Onze aanbevelingen voor Middelburg

Middelburg: Stadswandeling met gids

Middelburg: Stadswandeling met gids

Samen met onze stadsgids wandel je door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen stille pleinen, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen je mee naar andere tijden. Hoogtepunten zijn het stadhuis, de abdij met toren (lange Jan), het Damplein, de Kuiperspoort en prachtige steegjes met koopmanshuizen. Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de geschiedenis van Middelburg. Start: 14.00 uur Einde: 15.30 uur Taal: Nederlands en Duits Trefpunt: voor het stadhuis (Markt), stadscentrum Kinderen tot 12 jaar gratis.

Middelburg: Stadsrondvaart

Middelburg: Stadsrondvaart

Stap aan boord van de Middelburgse grachtenrondvaart en verken deze historische stad vanaf het water. Vaar langs de Lange Jan - de iconische 90,5 meter hoge toren van Middelburg - het VOC-gebouw, de Oostkerk en de Kloveniersdoelen. Tijdens de rondvaart word je meegenomen langs de pittoreske grachten, langs de jachthaven, tot in het hart van Middelburg. Middelburg was de tweede VOC-stad in Nederland. Tegenwoordig is het de vijfde monumentenstad van het land, met meer dan 1200 monumenten. Tijdens de hele reis kun je genieten van een prachtig uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Onze kapitein vertelt je verhalen over het ontstaan van de stad, haar rijke geschiedenis en haar monumentale gebouwen.

Middelburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Middelburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Heb je al gehoord van Jean Baptiste de Loeil? Hij is de meest beruchte chirurgijn van Middelburg. Na het testen van enkele remedies had hij een enorme misdaad begaan. En in een stad als Middelburg circuleert zo'n verhaal snel. Hij vluchtte door de geheime uitgang waardoor ook zijn verboden drugs werden gesmokkeld. Maar hij moet snel zijn, help je mee? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Abdijtoren, dwaal door de lieflijke straatjes en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in het stadscentrum. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Middelburg: Rondleiding Stadhuis

Middelburg: Rondleiding Stadhuis

Beleef met onze deskundige gids een historische rondleiding door het prachtige laatgotische stadhuis en vertel over de bewogen geschiedenis ervan. Je bezoekt onder andere de trouwzaal, de raadzaal en de burgerzaal. Exclusieve rondleiding door gidsen van de Tourist Info Middelburg. Duur van de rondleiding is 1 uur.

e-Speurtocht: verken Middelburg in je eigen tempo

e-Speurtocht: verken Middelburg in je eigen tempo

Ga op ontdekkingstocht door Middelburg. Ontdek de belangrijkste feiten en beroemde locaties van de stad. Ga samen met je familie of vrienden op zoek naar de schatten van de stad. Kun jij de opdrachten voltooien? Haal jij de topscore in Middelburg? Deze e-Speurtocht bezorgt je een fantastische dag in Middelburg. Bepaal zelf wanneer je begint, pauzeert en eindigt. Speel in één team of in kleinere teams tegen elkaar. Leer de stad op een unieke manier kennen, ideaal voor families, vrienden of collega's. Instructies voor het starten van de tour krijg je na het boeken. Je kunt deze tour doen wanneer je maar wilt.

Middelburg: Moord Misdaadspel Zelf Interactieve Rondleiding

Middelburg: Moord Misdaadspel Zelf Interactieve Rondleiding

Los een moord op en bekijk tegelijkertijd alle hoogtepunten van het centrum van Middelburg. Speel dit unieke spel met een groep vrienden of je familie. Je ontvangt vooraf per e-mail instructies, een fotolijst en een antwoordformulier. Je ontvangt ook een plattegrond van de stad waar de moord heeft plaatsgevonden. Het centrum is verdeeld in secties waar je een locatie moet zoeken waar je een groepsselfie kunt nemen. Als je de plek hebt gelokaliseerd, stuur je een selfie via WhatsApp naar je spelbegeleider. Als de locatie klopt, sturen ze je de volgende aanwijzing over de moord. Terwijl je langs de mooiste plekjes in het centrum loopt, verzamel je steeds meer aanwijzingen over de moord. Tijdens het spel heb je genoeg tijd om een café of winkel binnen te gaan die je passeert en om enkele hoogtepunten van Middelburg te bewonderen.

