Datums kiezen

Mirador desde el Cristo Blanco

Mirador desde el Cristo Blanco: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: Sightseeingtour door de stad in een open bus

1. Cusco: Sightseeingtour door de stad in een open bus

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en leer over de geschiedenis van de stad Cusco terwijl je acclimatiseert tijdens deze sightseeingtour. Geniet van een zorgvuldig samengestelde route die je de beste kennismaking met de stad en haar tradities geeft. Deze tour neemt je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van Cusco en omgeving. Leun gerust achterover en ontspan in de sightseeingbus met open dak en rijd de hele route in 2,5 uur. Start de tour door door het historische centrum van Cusco te rijden. Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl een tweetalige gids het belang van elk oriëntatiepunt in de stad uitlegt. Rij later door enkele van de belangrijkste archeologische vindplaatsen zoals Sacsayhuaman, Q'enqo en Puca Pucara. Krijg een panoramisch uitzicht vanaf het bovendek van de bus. Op de terugweg naar Cusco stop je bij een sjamanistisch centrum. Wees getuige van een traditionele Inca-ceremonie die een eerbetoon is aan de Pachamama (Inca-moederaarde), de bergen en de natuurlijke wereld. Stop bij een alpacawolweefcentrum waar een van de arbeiders de verschillen tussen de verschillende soorten wol zal uitleggen. Leer authentieke alpacawol herkennen bij het shoppen voor cadeaus. Voordat je de tour beëindigt, bezoek je het grote witte Christusbeeld dat op de heuvel staat en uitkijkt over de stad Cusco. Geniet vanaf hier van een fantastisch uitzicht over de hele stad. Ga dan terug naar het busstation in Cusco.

Cusco: Legendes en Geschiedenis Avondtour met Pisco Sour

2. Cusco: Legendes en Geschiedenis Avondtour met Pisco Sour

Om 18.00 uur ontmoeten we elkaar in je hotel en dan brengen we je naar het "cristo Blanco-uitkijkpunt", hier zullen we praten over de algemene geschiedenis van Cusco en een aantal fantastische foto's maken vanuit dit gezichtspunt. Daarna worden we overgebracht naar het uitkijkpunt van "San Cristobal", vanaf hier beginnen we onze wandeling langs de oude straten van de stad Cusco. We zullen de mooiste en meest raadselachtige straten verkennen, leren over de geschiedenis en legendes van elke plaats die we verkennen . Hoi! elke straat in Cusco heeft een geschiedenis en legendes, kom met ons mee en leer er meer over! We zullen San Blas verkennen, de straten vlakbij het centrale plein en natuurlijk eindigen we met een Pisco Sour in een lokale bar in deze geweldige stad!

BUS 180 CUSCO

3. BUS 180 CUSCO

Om de 180° bus te nemen, moet je om 13:50 uur aan boord gaan bij Plaza de Armas en een unieke visuele ervaring beleven. We bezoeken de kathedraal, Cristo Blanco, Qorikancha, Sacsayhuaman, Qenqo en Pukapukara op een panoramische manier. Daarna komen we aan bij het Huayllarccocha meer, een magische plek waar onze medewerkers ons opwachten voor onze enscenering van Andes-mythen. Aan het einde van de enscenering gaan we naar een restobar, waar we een demonstratie krijgen van de bereiding van de Pisco Sour. De tour eindigt op de Plaza de Armas.

Cuzco: Wandeltour Cusco Geschiedenis, Architectuur & Lokaal Leven

4. Cuzco: Wandeltour Cusco Geschiedenis, Architectuur & Lokaal Leven

Cusco is een stad vol geschiedenis en indrukwekkende monumenten, waardoor het de perfecte bestemming is om tijdens een wandeltocht te verkennen. Deze fantastische stad in de Andes biedt een unieke ervaring, waardoor u de rijke historische en architectonische bezienswaardigheden van dichtbij kunt ontdekken. Tijdens deze wandeltocht in Cusco nemen we je stap voor stap mee door het beste van deze prachtige stad. We beginnen met genieten van het uitzicht vanaf Cristo Blanco, bezoeken vervolgens het Sapantiana-aquaduct en maken de klassieke foto op de Siete Borreguitos-straat. We verkennen de traditionele ambachtelijke wijk San Blas met zijn charmante en magische straten. Tijdens onze tour zien we ook de beroemde "12-hoekige steen" en bereiken we de Plaza de Armas van Cusco, door de Unesco uitgeroepen tot "Wereldcultuurerfgoed". Hier reizen we terug in de tijd en leren we over historische gebeurtenissen voor en na 1534. Als we onze reis voortzetten, passeren we Plaza Espinar en Marqués Street, en ten slotte zullen we lokale gebruiken ervaren op de beroemde San Pedro-markt.

11 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Mirador desde el Cristo Blanco: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Mirador desde el Cristo Blanco

Wil je alle activiteiten in Mirador desde el Cristo Blanco bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.