Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Milaan: wandeltocht met kleine groepen met toegang tot het laatste avondmaal

Milaan: wandeltocht met kleine groepen met toegang tot het laatste avondmaal

Vanaf $119,15 per persoon

Ervaar het beste van Milaan tijdens deze wandeltocht met kleine groepen en bekijk het beroemde meesterwerk van Leonardo da Vinci.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijd 08:30
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 10 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een kleine groepswandeling door Milaan
 • Wees getuige van het beroemde Laatste Avondmaal
 • Stop voor koffie in een van de meest historische bakkerijen van Milaan
Volledige beschrijving
Je kleine groepswandeling door Milaan begint in het klooster van Santa Maria delle Grazie, de thuisbasis van een van 's werelds beroemdste schilderijen, het laatste avondmaal van Leonardo da Vinci. Geniet van bevoorrechte en exclusieve toegang tot dit beroemde werk en bewonder de immense schoonheid ervan met slechts een handvol andere mensen in de kamer. Ga verder naar San Maurizio al Monastero Maggiore en bewonder de spectaculaire 16e-eeuwse fresco's over het plafond en de muren. Hoor over het leven en de dood van Santa Caterina, wiens verhalen de kapellen in de kerk en haar Luini-fresco's inspireerden. Deze kerk wordt vaak de Sixtijnse Kapel van Noord-Italië genoemd en is een must voor kunstliefhebbers. Vul de tweede helft van je wandeltocht bij met een heerlijke koffie in een van de meest historische pasticcerie van Milaan (bakkerij). Ervaar de lekkerste espresso die je ooit zult hebben. Nu je je koffie hebt, ga je verder naar Piazza degli Affari, het financiële district van Milaan. Dit is de economische polsslag van de stad en geeft Milaan zijn eclectische mix van mode, financiën en folklore. Leer over het begin in 1808 en duik nog verder in het verleden, leer over het bewind van keizer Augustus voordat je terugkeert naar het heden en hoor over de controversiële openbare sculptuur van Maurizio Cattelan, LOVE (ook bekend bij de Milanese als 'Il Dito' of de middelvinger ). Je tour gaat door de drukke straten van Milaan voordat je bij San Satiro komt, ontworpen door Bramante, die ook de Sint-Pietersbasiliek in Rome ontwierp. Je zult versteld staan van het ongelooflijke gebruik van perspectief in heel San Satiro, een techniek die destijds volledig innovatief was. Je wandeltocht wordt afgesloten met het beroemdste plein van Milaan en de basiliek, de Duomo. Een perfect voorbeeld van Italiaanse gotische architectuur, het werd gebouwd onder aartsbisschop Antonio da Saluzzo, maar duurde bijna 600 jaar om te voltooien. Het blijft de huidige zetel voor de aartsbisschop van Milaan. Het gebied markeert ook het hart van het centrum van Milaan en van wat ooit bekend stond als het Romeinse Mediolanum in de tijd van het Romeinse rijk. Bewonder de basiliek vanaf het majestueuze Piazza del Duomo terwijl je gids alle wonderen van de beroemdste kerk en piazza in Milaan verklaart. Toegang tot de basiliek is niet inbegrepen.
Inbegrepen
 • Wandeltocht door Milaan
 • Professionele gids
 • Toegang tot het laatste avondmaal
 • Koffiepauze in een historische bakkerij
 • Toegang tot de Duomo
 • Fooien
 • Ophalen en inleveren van het hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Voor de kassa voor het laatste avondmaal op Piazza Santa Maria delle Grazie. Je gids houdt een LivItaly Tour-bord vast.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5.0/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
Sorteren op

We waren al vaak in Milaan geweest, maar hebben de stad door deze uitgebreide tour op een totaal andere manier leren kennen. Veel meer inzicht verkregen in de historie van de stad, van de Romeinse tijd tot hedendaagse ontwikkelingen. Leuk ook om het Laatste Avondmaal met een gids te bekijken, want er valt veel meer in te ontdekken dan op het eerste gezicht te zien is!

Verder lezen

1 augustus 2020

We had a wonderful tour, and Pauli was a fantastic guide - friendly, knowledgeable and kind. We learned a lot and hugely enjoyed it. Well worthwhile.

26 augustus 2020

Vertalen

11 augustus 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 364445