Zeeland: Verken Oosterschelde en Veerse Meer op E-Choppers

Zeeland: Verken Oosterschelde en Veerse Meer op E-Choppers

Kant-en-klare Tours om Zeeland te verkennen op onze elektrische voertuigen. Onze Tours zijn toegankelijk via GPS op je mobiele telefoon en stellen je in staat om alle hotspots in de omgeving te zien (Oosterschelde, Yerseke, Veerse Meer, Veere etc.). Onze winkel is 7 dagen geopend van 9:30 tot 18:00. Elektrische fiets: Onze luxe en comfortabele e-bikes zijn de hele dag beschikbaar. Je kunt er gemakkelijk 80-120 km mee fietsen, zodat je alle verschillende landschappen van de regio kunt zien. Accessoires worden aangeboden in onze winkel. Elektrische Kickbike - start om 12.30 of 15.30 uur Uniek in de omgeving! Verken de omgeving van Goes (historische dorpjes en de Oosterschelde) op onze elektrische steps. Deze activiteit is 100% elektrisch, maar wel onze meest avontuurlijke! Onze activiteit zal ongeveer 2,5 uur duren met voldoende mogelijkheden om wat te drinken, foto's te maken en te genieten van de omgeving. Houd er rekening mee dat de minimumleeftijd 16 jaar is. Elektrische choppers - van 9.30 tot 14.00 uur Verken 4 uur lang de omgeving op onze E-choppers. Je krijgt de veiligheidsinstructies en een helm en je bent klaar om te gaan. Gebruik onze GPS-tours om de hotspots te bezoeken en sluit de dag af met een diner in Goes. Denk eraan dat je een geldig rijbewijs nodig hebt. Elektrische boot - start om 9.30, 12.30 of 15.30 uur Geniet van de stilte met je familie en vrienden. Onze e-boot, uitgerust voor 4 personen, is een zeer gemakkelijke en comfortabele manier om over onze kanalen te varen en de historische haven van Goes te bezoeken. Je hebt 2,5 uur de tijd om de regio te verkennen en samen te genieten van een hapje en een drankje.

Middelburg: Zeeuws Museum toegangsbewijs

Middelburg: Zeeuws Museum toegangsbewijs

In het Zeeuws Museum, gevestigd in een voormalige abdij, ontdek je verrassende aspecten van de Zeeuwse cultuur en geschiedenis: van archeologische vondsten en wereldberoemde wandtapijten tot streekdracht, porselein, zilver en de meest uiteenlopende voorwerpen die Zeeuwen uit verre landen mee naar huis hebben genomen. De zeer gevarieerde collectie dient als basis voor vernieuwende tentoonstellingen die altijd een relatie hebben met het hier en nu. Het Zeeuws Museum bewaart ongeveer 30.000 objecten die verhalen vertellen over de Zeeuwse cultuur en geschiedenis. We zetten kunst en erfgoed in voor een veerkrachtige samenleving. Dat is onze missie. Het museum is een plek voor ontmoeting, waar we op een andere manier leren kijken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. We delen kennis, technieken en verhalen over de collectie met kunstenaars, ontwerpers en lokale gemeenschappen en houden zo het Zeeuwse erfgoed levend.

Veelgestelde vragen over Middelburg

Wat zijn de topattracties van Middelburg?

De topattracties van Middelburg zijn:

Bekijk alle topattracties van Middelburg

De topbezienswaardigheden in Middelburg

Activiteiten in Middelburg

Steden in Nederland

Andere activiteiten in Middelburg

Wil je alle activiteiten in Middelburg bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Middelburg

Gemiddelde beoordeling

4.1
(7 beoordelingen)