Midtown, Manhattan
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Midtown, Manhattan: tours & tickets

Midtown, Manhattan: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in New York

Bekijk alle 543 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Midtown, Manhattan

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 20.699 beoordelingen

Gelijk naar de activiteit zonder lange rij voor de kassa's, TOP

Echt super geregeld. Zowel digitale tickets als geprinte versie worden direct geaccepteerd zonder enige moeite. Geen getob voor de lange rijen bij de kassa's je mag gelijk de priority lane in! Echt de moeite waard zeker met de flexibiliteit van een open ticket. Persoonlijk vind ik dit van groot belang anders kan je helemaal niets meer ter plaatse omgooien van je planning!

New York Hop on Hop off-tour echt een aanrader.

Het inwisselen van de voucher voor tickets ging zonder problemen. De medewerkster probeerde ons nog wel VIP passen aan te praten voor 25,00 dollar per persoon, maar dit hebben wij niet gedaan. Wij hebben altijd plek gehad op het bovendek en hierbij verteld een gids wat er te zien valt. Je kan ook kiezen voor een digitale gids in andere talen. Het is ons prima bevallen.

Mooie ervaring om Manhattan in avondlicht te zien!

Erg mooie ervaring! Tip voor als je op het dek wilt zitten, ga er op tijd heen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en anders zit je binnen wat de ervaring stukken minder mooi maakt. Wel kan je direct op het dek vooraan staan, maar mocht je willen zitten buiten is het wel handig.

New York: avondrondvaart haven met lichtjes zonder wachten Beoordeeld door

hoge verwachtingen maar net niet ingewilligd

Wel een unieke ervaring om een nucleaire duikboot en op een vliegdekschip te kunnen verkennen. De collectie vliegtuigen die op het dek stonden opgesteld (soms slecht opgelapt) was een allegaartje zonder visie. Om de Concorde te mogen bezoeken, moest er bijbetaald te worden.

Intrepid Sea, Air & Space Museum: ticket met voorrang Beoordeeld door

Super leuk en Mark was een gids met veel kennis over NYC

Leuke tocht, veel weetjes over de stad. Leuke gids en niet al te zwaar in 30 graden. Mark is een goede gids met veel kennis over de geschiedenis van NYC. Ook de stagair, ben zijn naam kwijt, was leuk. Hij is een stand-up comidian met een fikse stotter.

Vanuit Manhattan: Brooklyn Bridge-fietstocht van 2 uur Beoordeeld door