Milaan
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Milaan Segway tours: Onze meest aanbevolen

Milaan: rondleiding per Segway

1. Milaan: rondleiding per Segway

Ontdek Milaan vanaf je Segway tijdens een rondleiding door de stad en al haar hoogtepunten. Volg je gids al zoemend door de straten en luister naar zijn/haar verhalen over wat je onderweg ziet. Bovendien profiteer je met een maximum van 8 deelnemers per activiteit van een persoonlijke sfeer. De Segwayervaring begint met een oriëntatiesessie. Zodra je je comfortabel voelt op je Segway, begint je reis naar het historische centrum van Milaan. Hier heb je de gelegenheid om alle belangrijke hoogtepunten te bezichtigen terwijl je rustig luistert naar je gids. Rij door Sempione Park naar Sforzescokasteel, waar de heersende families van Milaan woonden. Ga verder naar het prachtige Domplein en maak kennis met de beroemde galerij gewijd aan Vittorio Emanuel. Vandaag dient het als winkelcentrum en huist het de beste merken ter wereld, zoals Prada en Armani. Je zet je zintuigen vervolgens uit naar de prachtige kathedraal van Milaan en schiet door de elegante voetgangersstraat Via Dante. Daarna bezoek je de Piazza dei Mercanti, het centrum van het middeleeuwse Milaan.

...
Milan: 2,5 uur Segway Night Tour

2. Milan: 2,5 uur Segway Night Tour

Ontdek Milaan meest spectaculaire bezienswaardigheden 's nachts op een 2,5 uur durende Segway tour. Uw Segway ervaring begint met een oriëntatie sessie en als je eenmaal comfortabel rijden de Segway, dan heb je op een reis beginnen door de futuristische wijken van Milaan! Uw gids zal u begeleiden in een kleine groep als je glijden van de historische locaties in het centrum van Milaan, zoals het Piazza 25 Aprile en Porta Garibaldi, om een gebied van nieuwe, cutting-edge wolkenkrabbers. Bewonder de Unicredit Tower, hoogste wolkenkrabber van Italië, en zich vergapen aan de innovatieve verticale Bossen en glinsterende Diamond Tower. Meer informatie over de nieuwste trends in Milaan, projecten die in ontwikkeling zijn en de architecten die verantwoordelijk zijn, en ook over het dagelijks leven in de stad vanaf uw vriendelijke, Engels sprekende gids.

...
Milaan: historische 3,5 uur durende Segway-tour - ochtend

3. Milaan: historische 3,5 uur durende Segway-tour - ochtend

Deze groepsreis begint met een bezoek aan Castello Sforzesco, een van de belangrijkste symbolen van Milaan en zijn geschiedenis. Vandaag de dag. het is de locatie van belangrijke culturele instellingen en een toeristische bestemming, naast een van de grootste kastelen in Europa. Steek Parco Sempione over om Arco della Pace te zien, een iconisch neoklassiek monument, en La Triennale, waar tentoonstellingen, conferenties en evenementen op het gebied van kunst, design, architectuur, mode, film, communicatie en samenleving worden gehouden. Vervolgens verken je het hart van de stad door een bezoek te brengen aan Piazza della Scala, waar je Palazzo Marino en het Teatro alla Scala, het operagebouw, zult zien. Na een kijkje te hebben genomen in Galleria Vittorio Emanuele II (De Lounge van Milaan), kom je aan bij Piazza Duomo en zijn prachtige kathedraal. Deze groepsreis gaat dan verder aan de westkant van het historische centrum om Piazza Santa Maria delle Grazie te zien, een plein dat beroemd is om zijn kerk, een opmerkelijk voorbeeld van Renaissance-architectuur toegeschreven aan Bramante. Ga verder naar de wijk Navigli die bekend staat om zijn ingenieuze systeem van bevaarbare kanalen en de Darsena, de oude handelshaven van Milaan. Dit gebied wordt ook verrijkt door Piazza XXIV Maggio, gedomineerd door de neoklassieke Porta Ticinese. Hier bevindt u zich in de wijk Ticinese, een van de meest fascinerende delen van de stad, niet alleen vanwege de culturele waarde en historische gebouwen (zoals de basiliek van Sant'Eustorgio en de basiliek van San Lorenzo), maar ook vanwege de mode, underground popcultuur en nachtleven.

...
Historische Segwaytour van 3,5 uur in de middag

4. Historische Segwaytour van 3,5 uur in de middag

Spring op je Segway en rijd moeiteloos naar de beroemdste attracties in het historische centrum van Milaan. Tijdens deze 3,5 uur durende tour begin je bij Sforza Castle, waar je gids interessant historisch commentaar zal geven. De tour neemt je mee naar de Arco della Pace (de Vredesboog) en de Piazza della Scala, de thuisbasis van het wereldberoemde Teatro alla Scala (Scala Opera House) en Palazzo Marino. Vervolgens ziet u de Galleria Vittorio Emanuele II en vervolgens Piazza del Duomo, waar u de schoonheid van de enorme kathedraal van Milaan kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de andere monumenten langs het plein. Als je wilt, maakt de gids je foto voor de iconische kathedraal. Ga vervolgens naar Piazza Mercanti en reis vervolgens door de Chinese districtspassage via Paolo Sarpi naar Porta Garibaldi (de Garibaldi-poort) en Corso Como. Bekijk vervolgens de nieuwe skyline van Milaan en leer meer over de geschiedenis van de nieuwe wolkenkrabbers van Porta Nuova. De tour eindigt in de wijk Brera met een bezoek aan de binnenplaats van de Accademia di Belle Arti di Brera (academie voor schone kunsten van Brera). Leer meer over de geschiedenis van het Palazzo Brera (paleis van Brera) en van de kunstenaarswijk.

