Miragaia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Miragaia

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.044 beoordelingen

Ik heb de Porto Card voor mijn volledige verblijf gekocht. Ik gebruikte het om van de luchthaven naar de stad te gaan, om naar mijn hotel te gaan, aangezien het buiten het centrum lag en om naar de haven en kust te trekken. Bovendien heb je korting bij veel toeristische trekpleisters.

Super leuke fietstocht met een aardige gids!

Weer eens wat anders, een fietstocht van 3 uur niet door Porto, maar om Porto heen. De tocht ging over de trambaan, langs het strand en door 2 mooie parken. De gids sprak goed Nederlands en kon ons veel over Porto vertellen.

Zonder Portocard kom je niet ver in Porto. Veel wandelen zul je moeten. Er is veel hoogteverschil. Vandaar is deze vervoerscard een absolute must, zodat extra veel kunt zien. Prachtige stad!

Goed georganiseerd, goede fietsen en onder begeleiding van Tanja erg veel gezien en ze wist veel te vertellen over Porto. Ook de samenstelling van de groep was super.

We hebben de rekensom niet gemaakt om te zien of het echt voordelig was, maar het is een prima uitvinding ... je moet nooit aanschuiven om een ticket te kopen