Belevingen in
Minnewater

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Minnewater: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Brugge: begeleide rondleiding van 2 uur

1. Brugge: begeleide rondleiding van 2 uur

Ontmoet je gids om 10:30 uur bij het trefpunt, op slechts een paar minuten van het centraal station, om deze rondleiding van 2 uur te beginnen. Ervaar de vele charmes van "het Venetië van het noorden" en kom erachter waarom het historische centrum van Brugge op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens de rondleiding door de stad krijg je het Minnewater, de Begijnhof (gesticht in 1245), het Walplein, de Stoofstraat, het oude Sint-Janshospitaal, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Hof van Gruuthuse, het kanaal de Dijver, de Rozenhoedkaai, het Huidenvettersplein, het plein de Burg met het gotische stadhuis, de Basiliek van het Heilig Bloed en het plein de Grote Markt met het Belfort te zien. Aan het einde van je rondleiding, met een bezoek aan het Brugs Biermuseum, zal je gids al je vragen beantwoorden en suggesties geven voor waar je buiten het toeristische gebied kunt lunchen. Je gids geeft je ook advies over het beroemde bier van België en over andere plaatsen die je kunt bezoeken, waaronder musea.

...
Vanuit Amsterdam: geleide dagtocht naar Brugge van 12 uur

2. Vanuit Amsterdam: geleide dagtocht naar Brugge van 12 uur

Vertrek vanuit Amsterdam richting Brugge om de UNESCO-Werelderfgoedmonumenten te bezichtigen met een Engelssprekende gids. Je krijgt een overzicht van de geschiedenis van België en bezoekt attracties zoals het Minnewater en het 13e-eeuwse Begijnhof. Komt meer te weten over het Belgische bier en bewonder de bakstenen toren van de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Verken de charmante buurt van de Dijver en kuier dan over het geplaveide Walplein. Dwaal door de nauwe steegjes van de Stoofstraat en ontdek het Gruuthuse, de Burg en de Heilig Bloedkapel. Je eindigt op de Grote Markt waar je 3 uur vrije tijd krijgt om te lunchen of om de chocolade- en kantwinkels te bezoeken.

...

Sitemap Minnewater

Wil je alle activiteiten in Minnewater ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Minnewater

De beste manier om Brugge te zien. Het is gemakkelijk te voet te doen.

Ik heb deze tour te voet geboekt omdat ik dol was op degene die we met hetzelfde bedrijf in Amsterdam deden. Het is een fantastische manier om de stad te zien en hoeken te bezoeken die je normaal gesproken zou missen. De groepen zijn niet overdreven en het wordt erg plezierig. Beatriz, onze gids, legde alles geweldig uit en gaf ook aanbevelingen over waar te gaan voor een drankje of iets eten. Hij heeft uitstekend werk verricht. Absoluut een aanrader. We gingen met onze kinderen van 8 en 12 en ze hadden een goede tijd. Ze hebben de wandeling heel goed doorstaan.

We hielden van de tour met Inés !!! Het heeft een super schattige energie !!! En hij liet ons veel lachen ... het was een kleine groep en hij legde alles heel goed uit ... hij adviseerde ook een plek voor lunch ... we wilden niet echt dat de tour zou eindigen ... Ik beveel deze tour ten zeerste aan en Brugge is spectaculair !!! Bedankt Inés de Buen día Tours groeten !!!

Dit is een geweldige ervaring met de tour, je zult meer begrijpen over de Hongaarse geschiedenis; ver interessant, het is een prachtig gebouw. Ja, we raden de tour aan.

Uitstekende rondleiding en gids

Mark was fantastisch, vertel ons een compleet verhaal van de plaats met historische en grappige momenten, gewoon een plezier om in zijn groep te zijn!

Zou het zeker aanbevelen!

We hielden van George, hij was interactief, grappig en goed geïnformeerd. Zou opnieuw boeken, vooral met George!