Minorietenkerk, Wenen

Minorietenkerk, Wenen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Wenen: privé spookwandeling

1. Wenen: privé spookwandeling

Luister naar de huiveringwekkende verhalen rond de stad Wenen tijdens deze privéwandeling. Ontdek de vreemde legendes rond beroemde bezienswaardigheden, gebouwen en de inwoners van Wenen. Laat je begroeten door je lokale gids op het Helmut-Zilk-plein en begin je wandeltocht. Verken de donkere geschiedenis achter topattracties zoals het keizerlijk paleis Hofburg en de gotische Stephansdom terwijl ze 's nachts verlicht zijn. Ontdek hoe Bloody Alley zijn naam verdiende. Navigeer gemakkelijk door de verhalen en geplaveide steegjes van Wenen met een lokale gids. Ontdek de geheimen achter enkele topburgers van deze stad, zoals de Bloedgravin en de dood van Mozart. Luister terwijl je gids deze stad in een nieuw licht werpt. Breng iedereen in je familie mee, sleep je vrienden mee of beleef een onvergetelijke date night. Rond je tour af in de Stephansdom.

Wenen: privétour kerken van Wenen van 3 uur

2. Wenen: privétour kerken van Wenen van 3 uur

Stel je Wenen voor en zijn overvloed aan kerken, kathedralen en andere heilige gebouwen. Bewonder deze gebouwen met een erkende gids tijdens een privétour van 3 uur. Bezoek 5 van de opmerkelijke kerken van Wenen en leer over hun fascinerende geschiedenis. Betreed de Stephansdom met zijn unieke dak en enorme torens die dienen als de hoogste punten van de skyline van Wenen. Bewonder de uitgestrektheid van de kamers van de kathedraal, de versieringen en de prachtige altaren. Stap daarna de kleine, maar nog steeds prachtige Sint-Pieterskerk binnen. Van de buitenkant ziet het er misschien onopvallend uit, maar van binnen maakt deze barokke kerk indruk met zijn fresco's, schilderijen en vergulde koepeldak. Verken de neogotische Votiv-kerk en bekijk de glas-in-loodramen. Wees onder de indruk van het uitgebreide ciborium gemaakt door kunstenaar Joseph Glasser. Na een bezoek aan de Votivk-kerk, stop bij de Minoritenkirche en ervaar een stukje Italië. Geniet van de vredige sfeer en bekijk een mozaïekversie van Da Vinci's Laatste Avondmaal. Je laatste stop is de St. Charles' Church. Sta versteld van de weelderige fresco's in de koepel met 1250 vierkante meter ongelooflijke pracht en prachtige kleuren. Loop tijdens je tour langs opmerkelijke plaatsen zoals het Rathaus, het Burgtheater, het Hofburgpaleis en de Weense Staatsopera.

Wenen: Da Vinci Code Tour in het Duits

3. Wenen: Da Vinci Code Tour in het Duits

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de Da Vinci Code en bezoek de plaatsen in Wenen, die verbonden zijn met het gelijknamige boek. Ga op een spannende zoektocht naar sporen, ontcijfer geheime berichten en leer meer over de mythe van de Heilige Graal. Bezoek de Minoritenkirche en ontdek Leonardo's Laatste Avondmaal. Hoor, waar geheime berichten verborgen zijn. Ga verder door de Hofburg, waar je meer te weten komt over de bloedlijn van de Habsburgers. In de buurt van de schatkamer hoor je verhalen over de Heilige Graal en de Speer van het Lot. Aan het einde van de tour weet je alles over de geheime orden en geheime loges van de Tempeliers, Vrijmetselaars en Illuminati.

Keizerlijke wandeltocht door Wenen

4. Keizerlijke wandeltocht door Wenen

Verken het keizerlijke deel van het oude Wenen tussen de stadsmuren en raak gefascineerd door de rijke geschiedenis met sterke banden met vele andere koninklijke hoven in heel Europa. Bewonder het enorme en fascinerende gebouw van het keizerlijk paleis Hofburg. Het is een openluchtmuseum van de architectuur van verschillende eeuwen. Geniet van de verscheidenheid aan hoven, daken, poorten, torens, standbeelden en sculpturen. Begeleid een professionele, erkende, lokale gids over de belangrijkste keizers, hun officiële en persoonlijke successen en tragedies en hun overwinningen en nederlagen. Maak kennis met de hoogste adellijke familie van Europa, de Habsburgers. Neem deel aan het congres van Wenen en begrijp waarom en hoe de Europese kaart een nieuwe vorm kreeg na de Napoleon-oorlogen onder leiding van Fürst Metternich. Hoor hoe de enorme omvang van het Hofburg-gebied, bestaande uit meer dan 2.000 kamers, tegenwoordig wordt gebruikt. Leer meer over de belangrijkste overheidsinstanties zoals het federale voorzitterschap, de federale kanselarij, verschillende ministeries en veel musea, het keizerlijk paleis is gehuisvest.

  • Rondleidingen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Minorietenkerk, Wenen

Wil je alle activiteiten in Minorietenkerk, Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.