Belevingen in
Mirador Ojo de Granada

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mirador Ojo de Granada: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Granada: Segwaytour

1. Granada: Segwaytour

Ontdek het stadscentrum van Granada en Albaicin tijdens een sightseeingtour per Segway. Door de bijzondere geografische ligging biedt Granada prachtige routes met schilderachtige uitzicht. Leg een grote afstand af met een lokale en ervaren gids, terwijl je alles te weten komt over deze historische stad. Voor het rijden op een Segway is geen voorafgaande ervaring vereist, en of je het nu wel of niet eerder hebt gedaan, je doorloopt het trainingsproces voordat de tour begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je zeker te voelen op de Segway. Volg je gids en passeer Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de los Tristes, helemaal tot aan de heuveltop van Albaicin. Deze oude buurt is beroemd om zijn adembenemende uitzicht over zowel het Alhambra als het Sierra Nevada-gebergte. Zoef door de smalle kronkelige straatjes die dateren uit de Moorse overheersing van de stad en bewonder de islamitische architectuur.

...
Granada: nachtelijke uitkijkpunten door het minder bekende Albaicin

2. Granada: nachtelijke uitkijkpunten door het minder bekende Albaicin

Wandel onder de sterrenhemel van de magische stad Granada en bezoek de meest ongelooflijke en onbekende uitzichtpunten in de wijk Albaicín. Overweeg en word verliefd op de spectaculaire uitzichten die je hebt op het Alhambra en de stad Granada. Luister tijdens je tour naar je bezienswaardigheden, verhalen, anekdotes, legendes en mysteries en ontdek de stad vanuit verschillende unieke perspectieven. Bezoek minder bekende gezichtspunten zoals de Mirador de Los Carvajales, de Mirador Ojo de Granada en de Mirador de la Lona, evenals andere bekende locaties zoals de Mirador de San Nicolas en Santa Isabel la Real. Eindig je tour op het hoogste punt in het Albaicin, de Mirador de San Cristóbal, van waaruit je een panoramisch uitzicht over de hele stad en het gebergte van de Sierra Nevada kunt bewonderen.

...
Granada: 1 uur durende panoramische segwaytour

3. Granada: 1 uur durende panoramische segwaytour

Ontdek het stadscentrum en Albaicin tijdens een panoramische Segway-tour van 1 uur, wat een geweldige manier is om een grote afstand af te leggen met een lokale en ervaren gids. Vanwege de speciale geografische ligging biedt Granada geweldige routes met schilderachtige uitzichten. De belangrijkste focus van deze tour is om te genieten van het rijden op je Segway, terwijl je algemene informatie over Granada leert. Het rijden op een Segway vereist geen eerdere ervaring, en of je het eerder hebt geprobeerd, je zult het trainingsproces doorlopen voordat je begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je op je gemak te voelen, maar je bent van harte welkom om zoveel te oefenen als je wilt. U komt snel langs Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de los Tristes, helemaal tot aan het uitzichtpunt van Albaicin. Het ligt op een grote heuvel en is beroemd om zijn adembenemende uitzicht op zowel het Alhambra als de bergen van de Sierra Nevada. Albaicin is een oude wijk met de lay-out van middeleeuwse Moorse smalle straatjes, waardoor het de perfecte plek is om Moorse architectuur te ontdekken.

...

Sitemap Mirador Ojo de Granada

Wil je alle activiteiten in Mirador Ojo de Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.