Valencia: Groepswandeltocht

Ontdek de belangrijkste gebouwen van het historische centrum van Valencia, inclusief de Torres de Serranos-poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Bewonder het indrukwekkende Palau de la Generalitat en loop Carrer dels Cavallers af om de 13e-eeuwse kathedraal en de Micalet-klokkentoren te bereiken. Ga verder naar Plaza de la Virgen, waar de lokale bevolking samenkomt om koffie te drinken met uitzicht op de prachtige fontein van Neptunus. Bekijk de Iglesia de Santa Catalina en bezoek de Silk Exchange, in 1996 een UNESCO-werelderfgoed. Bewonder de Art Nouveau-architectuur van de Centrale Markt en meer. Onder leiding van een gids opgeleid door de Valenciaanse Gemeenschap, kan de tour worden aangepast aan alle leeftijden. Maak geschiedenis leuk voor u en uw kinderen terwijl u legendes hoort en ontdek nieuwsgierigheden die u anders misschien mist.

Sitemap Micalet

Wil je alle activiteiten in Micalet ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Micalet

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Het was een hele leuke tour. Veel gezien op die 3 uurtjes Hele leuke gids