Mirador de Colom

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mirador de Colom

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 729 beoordelingen

Leuke tour, gezellige gids, uitstekende service en prima uitleg.

Hoewel de tour niet de gebruikelijke hoogtepunten van Barcelona bevat (zoals uitgelegd door de gids komt dit door het ontbreken van regelgeving voor de Segway), is er genoeg te zien, en kun je iets opsteken van een stukje Barcelonese geschiedenis die je anders misschien niet zou horen. De tour begint met een stoomcursus Segway-rijden. Persoonlijk had ik een wat hobbelige start, maar het went gelukkig snel. De begeleiding hierbij is ook uitstekend. Eenmaal echt onderweg kom je al snel op de boulevard terecht, waar je gedurende het grootste deel van de tour op blijft. Op interessante plekken zal de gids, in ons geval de altijd vriendelijke Pablo, iets vertellen in uitstekend Engels. Kort genoeg om de hele groep erbij te houden, maar zeker ook lang genoeg om je iets op te laten steken over de veranderingen die de stad onderging door de Olympische spelen, de wijk Barceloneta en de verhoudingen tussen de Spanjaarden en Catalanen. Zeker een aanrader!

snelle manier om Barcelona te leren kennen

Onze vlucht kwam aan om 8u25 en we konden maar vanaf 14 uur inchecken in ons hotel. Dus voor ons was dit het perfecte begin van ons 4 daags bezoek aan Barcelona, om 9u zijn we opgehaald aan de luchthaven en dan een 4 uurtjes rondgereden en gestopt aan placa d'espanya dan even aan poble espanyol en een uitkijkpunt over de stad... daarma een overzicht van de verschillende wijken en parc guell en de sagrada familia. Dan afgezet met onze bagage om 15 na 1 aan ons hotel waar we ng iets hebben gegeten en konden dan direct in ons kamer.

Geweldige ervaring en goed georganiseerd

Met Andi en collega de Segway Tour gemaakt. Wat een geweldig leuke gids die veel informatie geeft. Aanbeveling......Meteen de eerste dag doen zodat je weet waar je lekker kunt eten, drinken en alle andere belangrijke informatie. Het is niet moeilijk en het hoge bedrag meer dan waard.

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

veel informatie van een gids met zijn hart in Barcelona.

Goed geregeld, hele goede gids, heel leuk, koel en cool op de segway en informatief