Toegangsticket

Kathedraal van Milaan: ticket voor dakterras (zonder kerk)

Kathedraal van Milaan: ticket voor dakterras (zonder kerk)

Vanaf € 13 per persoon

Droom weg bij het uitzicht over Milaan vanaf haar belangrijkste monument. Slenter over het dak van een kathedraal waarvan de bouw 600 jaar in beslag nam. Bewonder het vakmanschap van de grootste kerk van Italië.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Kijk uit over de stad vanaf haar heiligste bouwwerk
 • Kom meer te weten over de 600 jaar geschiedenis van een van de grootste kathedralen van Europa
 • Ga verder naar het Kathedraalmuseum (toegangskaartje niet inbegrepen) om je bezoek compleet te maken
Volledige beschrijving
Waarom op de dag zelf in de rij staan om een toegangsticket voor de Kathedraal van Milaan te bemachtigen, als je er gemakkelijk eentje van tevoren kunt kopen? Het enorme dak maakt de kathedraal uniek; je kunt er vanaf grote hoogte over Milaan en de kerk zelf uitkijken. Er zijn twee manieren om deze markante plek te bereiken. Je kunt de lift nemen of jezelf uitdagen en de 250 treden omhoog klimmen. Eenmaal op het dak aangekomen, heb je op 45 meter boven straatniveau een magistraal uitzicht over de stad en kun je de karakteristieke torenspitsen van heel dichtbij bekijken. De bouw van dit eeuwenoude baken van de stad begon in 1386 en werd pas in 1965 afgerond. Dit gebouw van schitterend marmer uit Candoglia is een van de beste voorbeelden van Italiaanse gotische architectuur die je kunt vinden.
Inbegrepen
 • Toegangskaartje voor de dakterrassen van de Kathedraal van Milaan
 • Souvenir Kathedraal van Milaan
 • 10% korting in de Duomo Shop (producten uit de 'Adopt a Spire'-lijn en reeds afgeprijsde boeken zijn uitgesloten van deze actie)
 • Word donateur. Help de tijdloze schoonheid van de kathedraal te behouden en ontvang een gratis gadget. Selecteer 'toevoegen donatie' tijdens het boeken.
 • Toegangsbewijs voor de Duomo van Milaan, het museum, de kerk van St. Gottardo in Corte of het archeologisch gebied
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden overleggen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De terrassen zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 19:00 uur. Kaartverkoop tot uiterlijk 18:00 uur; laatste toegang om 18:10 uur.
 • De laatste toegang tot de kathedraal is om 19:00 uur.
 • Er vindt een beveiligingscontrole plaats zoals op het vliegveld.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 878 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Omdat het buiten het seizoen was, maakte ik een reservering om alleen de lift te nemen zonder voorrang te geven, maar er was geen wachttijd, dus het resultaat was goed. Het dak was voor de helft in restauratie, maar het dak is gevuld met fijn houtsnijwerk, zonder details. Ik kon het Mariabeeld van dichtbij zien dat over de stad uitkeek, en het was leuk om Milaan over het hoofd te zien. Jonge mensen genieten misschien van de trap, maar ouderen en hete seizoenen kunnen zwaar zijn, dus we raden je aan de lift te gebruiken om goed gebruik te maken van je sightseeing-tijd!

Verder lezen

20 december 2019

Prachtige vieuw over milaan!

Een screenshot gemaakt van onze vouchers voordat we gingen. Een aardige meneer bij een andere ingang vertelde ons waar we moesten zijn nadat ik mn voucher liet zien en zei; u hoeft niet te wachten tot 16 uur hoor( er word gevraagd met de boeking hoe laat je wilt gaan) , u kunt gewoon aansluiten in de rij. Gelukkig viel de rij mee en na een check en scannen van de voucher mochten we mee met de lift. (Wij hadden alleen t bezichtigen van de dakterrassen geboekt) hou er rekening mee dat je ook nog aardig wat moet traplopen wil je helemaal boven kunnen komen. T was t voor ons dubbel en dwars waard; wat een prachtige kijk over milaan! Geweldig! Je kunt weer naar de uitgang wanneer je zelf wilt. Een aanrader wanneer je niet de kerk zelf in wilt gaan.

Verder lezen

24 september 2019

Dak van de Dom is een belevenis

Tickets ontving ik per mail en bij de toegang tot de lift konden vrij makkelijk doorlopen. Het was op dat moment niet druk. Het dak van de Domis een belevenis. Het was helder weer en hadden een prachtig uitzicht. Helaas was aan een zijde van het dak de restauratie aan de gang waardoor je vanaf die kant maar een klein deel ter beschikking had. Maar nogmaals voor het overige was het uitzicht mooi.

Verder lezen

6 augustus 2019

Georganiseerd door

Product ID: 157473