Miradouro da Graca Fietstours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

Populaire Fietstours in Miradouro da Graca

Bekijk alle 640 tickets en tours

Meer activiteiten in Miradouro da Graca

Sitemap Miradouro da Graca

Wil je alle activiteiten in Miradouro da Graca ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Miradouro da Graca

Super gave dag gehad met Xavier top gids!

Xavier maakt je dag tot een verhaal. Met hem als gids werd de fietstocht een belevenis! Echte aanrader! Niet twijfelen boeken en doen!

De tour was geweldig! Gids heeft Lissabon op bijzondere wijze getoond!

Een super leuk middag gehad, een echte aanrader! Je ziet alle leuke plekken van de stad per fiets en er wordt leuk informatie gedeeld. Fietsen met de ebike gaat in Lissabon heel goed en je ervaart de stad op een andere wijze dan lopend of per bus/ tram of tuktuk! Onze gids was enthousiast over"zijn" stad en deelde dat met ons. Hij lette goed op enngaf goede aanwijzingen. Een erg leuke manier om je trip aan !issa bon te beginnen!

Lissabon: 7 heuvels halfdaagse tour elektrische fiets Beoordeeld door Anneke, 29-10-2016

De beste manier om Lissabon te verkennen

Eerlijk gezegd hadden wij bij aankomst in Lissabon grote twijfels of wij de trip moesten laten doorgaan. Wij zagen erg op tegen de steile beklimmingen met een fiets. Niet twijfelen maar doen, wat een fantastische ervaring was deze trip! In de eerste plaats rijd je op een degelijke en veilige fiets met een elektrische ondersteuning. Hoewel je natuurlijk nog wel zelf moet fietsen zijn de steile beklimmingen echt geen probleem. Verder is de gids heel deskundig. Onze gids Xavier spreekt goed Engels, is bijzonder vriendelijk en neemt geen risico's in het verkeer. Wij hebben prachtige plekken gezien en enorm genoten van deze leuke dag. Echt een aanrader en een sportieve doch ook relaxde wijze om Lissabon te verkennen.

Lissabon: 7 heuvels halfdaagse tour elektrische fiets Beoordeeld door marika, 07-06-2016

Miradouro da Graca Fietstours
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen van GetYourGuide-klanten