Kies data

Mistico Arenal Hanging Bridges Park

Mistico Arenal Hanging Bridges Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

La Fortuna: combinatie waterval, vulkaan en hangbruggen

1. La Fortuna: combinatie waterval, vulkaan en hangbruggen

Laat je ophalen bij je hotel in of bij La Fortuna, en reis af naar de Arenal-vulkaan om de paden rondom de machtige berg te bewandelen. Ga terug naar de natuur in het Arenal Volcano National Park, waar de meeste van de 850 in Costa Rica geïdentificeerde vogelsoorten te vinden zijn. Kijk uit naar andere wilde dieren, zoals kapucijnaapjes, jaguars en herten. Bewonder de prachtige landschappen van een secundair regenwoud aan de basis van het park, en een primair regenwoud met een verbazingwekkende biodiversiteit tussen de hangende bruggen. Wandel door het regenwoud via een netwerk van 15 hangbruggen met verschillende moeilijkheidsgraden, in Mistico-park. Koel dan af met een duik in een natuurlijke poel bij de La Fortuna-waterval

Halve dagtour Arenal Hanging Bridges vanuit La Fortuna

2. Halve dagtour Arenal Hanging Bridges vanuit La Fortuna

Ontdek een natuurlijk paradijs met wandelpaden en 6 hangende bruggen op de interpretatieve natuurpaden van Mistico Park. Kom dichter bij de natuur en bekijk de flora en fauna vanuit een meer intiem perspectief terwijl je de kans krijgt om over de bosbodem te lopen, van de takken te slingeren of als een adelaar over de boomkruinen te zweven! Geniet van het geweldige uitzicht op Waterfall Bridge en leer meer over het regenwoud van een natuurgids. Luister naar het dierenleven, de geografie en de geschiedenis van de regio en krijg een adembenemend uitzicht op de vulkaan, afhankelijk van het weer.

Arenal: Tour met 4 activiteiten met optionele warmwaterbronnen

3. Arenal: Tour met 4 activiteiten met optionele warmwaterbronnen

Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van het Arenal Volcano National Park en wandel over een bergpad om veilig een prachtig uitzicht op de machtige berg te krijgen. Hoop op een heldere hemel om het Arenal-meer, het secundaire bos en het door eerdere uitbarstingen verwoeste gebied te zien. Ga verder naar de indrukwekkende waterval van La Fortuna, waar je een verfrissende duik kunt nemen in het koele water of foto's kunt maken van de natuurlijke schoonheid. Stop bij een restaurant in de buurt van het centrum van La Fortuna voor een heerlijke à-la-cartelunch. Ga vervolgens naar de Arenal Hanging Bridges om het pad hoog boven het bladerdak te bewandelen. Steek 15 hangende en stationaire bruggen over en zoek onderweg naar de plaatselijke fauna. Sluit de dag af bij de warmwaterbronnen van uw keuze, met of zonder diner. Laat je na je maaltijd ophalen voor de rit terug naar je hotel.

