Milaan
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Milaan

Wil je alle activiteiten in Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.328 beoordelingen

Onze gids was Inna, en ze was uitstekend: de informatie die ze geeft is interessant en actueel, terwijl ze ons ook ruimte geeft om te ontspannen, hetzij in de bus, in onze vrije tijd in de dorpen waar we zijn gestopt, of in de trein / boot. De tour omvatte een vlotte en comfortabele busrit naar Manarola, waar we ongeveer 1 uur doorbrachten, vervolgens een treinrit naar Monterosso, waar we ongeveer 2 uur doorbrachten (we lunchten hier), gevolgd door een boottocht met uitzicht vanaf de oceaan kant naar alle 5 dorpen die Cinque Terre vormen (met een korte stop van 15 minuten in een dorp dat officieel geen deel uitmaakt van Cinque Terre), gevolgd door een busrit terug naar Milaan. De tour was professioneel, goed beheerd en zeer georganiseerd, waardoor we voldoende tijd hadden om de dorpen zonder haast te verkennen en ons interessante informatie gaf over de plaatsen die we passeerden / bezochten.

We begonnen vanuit het centrum van Milaan. De reis was geweldig. U kunt de boottocht wijzigen met een privé-boottocht, aangezien u tijdens de reis van 2 uur elke 5-10 minuten stopt voor verschillende haltes voor iedereen om in en uit te stappen. Over het algemeen waren Anna en de chauffeur geweldig en ik hield van deze reis! ! ! Ik raad 100% aan.

Zorg ervoor dat u de ophaaltijd en -locatie vraagt. Omdat ze me een dag eerder hadden gebeld en me de locatie en tijd vertelden. We gingen er op tijd heen en kwamen erachter dat ze ons de verkeerde tijd hadden verteld, dus wachtte nog 30 minuten :( verder is deze reis goed. Onze gids is uitstekend!

Dit was een van de meest mooiste reis die ik heb meegemaakt. Alles is ontzettend goed geregeld. En de gidsen weten veel.

super leuke gids, veel vrije tijd en zeker de moeite waard!