Mini-Europa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Mini-Europa

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 537 beoordelingen

Ondanks de weergoden wat minder goed geluimd waren, hebben we deze dag toch regenvrij kunnen doorbrengen. Het loont echt de moeite om gebouwen die ik in de werkelijkheid gezien heb, hier onder miniatuur vorm terug te zien. Een aanrader voor groot en klein, met zeer waardevolle gratis handleiding. Een must voor al de mensen die het nog niet gezien hebben. Doodjammer als de geruchten van het opdoeken 100 % waar zouden zijn.

De kaart heb je er zo uit! Het zou wel fijn zijn als vooraf duidelijker is waarvoor je de kaart kan gebruiken. Dat is nu niet makkelijk te vinden op de website. Ook is het vreemd dat de kaart (wat eigenlijk een QR-code is) alsnog opgehaald moet worden bij een visit.brussels kantoor en niet via de Get-your-guide app kan worden gedownload

Prachtig hoe al die mooie historische gebouwen nagemaakt zijn, heel interessant met kleinkids. Met het boekje kunnen ze zelf opzoeken waar ze staan. Een minireis door Europa in 3 uur.wij gaan terug.

Ik ben heel blij dat ik Mini Europa nog eens heb bezocht alvorens ze definitief gaan sluiten op 31/12. Heel jammer trouwens dat het park definitief sluit.

This was a great family activity. We visited Europe in 1 afternoon. The Corona rules made us feel real safe.