...
Milaan: 2 uur Segway Tour inclusief Brera & Skyline Views

5. Milaan: 2 uur Segway Tour inclusief Brera & Skyline Views

Tijdens deze groepsreis krijgt u de gelegenheid om zowel het moderne als het traditionele Milaan te ontdekken. Beginnend in het historische centrum, ga je naar het noordelijke deel van de stad, via Milaan's Chinatown voordat je Porta Nuova bereikt, een van de meest fascinerende wijken van Milaan. Het gebied staat bekend om het Gae Aulenti-plein en zijn prachtige wolkenkrabbers: hier krijg je inzicht in het hedendaagse leven van de stad. Je gaat dan verder met klassiek Milaan, met name het Brera-gebied, een locatie van cultureel belang vanwege de aanwezigheid van de Academie voor Schone Kunsten en het is een levendige ontmoetingsplaats voor kunstenaars.

...
Milaan: privétour met een Segway PT van 3 uur

6. Milaan: privétour met een Segway PT van 3 uur

Wil je Milaan eens op een andere manier ervaren? Bekijk deze prachtige stad vanaf een Segway! Deze uitgebreide Segwaytour begint bij Castello Sforzesco, voor de Torre Filarete. Je rijdt vervolgens via het enorme militaire plein naar het Hof van de Hertog, een woonwijk gebouwd in de tijd van Ludovic il Moro. Daarna zie je de oude Barchio, het 15e-eeuwse jachtgebied van de Milanese familie Ducal. Ga over de zeemeerminnenbrug richting het Triennale Museum en de Torre Branca, voor een unieke blik op de geschiedenis van Milaan. In de lift van de Torre Branca zie je de adembenemende skyline van Milaan. Je hebt uniek zicht op de moderne stad, met onder meer de kathedraal, het stadion en de Pirelli-wolkenkrabber. Dat zijn nog niet alle hoogtepunten van de tour. Je ziet eveneens het marktplein, het vergulde Madonnina-standbeeld, het standbeeld van de 19e-eeuwse dichter en schrijver Alessandro Manzoni en de achtergevel van het stadhuis van Milaan. De Segwaytour eindigt met een ritje naar Piazza della Scala, waar het beroemde operahuis zich bevindt. Vervolgens ga je terug naar Torre Filarete.

...
Milaan 2-uur durende privé Segway Tour: geschiedenis en Navigli

7. Milaan 2-uur durende privé Segway Tour: geschiedenis en Navigli

Klim aan boord van een persoonlijke transporter en begin aan een 2 uur durende tour door Milaan en zijn netwerk van historische waterwegen, bekend als de 'navigli'. Profiteer van de diensten van een erkende gids terwijl je naar de kerk van Santa Maria delle Grazie gaat, de thuisbasis van het legendarische schilderij van Leonardo da Vinci van "Het Laatste Avondmaal". Bewonder de kerk van buitenaf en hoor uitleg over de kunst en geschiedenis. Ga dan verder naar de binnenhaven van La Darsena aan de grachten van de stad. Zweef naar de Romeinse zuilen van de Colonne di San Lorenzo. Bekijk de Basilica di Sant'Ambrogio en de Romeinse ruïnes van het keizerlijk paleis aan de Via Brisa. Ga vervolgens naar Piazza Affari om het compromisloze LOVE-beeld van de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan te zien.

...

Sitemap Milaan

Wil je alle activiteiten in Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 245 beoordelingen

Fantastische manier om deze prachtige stad te zien!

De Segway Tour is fantastisch. . . het was heel leuk en een geweldige manier om de stad te zien zonder overal naartoe te lopen. Het was een beetje lastig om het ontmoetingspunt te vinden, dus neem hier wat extra tijd voor. De eerste lessen waren één-op-één en onze aardige gids, Debora, zorgde ervoor dat iedereen blij en bekwaam was voordat hij aan onze tour begon. De tour zelf was zeer informatief en we hadden tijd om te stoppen en foto's te maken bij prachtige bezienswaardigheden in de stad. Onze groep van 4 dames had zoveel plezier op de Segways en wilde niet dat de tour zou eindigen. We waren in Milaan om mijn 50e verjaardag te vieren en dit was een geweldige activiteit, waar we allemaal van genoten. Op basis van deze ervaring zouden we in de toekomst allemaal heel graag nog een Segway Tour in andere steden doen. Sterk aanbevolen!!!

We hadden zo'n goede tijd.

Veronica was een fantastische gids, zeer deskundig, behulpzaam en attent op onze behoeften. We hebben in het verleden verschillende Seqway-tours gedaan en deze was bijzonder goed omdat je de microfoon en oortelefoons had die het horen van wat onze gids zoveel gemakkelijker maakte. We zullen zeker weer boeken. Dank u

Uitstekende ervaring! Elke dollar waard! Geef jezelf genoeg tijd om bij het ontmoetingspunt te komen, want sommige mensen hebben de sluitingstijd niet gehaald en hebben hun ervaring verspeeld.

Great tour!!! Absolute recommadation!! Veronica our Guide was the best. She knows everything about Milan. Milan by Segway is great fun to Explore Milan

Uitstekende rondleiding. Veel plezier op Segways. Luigi de gids was zeer informatief en een aardige vent. Sterk aanbevolen