Miradouro da Boca dos Namorados

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Miradouro da Boca dos Namorados: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Funchal: Overzeese Klippen and Wine Tasting 4WD Tour

1. Van Funchal: Overzeese Klippen and Wine Tasting 4WD Tour

Vertrek vanuit Funchal met een open 4WD-voertuig en reis naar een van de meest indrukwekkende uitzichten van het eiland. Ga naar Cabo Girão aan de zuidkust, waar in oktober 2012 een uitkijkplatform met glazen vloer werd geïnstalleerd en de Cabo Girão Skywalk de hoogste in Europa is. Bewonder tinten van intense diepte en helderheid, versterkt door het constante licht van een warme en uitnodigende zon. Reis over de steile en kronkelige wegen van het eiland en betreed een exotisch deel van Madeira dat slechts enkelen kennen. Profiteer van de diensten van een lokale gids terwijl u ononderbroken uitzicht krijgt vanuit uw open 4x4-voertuig en Câmara de Lobos bezoekt, waar Sir Winston Churchill werd geïnspireerd om het landschap te schilderen. We stoppen bij een lokale bar, waar u enkele lokale / traditionele drankjes en de beroemde 'poncha' kunt proberen.

...
Lissabon: authentieke fadoshow, diner en avondtour

2. Lissabon: authentieke fadoshow, diner en avondtour

Wek uw eetlust op met een panoramische rondleiding door Lissabon en zijn monumenten en straten onder de betoverende nachtverlichting terwijl uw gids de geheimen van elke plaats deelt. Bewonder de Alfama "bairro", de kathedraal van Lissabon en het Nationaal Pantheon. Bekijk vervolgens de authentieke live Fado Show terwijl u dineert met Portugese specialiteiten in een typisch restaurant. Op de terugweg naar je accommodatie stop je bij het uitkijkpunt met het beste uitzicht op de stad, zodat je die geweldige foto kunt maken en je nacht op een hoogtepunt kunt eindigen!

...
Cabo Girao Cliff and Mountains 4x4-ervaring

3. Cabo Girao Cliff and Mountains 4x4-ervaring

Begin uw tour met het ophalen van uw hotel en ga op pad om de landschappen van Madeira te verkennen. Rijd langs de plantages bij Ribeira da Alforra, waar een grote verscheidenheid aan groenten en fruit groeit. Aankomst bij Cabo Girao Cliff en wandel over de glazen skywalk, 580 meter boven de grond. Ga door het bos naar de uitkijkpunten Boca da Corrida en Boca dos Namorados, voor bergtoppanorama's. Op de terugreis passeer je de wijngaarden van Estreito Camara de Lobos. Bewonder de kleurrijke vissersboten in Camara de Lobos, een dorp dat de inspiratie was voor de schilderijen van Winston Churchill, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

...

Sitemap Miradouro da Boca dos Namorados

Wil je alle activiteiten in Miradouro da Boca dos Namorados ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.