Miracle Garden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Miracle Garden

Wil je alle activiteiten in Miracle Garden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Miracle Garden

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.637 beoordelingen

Een leuke ervaring om kennis te maken met de stad Dubai

De Hop on Hop off bus heeft meer routes als de BigBusTour. Zeker een aanrader om de stad op deze manier te verkennen. Ook rijdt de bus op tijd en heeft voldoende stops in routes zitten. Jammer is dat de bussen niet tot middernacht rijden zodat je ook voldoende tijd hebt om in de avond ook mooie bezichtingen te doen of even te genieten van de prachtige stad in de avond.

Hop on Hop off is altijd fijn om een stad te ontdekken!

Dit is een prima manier om te ontdekken wat je keuk vindt om te zien! Wij hadden een 3 daagse ticket (72 uur) en we hebben in eerste instantie de toutes mee gereden om te ontdekken wat leuke plekken zijn om af te stappen en rond te lopen! Soms wRen de aansluitingen niet helemaal goed op eljaar afgestemd maar toch...... Dikke aanrader!

Heel handig om zo Dubai te zien en te ontdekken

Zeer vriendelijk personeel, gratis flesjes water aan boord. De tour in de avond is zeer aan te bevelen dan is mooi alles verlicht. Je hebt echt een 3 dagen pas nodig, anders zie je te weinig. Bovendien krijg je dan 2 gratis boottochten en vooral de ene naar de palmeilanden is zeer de moeite waard

we hadden de 7 dagen tour genomen. het was geweldig. je zag alles en je had ook veel activiteiten gratis bij. de enige min punt was, dat sommige ritten te lang waren we hebben ook vaak taxi's genomen.

Goed georganiseerd, duidelijk, vriendelijk

Goeie routebeschrijving, trefpunt goed te vinden, vriendelijke mensen, goedgeregrld