Datums kiezen

Ontdek het beste van
Middelburg

Middelburg

Onze aanbevelingen voor Middelburg

Middelburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

1. Middelburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Heb je al gehoord van Jean Baptiste de Loeil? Hij is de meest beruchte chirurgijn van Middelburg. Na het testen van enkele remedies had hij een enorme misdaad begaan. En in een stad als Middelburg circuleert zo'n verhaal snel. Hij vluchtte door de geheime uitgang waardoor ook zijn verboden drugs werden gesmokkeld. Maar hij moet snel zijn, help je mee? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Abdijtoren, dwaal door de lieflijke straatjes en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in het stadscentrum. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Middelburg: Stadswandeling met gids

2. Middelburg: Stadswandeling met gids

Samen met onze stadsgids wandel je door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen stille pleinen, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen je mee naar andere tijden. Hoogtepunten zijn het stadhuis, de abdij met toren (lange Jan), het Damplein, de Kuiperspoort en prachtige steegjes met koopmanshuizen. Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de geschiedenis van Middelburg. Start: 14.00 uur Einde: 15.30 uur Taal: Nederlands en Duits Trefpunt: voor het stadhuis (Markt), stadscentrum Kinderen tot 12 jaar gratis.

Middelburg: Rondleiding Stadhuis

3. Middelburg: Rondleiding Stadhuis

Beleef met onze deskundige gids een historische rondleiding door het prachtige laatgotische stadhuis en vertel over de bewogen geschiedenis ervan. Je bezoekt onder andere de trouwzaal, de raadzaal en de burgerzaal. Exclusieve rondleiding door gidsen van de Tourist Info Middelburg. Duur van de rondleiding is 1 uur.

Zeeland: Zelfbegeleide Road Trip Zeeland

4. Zeeland: Zelfbegeleide Road Trip Zeeland

Ontdek de provincie Zeeland met uw eigen (huur)auto via een webapp die is ontworpen als uw digitale gids. Duizenden tevreden gebruikers gingen u voor! Je rijdt in je eigen tempo, vanaf je eigen (vakantie)adres, zorgeloos van hoogtepunt naar hoogtepunt via een geweldige route in deze prachtige provincie. Per hoogtepunt vertellen wij u over heden en verleden en zorgen ervoor dat u precies naar de juiste plek navigeert. Deze roadtrip is een complete dagtocht van 115 kilometer, perfect om te delen met je familie, vrienden, geliefden, collega's en zelfs je harige vriend mag mee! Onderweg zijn er voldoende stops waar uw trouwe viervoeter kan rennen en spelen. De slogan van Zeeland is “Zeeland, normaal niet mooi”. Ervaar dit zelf en ontdek de schoonheid van de provincie. Zoek niet verder, dit is de beste en goedkoopste investering voor jouw dagje uit! Je hoeft geen tijd te verspillen met het voorbereiden van je dagje uit, je mist niets en je ziet meer dan je op eigen houtje zou ontdekken. De webapp is beschikbaar in 8 talen; geschreven in het Nederlands en automatisch vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees en Japans. Het is makkelijk te volgen op je smartphone en je hoeft vooraf niets te downloaden. Als uw gezelschap meer auto's heeft, deelt u eenvoudig de link en het wachtwoord (tot een maximum van 2 auto's per aankoop). Zorg gewoon voor internetdata. Een dagje rondtoeren langs de meest adembenemende plekken en onontdekte hoogtepunten van Zeeland is een ware belevenis. Op dit traject bent u niet verplicht om te eten/drinken bij een horecastop. Wij tippen u alleen over deze leuke tussenstop. Bij deze roadtrip is geen eten of drinken inbegrepen, dus je hebt de vrijheid om te stoppen waar je maar wilt voor een lekker hapje. Maar maak je geen zorgen, wij adviseren je graag over de leukste stops onderweg. Deze betoverende roadtrip start op Walcheren en brengt je naar Schouwen-Duiveland. Voor een optimale beleving van deze tour, en omdat het aan het eind van de dag vaak donker is, raden wij je aan om tussen 09.30 uur/10.00 uur te starten. Je kunt deze tour boeken van dinsdag tot en met zaterdag. Sommige door ons aanbevolen haltes zijn mogelijk niet geopend op de dag van de tour. Controleer dus vooraf in onze webapp de openingstijden van de haltes die je wilt bezoeken. De beste dag om deze tocht te rijden is zaterdag. Alle punten zijn op deze dag geopend (onder voorbehoud). Voordelen • Goedkoop, de prijs is een totaalprijs en niet per persoon • Ontworpen en geverifieerd door bestemmingsspecialisten • Altijd up-to-date, tips van gebruikers worden direct verwerkt • Geen voorbereidingstijd nodig • Geen zoeken (en stress) tijdens uw rondreis • Ontdek de provincie individueel • Zeer informatief, veel tips over bezienswaardigheden, openingstijden, lokale gebruiken • Advies over routes en restaurants onderweg

e-Speurtocht: verken Middelburg in je eigen tempo

5. e-Speurtocht: verken Middelburg in je eigen tempo

Ga op ontdekkingstocht door Middelburg. Ontdek de belangrijkste feiten en beroemde locaties van de stad. Ga samen met je familie of vrienden op zoek naar de schatten van de stad. Kun jij de opdrachten voltooien? Haal jij de topscore in Middelburg? Deze e-Speurtocht bezorgt je een fantastische dag in Middelburg. Bepaal zelf wanneer je begint, pauzeert en eindigt. Speel in één team of in kleinere teams tegen elkaar. Leer de stad op een unieke manier kennen, ideaal voor families, vrienden of collega's. Instructies voor het starten van de tour krijg je na het boeken. Je kunt deze tour doen wanneer je maar wilt.

Andere activiteiten in Middelburg

Wil je alle activiteiten in Middelburg bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.