Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Milford Sound: Half-dag begeleide Milford Track Walk

Milford Sound: Half-dag begeleide Milford Track Walk

Vanaf US$ 92,14 per persoon

Beleef een begeleide halve dag wandeling over de wereldberoemde Milford Track, geschikt voor alle niveaus. Meander langs de trapsgewijze Arthur Rivier door weelderige regenwoud naar Giants Gate, een spectaculaire waterval best bekeken vanuit het uitgestrekte draaibrug.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Begintijd 08:45
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Geniet van de beroemde New Zealand Milford Track in het Nationaal Park Fiordland van Milford Sound
 • Loop in een kleine groep met een lokale, goed geïnformeerde gids die langs de weg vertelt, verhalen over de inheemse vogels en bomen deelt
 • Toegang tot het spoor met een korte boottocht over de fiord
 • Bekijk de prachtige Giants Gate waterval en het legendarische baan einde, Sandfly Point
 • Dek een afstand van 6,8 mijl (11 kilometer) op een goed gegraveerd spoor, geschikt voor alle leeftijden met basis fitness
Volledige beschrijving
Breng wat tijd door in de natuur in het prachtige Fiordland National Park tijdens een begeleide wandeling van een halve dag naar Giants Gate op het wereldberoemde circuit van Milford.

Bij vertrek uit Milford Sound Wharf begint de wandeling met een korte boottocht naar Sandfly Point. Het is dan een gemakkelijke 3,4 mijl (5,5 kilometer) langs de cascade Arthur River, dan Lake Ada, op een goed onderhouden circuit. Je bestemming is de Giants Gate. Deze schilderachtige waterval is het best te zien vanaf de grote draaibrug over de rivier.

Bij uw terugkeer wandelt u onder oud gematigd regenwoud, omringd door een scala aan varens, mossen en korstmossen in levendige tinten groen. De kleine groep van 12 wandelaars per gids biedt een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over het fascinerende menselijke erfgoed van de baan.

Maak na voltooiing van de wandeling de gelegenheid om foto's te nemen bij het bord dat het einde van het parcours markeert, een plek die is versierd met de laarzen van wandelaars die het einde van de wandeling hebben bereikt, geen enkele stap verder. Ga dan terug naar de boot voor de transfer terug naar Milford Wharf.
Inbegrepen
 • Vervoer per boot van Milford naar Sandfly Point <br> • Professionele wandelgids <br> • Veiligheidsspullen <br> • Een beperkt aantal toestellen voor nat weer is beschikbaar voor gasten die geen eigen uitrusting hebben, maar de touroperator moet dit wel weten vóór de dag van de tour, dus bel ze alstublieft om afspraken te maken
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 8 jaar

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Vertrek is vanaf Main Visitor Terminal, Milford Sound. Check in bij je gids om 8.30 uur. Houd er rekening mee dat Milford Sound op ongeveer 2 uur rijden van Te Anau ligt. Vertrek dus niet later dan 6.20 uur als u vanuit Te Anau rijdt. Je ontmoet je gids bij de automaten in de bezoekersterminal, net binnen de hoofdingang. Er is betaald parkeren bij het hoofdparkeerterrein van Milford Sound voor $ 10 per uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Warme kleding
 • Regenkleding

Goed om te weten

 • Wat mee te nemen: comfortabele stevige wandelschoenen / -schoenen, waterdichte jas, warme kleding inclusief muts en handschoenen, zonnehoed, waterfles, snacks en insectenwerend middel. Het is ook aan te raden om kleding en schoeisel mee te nemen na uw wandeling in het geval van een zeer natte Fiordland-dag!
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

Sorteren op

Very Good guided tour with experience guide

Walk for 4 hours along the Milford track. Walk was lovely, but could have walked the whole track if we were aware there was 4 day hiking expedition available. However, the route we travelled was good, easy going. Would recommend and to consider the 4 day hike. But book early as they sell out very fast!

23 februari 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 26560