Wandeltocht Milaan met Laatste Avondmaal-tickets

Wandeltocht Milaan met Laatste Avondmaal-tickets

Product ID: 55898

Vanaf € 85 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de wachtrijen over om Het Laatste Avondmaal te zien, Leonardo da Vinci's prachtige meesterwerk
 • Verken de buitenkant van Kasteel Sforza en leer meer over de geschiedenis van een van de machtigste dynastieën van Italië
 • Bewonder de prachtige Renaissancefresco's in San Maurizio al Monastero Maggiore
 • Loop over het dak van de Duomo van Milaan voor een perfect uitzicht op alle architectonische bijzonderheden
Overzicht
Geniet van een tour langs hoogtepunten van Milaan, Skip-the-Line-toegang tot Het Laatste Avondmaal en een wandeling over het Duomo-dak. Bekijk wereldberoemde attracties en maak kennis met prachtige pareltjes in deze 3,5-durende begeleide wandeling.
Wat te verwachten
Deze 3,5-uur durende tocht begint bij de kerk van Santa Maria delle Grazie, de thuishaven van Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal, één van de bekendste werken van kunst in de wereld.

De reisorganisator zal vooraf geboekte, all-inclusive skip-the-line tickets te bieden, zodat u de kamer met uw gids, je groep, en slechts één andere kleine rondleiding groep zal voeren, ervoor te zorgen dat u het meeste uit kan maken uw tijd met het meesterwerk.

Vervolgens zul je beginnen aan een grondige wandeling door de stad. Uw eerste stop is bij San Maurizio al Monastero Maggiore, bekend als Milaan Sixtijnse Kapel. Hoewel het bescheiden aan de buitenkant, is het interieur van de kerk / museum bedekt met prachtige fresco's Renaissance.

Doorgaan op de buitenkant van de Sforza Castle, de zetel van de macht voor de familie Sforza die ooit geregeerd Milaan en gefinancierd een aantal van de meest verbazingwekkende artistieke en culturele activiteiten in de wereld te verkennen.

De tour eindigt bij de meest indrukwekkende plaats van allemaal, de jaw-dropping Milaan Duomo. Dit meesterwerk van de gotische architectuur heeft geboeid eeuwen van de bezoekers, en het dak is fascinerend op zich. Met speciale toegang tickets, dan heb je de mogelijkheid om de hele weg lopen rond het dak op 3 verschillende niveaus, het leren over de bouw ervan als je gaat te hebben.

Je ziet Milan op zijn best in een kleine groep tour (maximaal 12 personen) met een deskundige, Engels sprekende gids die gaat over de stad gedreven. Alle tickets zijn inclusief, zodat u geen zorgen te maken over verborgen kosten of gedoe en zich kunnen richten op het ontdekken delen van deze bruisende, mooie stad die de meeste bezoekers nooit zien.

Inbegrepen
 • Vooraf geboekte tickets voor Skip-the-Line-toegang tot Het Laatste Avondmaal
 • Begeleide tour langs Leonardo Vinci's Laatste Avondmaal
 • Vooraf gekochte tickets voor het dak van de Duomo van Milaan
 • Wandeltocht door Milaan
 • Deskundige, Engelstalige gids
 • Kleine groepen (maximaal 12 personen)
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Ophalen bij/terugbrengen naar hotel
Trefpunt

Voor deze tour is het ontmoetingspunt op Piazza Santa Maria delle Grazie, bij de rechterhoek van de façade van de Kerk van Santa Maria delle Grazie (als je tegenover de kerk staat). Routebeschrijving: Piazza Santa Maria delle Grazie is gelegen vlakbij de Corso Magenta, waar deze de Via Bernardino Zenale kruist. De Via Fratelli Ruffini leidt ook direct naar het plein ('piazza') en eindigt voor de kerk. De 3 dichtstbijzijnde metrohaltes naar Santa Maria delle Grazie zijn Conciliazione, Cadorna FN en Sant'Ambrogio. Alle 3 haltes liggen op minder dan 10 minuten loopafstand van de kerk. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Het Laatste Avondmaal is gevestigd in een klooster dat nog in gebruik is. Alle bezoekers moeten tijdens hun bezoek knieën en schouders bedekt houden.
• Hoewel je groep uit maximaal 12 personen bestaat tijdens je bezoek aan Het Laatste Avondmaal, zullen er doorgaans 30 personen tegelijkertijd in de ruimte zijn.
• De ontmoetingstijd voor de tour is 15 minuten vóór de vertrektijd. Als de tour eenmaal is begonnen, worden er geen restituties of nieuwe boekingen verstrekt als je te laat komt of niet komt opdagen.
• Helaas is het mogelijk om deelnemers met lichamelijke beperkingen, rolstoelen of kinderwagens op deze tour mee te nemen.

Vanaf € 85 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (40 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Walks of Italy

Product ID: 55898