Milaan Uitkijkpunten

Milaan Uitkijkpunten: Onze meest aanbevolen

Brancatoren: entreeticket

1. Brancatoren: entreeticket

In de jaren dertig bouwde Milaan zijn totem op de open plek van Parco Sempione. Ontworpen door Gio Ponti, wordt deze toren beschouwd als een waar kunstwerk waarin moderne architectuur en nieuwe technieken samenkomen. Slank en transparant, een echte architecturale uitdaging, het werd in recordtijd gebouwd, slechts twee en een halve maand. De prachtige behuizing en de muur, met uitzicht op de zijkant van het park in hoogwaardig transparant kristal, bieden een perspectief van de toren van binnenuit. Gemaakt van een speciaal staal, geflensd en geschroefd, is de toren 108,60 meter hoog. Tegenwoordig kan een modern liftsysteem 7 mensen tegelijk naar de top brengen in minder dan een minuut. Zodra je de top bereikt, geniet je van een ontspannend drankje in de Belvedere Club terwijl je het uitzicht bewondert.

Milaan: Tour Parco Sempione met aperitief op de Branca-toren

2. Milaan: Tour Parco Sempione met aperitief op de Branca-toren

Bezoek de Branca-toren, een ijzeren constructie die met de lift een klim naar een terras biedt met uitzicht op de stad. Bekijk vanaf het terras het Castello Sforzesco, en iets verder weg van de monumenten van het historische centrum, de nieuwe wijken en moderne glazen kathedralen, en de bergen. Maak van de gelegenheid gebruik om de stad vanuit een ander gezichtspunt te bewonderen bij een van de meest iconische torens van Milaan. Vanaf een uitzonderlijke locatie zullen we met behulp van onze gids de belangrijkste monumenten en gebouwen van Milaan herkennen. Geniet van een aperitief op het hoge privégedeelte van het terras bij de Branca-toren en laat de architectuur en de natuur van het landschap tot je doordringen.

Van Milaan: privétour Genua

3. Van Milaan: privétour Genua

Geniet gedurende tien uur van een privétour door Genua vanuit Milaan met een privégids voor drie uur en een luxe privévoertuig met chauffeur die je ophaalt en aflevert bij je hotel in Milaan of een voorkeursplaats in de stad. Zodra uw chauffeur u heeft opgehaald, gaat u naar de bestemming van het uur om uw privégids te ontmoeten. Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om Genua te ontdekken, een stad in het noorden van Italië en een van de belangrijkste van het land. Dankzij uw privégids ontdekt u de toeristische attracties van Genua, zoals het Piazza de Ferrari in het centrum, Piazza Dante waar u het huis van Christopher Columbus kunt vinden, de Strade Nuove in de oude stad die op de Werelderfgoedlijst staat in 2006, de maniëristische paleizen waaronder het Palazzo Rosso, het Palazzo Reale en het Palazzo Bianco, de kathedraal van San Lorenzo, de haven van Genua met een oude vuurtoren en nog veel meer Om de tour af te ronden, zal uw privéchauffeur u naar uw hotel in Milaan of een voorkeursplaats in de stad brengen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Milaan

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Milaan?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Venetië

Sitemap Milaan

Wil je alle activiteiten in Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.601 beoordelingen

Het was echt een geweldige ervaring. Mijn man en ik mochten helemaal alleen naar boven en hadden een prachtig uitzicht! Sterk aanbevolen. Alleen de medewerkers ter plaatse waren uiterst onvriendelijk. Ze maakten de indruk alsof ze erg geïrriteerd waren... Maar laat maar! Het belangrijkste was dat het uitzicht goed was en het was echt geweldig.

Hoe dan ook, het was het waard. Je krijgt een goed overzicht van de stad en de Torre ligt op loopafstand van het stadscentrum. De Torre zelf is ongeveer 10 minuten. Op dit moment worden er altijd groepen van maximaal 5 personen opgevoed en verlaat je - eventueel ivm Covid maatregelen - weer samen het platform

de weg ernaartoe is absoluut de moeite waard. Een prachtig uitzicht over Milaan, naar de kathedraal en San Siro... Voor het ritje in de lift moet je niet klagen over hoogtevrees, het is glas en aangezien de toren een televisietoren is kun je al rijdend van het uitzicht genieten .

Een fijne ervaring om Milaan op deze manier te bekijken.zeer aangename persoon die de lift bediende hij gaf een zeer duidelijk beeld van de stad.

Fantastisch om op deze hoogte over de stad uit te kijken. De medewerker gaf een hoop informatie zodat je goed wist waar je precies naar keek