Micalet

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Micalet: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Valencia: Groepswandeltocht

  1. Valencia: Groepswandeltocht

  Ontdek de belangrijkste gebouwen van het historische centrum van Valencia, inclusief de Torres de Serranos-poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Bewonder het indrukwekkende Palau de la Generalitat en loop Carrer dels Cavallers af om de 13e-eeuwse kathedraal en de Micalet-klokkentoren te bereiken. Ga verder naar Plaza de la Virgen, waar de lokale bevolking samenkomt om koffie te drinken met uitzicht op de prachtige fontein van Neptunus. Bekijk de Iglesia de Santa Catalina en bezoek de Silk Exchange, in 1996 een UNESCO-werelderfgoed. Bewonder de Art Nouveau-architectuur van de Centrale Markt en meer. Onder leiding van een gids opgeleid door de Valenciaanse Gemeenschap, kan de tour worden aangepast aan alle leeftijden. Maak geschiedenis leuk voor u en uw kinderen terwijl u legendes hoort en ontdek nieuwsgierigheden die u anders misschien mist.

 • Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

  2. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

  Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van ...

 • Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

  3. Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

  Geniet van een stadstour door Valencia. Laat je ophalen bij je accommodatie en ga in een Jeep met open dak de stad in. Ervaar een spannende tocht langs al het beste dat Valencia te bieden heeft. Onderweg naar het centrum vertelt je deskundige gids je allerlei lokale weetjes; je ontdekt de geheimen van deze historische stad. Bekijk El Miguelete, een statige gotische kathedraal uit de 14e eeuw. Bewonder de weelderige gotische pilaren van de 15e-eeuwse zijdebeurs. Spring uit de auto en loop rond op de prachtige centrale markt. Na al de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia te hebben gezien, koel je af met een duik aan het strand van La Malvarrosa, inclusief een scala aan snacks en drankjes.

Sitemap Micalet

Wil je alle activiteiten in Micalet ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Micalet

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 33 beoordelingen

Het was een hele leuke tour. Veel gezien op die 3 uurtjes Hele leuke gids