Kathedraal van Milaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kathedraal van Milaan

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 15.556 beoordelingen

Wie Milaan bezoekt, kan niet om de Duomo heen. Het is een prachtig en imponerend bouwwerk. We bezochten de kathedraal zonder (audio)gids maar dit was een bewuste keuze. Wie de kathedraal bezoekt, moet zeker ook even een kijkje nemen in de kelder waar de archeologische site is. We bezochten ook de dakterrassen en namen hiervoor de trap. Het dak van de kathedraal is nog meer een 'must do' dan de kathedraal zelf. We hadden het geluk dat het stralend weer was en dat maakt het ganse schouwspel van torentjes en beeldhouwwerken nog mooier.

Zo’n pas heb je gewoon nodig! Je neemt de metro, tram, bus en wij hadden de hop on-hop off erbij genomen. Gewoon af. Samen met de Milan Pas. Aanschuiven bij de Duomo? Neen hoor, alle rijen voorbij en als eerstvolgende aan de beurt… hebben voor de Milan Pas €89 betaald, maar die was zijn geld meer dan waard!! Bij die Milan Pas zit dan deze 48h kaart. Goed initiatief!!!

Super uniek ervaring ! Spijtig dat er renovatiewerken waren. Als je niet goed te been bent wel de lift gebruiken ipv de trappen.

Super gids, duidelijk en met kennis van de geschiedenis. Tevens weetjes die je anders zouden ontgaan.

Fantastisch om op het dak te kunnen kijken en ook binnen is de Dom prachtig.