Van La Fortuna: hangende bruggen en vulkaan Arenal met lunch

4. Van La Fortuna: hangende bruggen en vulkaan Arenal met lunch

We beginnen onze dag door de bergen bij het Arenal-meer op te rijden. Op het hoogste punt komen we aan bij het hangbruggenpark MIstico. Hier genieten we van het weidse panoramische uitzicht over de noordelijke zone met inbegrip van de vulkaan, het Arenal-meer en het omliggende tropische bos. Onze wandeling voert over 6 grote bruggen waarvan sommige tot 80 meter spannen. Deze hoge structuren brengen je op ooghoogte met de overvloedige flora en fauna die in het bladerdak te vinden is. Je professionele tweetalige gids is bij je om je zoveel mogelijk te laten zien. Uitgerust met een telescoop laat hij je veel dieren zien en geeft hij interessante informatie. Na zo'n 2 en een half uur gewandeld te hebben laten we de bruggen achter ons en gaan we dicht bij de vulkaan. Een korte rit brengt ons dicht bij de enorme lavavelden die zijn afgezet tijdens de grote uitbarsting van 1968. Een pad dwars door de grote zwarte rotsen leidt ons naar een indrukwekkend uitzichtpunt. Als je zo dichtbij bent, krijg je een goed idee van de enorme omvang van de vulkaan en de gewelddadige kracht waarmee deze vele jaren geleden tot leven is gekomen. Na ongeveer 2 uur gewandeld en genoten te hebben van het lavaveld zijn we klaar voor wat te eten. Nu nemen we je mee naar het regenwoudcafé waar je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan smakelijke gerechten. Nadat je goed hebt gegeten, hoef je alleen maar te ontspannen in de warmwaterbronnen die dicht bij het restaurant liggen. Met goede kleedruimtes kun je je gemakkelijk klaarmaken. Je kunt rondhangen in een van de 6 zwembaden met thermaal water in verschillende temperaturen. Het is een mooie afsluiting van een actieve dag en wordt vaak gezien als een mooi moment om ervaringen te delen met medereizigers. Als je hier eindigt, zetten we je af bij je hotel of de plaats waar je je auto hebt geparkeerd.

La Fortuna: hangende bruggen, Arenal-vulkaan en watervallen

5. La Fortuna: hangende bruggen, Arenal-vulkaan en watervallen

Geniet van een heerlijke dag duiken diep in het weelderige regenwoud en volg je gids door schilderachtige paden. Doe mee aan dit uitgebreide Costa Ricaanse avontuur om alle natuurlijke bezienswaardigheden van La Fortuna te ontdekken. Loop over hangende bruggen, lavavelden en een jungletrap om ontspannende watervallen te bereiken. Je wordt opgehaald bij je hotel en begint met een bezoek aan het Mistico Arenal Hanging Bridges Park. Leer meer over het lokale ecosysteem van je professionele gids terwijl je over de hoge bruggen en smalle paden wandelt, omringd door het groene bos, de Arenal-vulkaan en een vredig meer. Maak een korte rit naar Arenal Volcano National Park. Trek tussen de grote lavarotsen van de uitbarsting van 1968 en bereik een uitkijkpunt met een prachtig uitzicht op de vulkaan, de omliggende lavavelden en de noordelijke vallei. Ontspan na al uw wandelen met een lunchpauze in een traditioneel restaurant. Sluit je avontuur af met een korte wandeling in een diepe kloof om naar de immense La Fortuna-waterval te staren en te zwemmen in het verfrissende zwembad. Als laatste traktatie kunt u ontspannen in een klein resort met warmwaterbronnen en genieten van leuke cocktails.

Arenal: wandeltocht over hangende bruggen

6. Arenal: wandeltocht over hangende bruggen

De Arenal Hanging Bridges, gelegen nabij de Arenal-vulkaan, is een milieuvriendelijk netwerk van paden en 16 hangende bruggen die je naar het bladerdak van het weelderige tropische regenwoud van de Arenal-vulkaan brengen. Nu kun je jezelf onderdompelen in het adembenemende panoramische uitzicht op de natuur terwijl je over een web van paden reist. Uw professionele gids vertelt u over de biodiversiteit van het gebied. Lees meer over hoe dit milieuvriendelijke project is gebouwd, terwijl je graag dichter bij het regenwoud komt. Bekijk tropische vogels in hun natuurlijke habitat en bekijk zeldzame bloemen en andere regenwoudvegetatie van dichtbij. Luister naar de echo van kikkers door het bos en spot interessante insecten. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs een ocelot! Naast de planten en dieren in het wild, geven de hangende bruggen je ook een spectaculair uitzicht op de omgeving, inclusief de Arenal-vulkaan.

