Kies data

Milaan Toegangstickets

Milaan Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Ticket voor de Kathedraal van Milaan en dakterras

1. Ticket voor de Kathedraal van Milaan en dakterras

Ontdek het iconische symbool van Milaan met dit toegangsticket voor alle ruimtes van de Duomo, en bekijk de 600 jaar oude kathedraal. Kom meer te weten over de geschiedenis van Sint Ambrosius en de belangrijke rol van de kathedraal tijdens de evolutie van de stad op spiritueel en cultureel gebied.  Bewonder de panorama's van de stad vanaf de terrassen van de kathedraal. De Duomo is gebouwd met Candoglia-marmer. En op heldere dagen kun je zelfs tot aan de Alpen en de Apennijnen kijken. Lift is optioneel.   Bewonder de 27 zalen van de Duomo en het 14e-eeuwse Palazzo Reale met zijn glas-in-loodramen, wandtapijten en beeldhouwwerken. Bekijk de archeologische overblijfselen van de S. Giovanni alle Fonti-doopkapel en S. Tecla.   Krijg een diepere waardering voor het culturele en spirituele erfgoed van Milaan. De doopkapel werd in de 4e eeuw gebouwd door Ambrosius van Milaan en gesloopt in 1387 om plaats te maken voor de kathedraal. De kapel raakte in vergetelheid tot 1961, toen het tijdens bouwwerkzaamheden werd herontdekt.

Milaan: toegangsticket San Sepolcro Crypt zonder wachtrij

2. Milaan: toegangsticket San Sepolcro Crypt zonder wachtrij

Geniet van een skip-the-line toegangsticket tot de crypte van San Sepolcro in Milaan en verken een middeleeuwse ondergrondse kerk gesticht in 1030 AD Ontdek onlangs gerestaureerde fresco's en gewelven terwijl je jezelf onderdompelt in een diep heilige sfeer. Krijg een skip-the-ticket line-ticket en stap de ontzagwekkende San Sepolcro-crypte binnen, een kerk die volledig ondergronds is gebouwd op de plaats waar ooit het Romeinse forum van de oude Romeinse stad Mediolanum stond. Loop door deze kerk en ontdek de eeuwenoude geschiedenis van Milaan vanuit een uniek perspectief. Bewonder de bestrating van grote platen witte Verona-steen, die afkomstig zijn van de bestrating van het oude Romeinse forum dat Leonardo da Vinci uit de 4e eeuw fascineerde. Geniet van een dagje uit met een bezoek aan deze prachtige kerk en bewonder fresco's en decoraties die je het gevoel geven dat je terug in de tijd bent getransporteerd. Bewonder deze oude ruimte voor Romeinse burgers, waar alle belangrijke burgerlijke en religieuze activiteiten plaatsvonden, en geniet van een dag die je niet snel zult vergeten.

Kathedraal van Milaan: voorrangstoegang – zonder terras

3. Kathedraal van Milaan: voorrangstoegang – zonder terras

Geniet van snelle toegang tot de kathedraal van Milaan, het internationale symbool van Milaan en een van de grootste gotische kathedralen in Italië en Europa. Bezoek deze schatkamer van kunst en geloof en ontdek haar bijzonderheden, waaronder de betoverende glas-in-loodramen en duizelingwekkende zuilen. Ontdek de geschiedenis van prachtige standbeelden, zoals het beroemdste standbeeld van de hele kathedraal: de gevilde heilige Bartholomeus. Zie sarcofagen, prachtige altaren en prachtige orgels.

Pinacoteca Ambrosiana en toegangsticket voor de crypte van San Sepolcro

4. Pinacoteca Ambrosiana en toegangsticket voor de crypte van San Sepolcro

Bewonder de beroemde collecties van Pinacoteca Ambrosiana, waaronder iconische werken zoals Caravaggio's Fruitmand, de Cartoon voor de School van Athene van Rafaël, Brueghels flamboyante bloemenvaas en Leonardo da Vinci's portret van de muzikant. Bezoek de 17e-eeuwse leeszaal van de bibliotheek met originele tekeningen uit de Codex Atlanticus van Leonardo da Vinci. Ga daarna naar de crypte van San Sepolcro, een middeleeuwse hypogeïsche kerk, waarvan de bestrating is gemaakt met de oude stenen van de oude stad Mediolanum: een echte reis in het hart van Milaan en door de geschiedenis van de stad!

Milaan: Da Vinci-museum voor wetenschap en technologie

5. Milaan: Da Vinci-museum voor wetenschap en technologie

Bezoek een van de aantrekkelijkste historische plaatsen in Milaan en maak een reis door het verleden, het heden en de toekomst. Ontdek een van de belangrijkste musea voor wetenschap en technologie in Europa, gevestigd in de gangen van een renaissanceklooster. Niet te missen zijn de Nieuwe Galerijen, de grootste permanente tentoonstelling ter wereld gewijd aan Leonardo da Vinci. Een spectaculaire verzameling van 170 historische modellen, kunstwerken, oude volumes en meeslepende installaties toont het complete leven en werk van Da Vinci, de ingenieur en humanist. Ontdek buitengewone voorwerpen zoals stoomtreinen, de catamaran Luna Rossa AC72, de schoener Ebe, de transatlantische Conte Biancamano en de onderzeeër Enrico Toti. In het gebied dat aan de ruimte is gewijd, bekijk je het enige stukje maan dat in Italië te zien is en de lanceerder Vega. Check ook of er tijdelijke shows en tentoonstellingen zijn over energie, materialen, communicatie, transport en deeltjesfysica.

