Kies data

Milan Cathedral Terraces

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Citycards
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 19

Sitemap Milan Cathedral Terraces

Wil je alle activiteiten in Milan Cathedral Terraces ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 13.413 beoordelingen

Heel goed alles, supergemakkelijke toegang tot de kathedraal zonder in de rij te staan, gewoon door het kaartje te scannen dat naar je mobiele telefoon komt, je hoeft alleen in de rij te staan voor de lift naar de terrassen, maar het was erg snel als je besluit om voor deze optie te betalen, het geweldige duomo museum en de terrassen een kunstwerk.

Super goed! Het bezoek van zowel de daken als het interieur was schitterend. Je hebt ook toegang tot de hieronder gelegen archeologische crypte. Het feit dat we de lift hebben genomen, bespaarde ons energie voor het bezoek omdat de Duomo gigantisch is. De toegangsinformatie is zeer duidelijk. Ik raad deze activiteit 200% aan.

Echt ‘waar’ voor je geld. Niet achter een gids aan die je na 15/20 minuten weer van het dak af wil hebben. Je kunt echt de tijd nemen om op het dak van het uitzicht te genieten. De kathedraal van binnen is ook heel mooi om te zien.

Erg prettig dat je vanaf het dak naar beneden meteen door kan lopen naar de kerk en niet hoeft te wachten in de rij hiervoor.

je moet van tevoren gaan kijken en boeken om wachtrijen te voorkomen (ga er 's ochtends vanaf 9.00 uur naartoe)