La Fortuna: wandeltocht over de hangende bruggen van Arenal

7. La Fortuna: wandeltocht over de hangende bruggen van Arenal

De hangende bruggen in de Arenal-vulkaanregio zijn een perfecte plek om comfortabel door het bos te reizen over revitaliserende paden vol natuur en dieren in het wild. Een professionele en tweetalige gids zal deze prachtige wandeling door het regenwoud en over hangende bruggen navigeren. Het pad is goed gemarkeerd en er is in totaal 3,2 km aan paden, waardoor je comfortabel kunt genieten van het regenwoud. Met een majestueuze Arenal-vulkaan recht voor de deur, kunt u de schoonheid en het prachtige bos eromheen bewonderen, evenals dit reservaat bevolkt met duizenden soorten die dit reservaat bewonen, bomen, bloemen, planten, insecten, zoogdieren, reptielen, kikkers en vele anderen leven in een perfect evenwichtig ecosysteem. Deze tour is een geweldige optie voor gezinnen, oudere volwassenen of koppels die willen genieten van een betere ervaring door het regenwoud in Costa Rica.

Van La Fortuna: Mistico Arenal Hangende Bruggen Park Tour

8. Van La Fortuna: Mistico Arenal Hangende Bruggen Park Tour

Verken de Costa Ricaanse jungle vanuit een nieuw perspectief met een reis naar het Mistico Arenal Hanging Bridges Park. Verlaat La Fortuna en wandel de bergen in naar de hangende bruggen. Verken het bos op de bruggen, bewonder de lokale flora en fauna en geniet van het panoramische uitzicht. Begin de tour door een wandeling hoog in de bergen te maken op de indrukwekkende hangende bruggen van het Mistico-park. Kom dicht bij de overvloedige flora en fauna in dit gebied en steek de vele hangende bruggen over die grote lengtes van het bos op indrukwekkende hoogten overspannen, waardoor u het beste panoramische uitzicht over het gebied heeft. Zie de Arenal-vulkaan in de verte, bewonder velden met lavarotsen en staar naar het tropische bos en het Arenal-meer. leer van een tweetalige gids die dieren in het wild kan spotten en je kan vertellen over de dieren die je zou kunnen tegenkomen. Laat de gids de meest interessante bezienswaardigheden van dichtbij bekijken met een hoogwaardige telescoop en deel interessante details over de bezienswaardigheden. Spot lokale dieren in het wild, zoals apen, neusbeertjes, luiaards en veel vogels, kikkers en slangen. Geniet van het comfort van goed verharde paden met enige hoogte, maar de tocht is niet te veeleisend. Neem ongeveer drie uur de tijd om de boswandeling te voltooien en geniet van het reizen langs de verhoogde bruggen voordat je terugkeert naar je hotel of accommodatie.

San Jose: Arenal Hanging Bridges & Baldi Hot Springs Tour

9. San Jose: Arenal Hanging Bridges & Baldi Hot Springs Tour

De dag begint met het ophalen van San Jose, Alajuela of Heredia en reist naar het artistieke stadje Sarchi. Besteed wat tijd aan het verkennen en begin de vele kunsten en ambachten die Costa Rica te bieden heeft te waarderen. Je ziet ook 's werelds grootste ossenkar, volgens het Guinness Book of World Records. Onderweg wordt het ontbijt geserveerd. Vervolg de tocht richting La Fortuna en passeer onderweg kleurrijke ananas- en weegbreeplantages, mangoboomgaarden en veeboerderijen. Lees meer over hoe werd aangenomen dat de vulkaan slapend was tot 1968 toen hij een grote uitbarsting meemaakte. Bezoek vervolgens het prachtige Mistico Park met een dichte biodiversiteit met weelderige bossen en een overvloed aan dieren in het wild. Maak een wandeling tussen de boomtoppen op de hangende bruggen langs het bladerdak van de jungle en bewonder de vele planten die u omringen terwijl u geniet van de lunch. Eindelijk is het tijd om te ontspannen in de prachtige wateren van Baldi. Glijd in de borrelende warmwaterbronnen en kom tot rust terwijl het thermale water je geest, lichaam en ziel reinigt en verjongt. Ontspan aan het einde van een magische dag op de terugreis naar San Jose