Milaan: Pinacoteca Ambrosiana & Da Vinci Codex

6. Milaan: Pinacoteca Ambrosiana & Da Vinci Codex

Verken de wereld van de grote Renaissancekunstenaars en -filosofen in de Pinacoteca Ambrosiana, gevestigd in een historische bibliotheek in Milaan. Schaf een audiogids aan en leer meer over 's werelds grootste collectie van originele tekeningen van Leonardo Da Vinci uit de Codex Atlanticus. Krijg een ongelofelijk overzicht van de werken, gedachten en gevoelens van de meester uit meer dan 40 jaar onderzoek. Ga naar de Federicianazaal van de Ambrosiana Library om een diepere waardering voor de man en zijn tijd te krijgen. Open je ogen voor het gedachtegoed van de Renaissance, van de stillevens van Caravaggio tot het realisme van Rafael.

Casa Milan Entreeticket

7. Casa Milan Entreeticket

Reserveer vooraf je entreeticket voor Casa Milan, het officiële museum van de voetbalclub AC Milaan. In ongeveer een uur beleef je 115 jaar historie van de club, van de Hall of Fame tot de kamer voor de beste voetballers van de wereld. Ook zie je de belangrijkste bekers die door AC Milaan zijn gewonnen en is er een holografisch theater. Speel met de interactieve schermen en zie de gegevens en statistieken van de beste spelers van AC Milaan. Op de interactieve kaarten zie je het wereldwijde bereik van de club en hoe veel er op het internet over AC Milaan wordt gesproken.

Milaan: toegangsticket Sforza Castle met digitale audiogids

8. Milaan: toegangsticket Sforza Castle met digitale audiogids

Boek vooraf uw toegangsticket voor een van de populairste bezienswaardigheden van Milaan, het Sforza-kasteel, een middeleeuws-renaissancistisch fort gebouwd in de 14e eeuw. Verken het kasteelterrein en de ontelbare kunstwerken van het museum ter plaatse terwijl je leert met een persoonlijke app-gebaseerde audiogids. Begin je avontuur door je voucher in te wisselen bij het ontmoetingspunt voor het kasteel op Piazza Castello. Zorg ervoor dat je je audiogids-app al hebt gedownload, want dit zorgt ervoor dat je sightseeingtour door het kasteel en het museum van Sforza educatief en inzichtelijk is. Ontdek tijdens je verblijf in Sforza Castle waarom dit een van de grootste citadellen van Europa was en dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van dit iconische bouwwerk. U zult zeker begrijpen waarom dit een van de meest gekoesterde en bezochte bezienswaardigheden van Milaan is. Maak een uitstapje naar het museum op het terrein dat talloze historische en iconische kunstwerken toont van onder meer grote kunstenaars als Michelangelo en Leonardo da Vinci. Uw audiogids is geldig vanaf het moment dat u Milaan binnenstapt. De audiogids geeft je tal van voorgestelde wandelroutes om kennis te maken met de cultuur en geschiedenis van de stad.

Brancatoren: entreeticket

9. Brancatoren: entreeticket

In de jaren dertig bouwde Milaan zijn totem op de open plek van Parco Sempione. Ontworpen door Gio Ponti, wordt deze toren beschouwd als een waar kunstwerk waarin moderne architectuur en nieuwe technieken samenkomen. Slank en transparant, een echte architecturale uitdaging, het werd in recordtijd gebouwd, slechts twee en een halve maand. De prachtige behuizing en de muur, met uitzicht op de zijkant van het park in hoogwaardig transparant kristal, bieden een perspectief van de toren van binnenuit. Gemaakt van een speciaal staal, geflensd en geschroefd, is de toren 108,60 meter hoog. Tegenwoordig kan een modern liftsysteem 7 mensen tegelijk naar de top brengen in minder dan een minuut. Zodra je de top bereikt, geniet je van een ontspannend drankje in de Belvedere Club terwijl je het uitzicht bewondert.

Milaan: Dom, Archeologisch Gebied en Museumticket

10. Milaan: Dom, Archeologisch Gebied en Museumticket

Ontdek de geschiedenis en de schatten van een van de bekendste kathedralen ter wereld, met voorrangstoegang tot de Duomo, de archeologische zone en het speciale museum. Kom meer te weten over de 600-jaar oude instelling, Veneranda Fabbrica del Duomo, en haar voortdurende behoud en ontwikkeling van dit buitengewone patrimonium van kunst, cultuur en geschiedenis dat het symbool van Milaan is. Volg een route door de Dom van Milaan. Bekijk de ruïnes van de doopkapel van San Giovanni alle Fonti in de archeologische zone. Leer meer over de geschiedenis van de 4e-eeuwse Basiliek van Sint Thecla. Ga de Dom binnen en vind een rijkdom aan kunst en geloof met elkaar verweven. Volg elke stap van de bouw van de Dom, van het Duomo Museum tot de kerk van San Gottardo in Corte, aan de hand van beeldhouwwerken, glas-in-loodramen, houten modellen en wandtapijten. Denk er bij het plannen van je bezoek aan dat het museum en de kerk van San Gottardo op woensdag gesloten zijn.

  • Toegangstickets
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Milaan

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Milaan?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Comomeer

Overzicht activiteiten in Milaan

Wil je alle activiteiten in Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 19.639 beoordelingen

Llegué a la hora exacta y pude entrar sin problemas y escuché la misa que dieron en ese momento, fue increíble !

Leuk om de dom en het dak te ontdekken. Audio gids aanbevolen zodat je weet wat je ziet

Wat een mooi kathedraal. De trappen zijn er veel. Maar het uitzicht is geweldig.

Ingang eenvoudig te vinden rechts vd Kathedraal, indrukwekkend gebouw!

Aanrader! Het uitzicht vanaf het dakterras is geweldig.