Meer foto's

Vanaf € 68 per persoon

Milaan-tour en Skip-the-Line-ticket Laatste Avondmaal

Product ID: 45855
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Audiogids/koptelefoons
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van snelle toegang met je Skip-the-Line ticket om Da Vinci's meesterwerk, Het Laatste Avondmaal, te bekijken
  • Maak een begeleide wandeling door het middeleeuwse centrum van Milaan
  • Bezoek de majestueuze Galleria Vittorio Emanuele II en bewonder de Duomo van buiten
Overzicht
Bekijk Leonardo da Vinci's meesterwerk Het Laatste Avondmaal met een snel Skip-the-Line-toegangsticket. Ervaar daarna het beste van Milaan tijdens een begeleide wandeling door het middeleeuwse stadscentrum. Bekijk La Scala, de Duomo en meer.
Wat te verwachten
Uw Milan tour begint bij de kerk van Santa Maria delle Grazie *, waar je genieten prioriteit toelating, het overslaan van de lijnen naar Leonardo's Laatste Avondmaal zien. Toelating tot dit belangrijke werk van de kunst te zien is strikt beperkt tot degenen die vooraf gereserveerd tickets.

Daarna zal uw gids u mee naar de middeleeuwse Sforza Castle. Dit imposante fort was de residentie van de hertogen van Milaan voor eeuwen. Vandaag is het huizen musea en belangrijke kunstcollecties.

Ga naar de charmante Piazza dei Mercanti, een onverwachte plein verscholen van de drukke straten. Ervaar de Renaissance illusie van ruimte gecreëerd door Bramante in het hart van de middeleeuwse stad.

Doorgaan op de Piazza della Scala, waar u La Scala, een van de beroemdste ter wereld operahuizen zult vinden. Enkele van de grootste muzikanten en zangers de wereld heeft gekend hebben hier uitgevoerd.

U vindt de majestueuze Galleria Vittorio Emanuele II, een geweldige 19e-eeuwse glazen gewelfde winkelgalerij in te voeren. The Gallery is bekend als de Salotto di Milano (Milaan salon) te wijten aan het belang ervan door de jaren heen als een ontmoetingsplaats voor de bewoners van Milaan.

Ten slotte, een bezoek aan de beroemde Duomo, gelegen in het hart van Milaan. Deze indrukwekkende kathedraal wordt vaak beschouwd als een van de mooiste kerken in de wereld te zijn.

* Houd er rekening mee dat het ontmoetingspunt worden afwisselend Santa Maria delle Grazie en de Duomo, afhankelijk van uw tijd slot voor de toegang tot het Laatste Avondmaal.

Inbegrepen
  • Bevoegde Engelstalige gids
  • Skip-the-Line-ticket om Het Laatste Avondmaal te zien
  • Groep van maximaal 30 personen
  • Koptelefoons
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 3 dagen van tevoren voor een terugbetaling van 50%
Trefpunt

Ontmoet je gids aan de voorzijde van het Klooster van Santa Maria delle Grazie of de Kathedraal van Milaan (gegevens worden verstrekt na boeking). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je bezoek aan Het Laatste Avondmaal is ofwel aan het begin of einde van je tour, afhankelijk van de beschikbare tijdsblokken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (171 Beoordelingen)

Georganiseerd door

VEDITALIA

Product ID: 45855