Arenal National Park: tour met kleine groepen over hangende bruggen

10. Arenal National Park: tour met kleine groepen over hangende bruggen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in La Fortuna en de Arenal-regio, reis je naar een reeks hangbruggen in het bos van het Místico Arenal Hanging Bridges Park. Het gebied maakt deel uit van het Volcan Arenal National Park en bestaat uit 243 hectare beschermd bos en is ideaal voor wandelaars die de kenmerken van het tropische regenwoud willen bewonderen. Wandel over het 3,1 kilometer lange pad langs indrukwekkende bruggen van verschillende lengtes en hoogtes, waarvan sommige boven het bladerdak hangen. Bewonder de flora en fauna vanuit een ander perspectief terwijl je door verschillende niveaus van het bos loopt. Krijg een geweldig uitzicht op het bladerdak terwijl je op zoek bent naar de inheemse dieren. Het terrein is eenvoudig, met een paar korte harde hellingen.

Beschikbare activiteiten

  • Dagtochten
  • Avonturen
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Mistico Arenal Hanging Bridges Park

Wil je alle activiteiten in Mistico Arenal Hanging Bridges Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mistico Arenal Hanging Bridges Park

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 234 beoordelingen

Dit was zo'n geweldige tour en leuke dag! Onze gids Raul was uiterst deskundig, vriendelijk, grappig en warm. We begonnen de dag bij de hangende bruggen waar we zoveel hebben geleerd over de flora en fauna van de Arenal-regio. Kijken naar de brulapen was geweldig! Vervolgens was de waterval waar we 40 minuten hadden om te zwemmen en op eigen gelegenheid te verkennen. Dit werd gevolgd door een heerlijke traditionele maaltijd in een lokaal restaurant. Met een volle buik eindigden we met een leuke en snelle tocht naar de Arenal-vulkaan, waar we meer dieren in het wild en geweldige uitzichten zagen. Ik raad deze tour ten zeerste aan voor iedereen die La Fortuna bezoekt.

Super aanbevolen ervaring !!! We boekten de dag ervoor uit angst dat we niet veel tijd over hadden. Ze waren heel erg punctueel. Op dit moment hebben ze ons een bevestigingsmail gestuurd met alles wat nodig is voor de excursie. De gids en de chauffeur zeer professionele en betere mensen. Raúl is charmant en altijd bereid om ons alles te leren, ongeacht de tijdslimiet of moeite die het met zich meebracht. Als iemand twijfelt, raad ik het ten zeerste aan om het te doen.

We hebben een dag gedaan met Pépé, onze gids. Het was gewoon schitterend! Pepe is een geweldige gids! En heel interessant, die zijn kennis en cultuur met veel passie deelt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! Een grote dank aan Pepe en zijn team! Ik raad deze tour ten zeerste aan, waarmee je de hoogtepunten van Arenal in één dag kunt zien! We waren met het gezin en de tour was op ieders niveau

Dus de dagtocht was zeker de moeite waard, onze gids Pepe was geweldig en legde veel uit en was erg aardig en bekwaam, hoewel we stromende regen hadden op de hangbruggen, kan niemand iets aan het weer doen en het was een ervaring die de moeite waard was om door te gaan in de stromende regen Wandelen door de jungle dus we hebben er echt van genoten

Beveel deze rondreis ten zeerste aan! Het was geweldig om vervoer en toegangsprijzen allemaal te regelen, dus we hoefden ons er geen zorgen over te maken. De lunch die inbegrepen was, was ook het beste eten dat we in Costa Rica hadden. Onze gids Pepe was geweldig, goed geïnformeerd, charismatisch en maakte de ervaring zeker de moeite waard.