Kies data

Dingen om te doen Moab

Deze stad in Utah is het mekka van elke avonturier en een belevenis voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat je niet wil missen in Moab

Moab: dinercruise op de Colorado-rivier met muziek- en lichtshow

1. Moab: dinercruise op de Colorado-rivier met muziek- en lichtshow

Begin de avond aan de oevers van de Colorado-rivier, slechts 2 mijl ten noorden van Moab, Utah. Geniet van een heerlijk diner in Nederlandse stijl met een cowboy-stijl in een eetzaal met uitzicht op het water. Na het diner, klim aan boord van een platbodem en begin aan je rivieravontuur. Een deskundige en vermakelijke gids wijst u op interessante dingen en ontsteekt uw verbeelding. Zodra de duisternis invalt, begint het formele gedeelte van de avond wanneer 40.000 watt natuurlijk licht de kloofwand verlicht. Kijk hoe licht, schaduwen, muziek en verhalen de verhalen over de formatie, schepping en geschiedenis van de canyon tot leven brengen op de muren boven de rivier - zoals geleerd van de vroege kolonisten van het gebied (de katholieke conquistadores, indianen, en Mormoonse pioniers). Deze Sound and Light Show is een niet te missen unieke ervaring en een geweldig einde van een perfecte dag in Moab.

Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

2. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinestoot op de Hell's Revenge Trail of Moab. Bestuur een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u een professionele gids volgt. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve dat het op slickrock staat! Rijd over versteende rotsbergen die op zandduinen lijken. Hoewel het bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zo korrelig als schuurpapier; en in tegenstelling tot al het andere dat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 5 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy's besturen als ze een geldig rijbewijs hebben en comfortabel kunnen rijden op terrein met steile hellingen en kliffen. Elk voertuig is geschikt voor maximaal 4 personen.

Moab: zelfrijdende Hells Revenge 4x4-rondleiding van 2,5 uur

3. Moab: zelfrijdende Hells Revenge 4x4-rondleiding van 2,5 uur

Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado River met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle niveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na de veiligheidsinstructies laadt u op en gaat u rechtsaf naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive-tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimumleeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minimaal 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs kunnen tonen.

Van Moab: raftingtrip van een halve dag op de Colorado-rivier

4. Van Moab: raftingtrip van een halve dag op de Colorado-rivier

Geniet van een begeleide rafttocht voor alle leeftijden en ervaringsniveaus langs de Colorado-rivier. Vertrek vanuit Moab en breng de halve dag door met het navigeren door klasse 1 of 2 stroomversnellingen omringd door indrukwekkende rotsformaties. Laat je ophalen in Moab en ontmoet je professionele gids. Word uitgerust met de benodigde raftuitrusting en luister naar de veiligheidsinstructies van je gids. Ga dan op een wild avontuur langs de Fisher Towers en het Professor Valley-gedeelte van de rivier. De tocht is ongeveer 11 kilometer en je komt zeker in spetterende stroomversnellingen terecht. Selecteer de optie inclusief lunch om tijdens je tour te genieten van een buffetmaaltijd. Aan het einde van de reis brengt de shuttle je terug naar Moab.

Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

5. Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

Dompel jezelf onder in de off-road paden van Arches National Park tijdens deze tour met een 4x4-voertuig. Geniet van het ophalen in Moab, daarna een avontuur van een halve dag om Tower Arch, de Marching Men en andere schilderachtige natuurlijke formaties tegen te komen. Nadat je bent opgehaald in Moab, begint je off-road 4x4-tour door Arches National Park in de buurt van Doc Williams Point. Beklim een steile, korte rotswand in je voertuig en steek dan een vallei door door zandstenen vinnen en duinen. Passeer de beroemde 30 meter brede Tower Arch en de Eye of the Whale Arch. Zie de Marching Men, een groep van 7 torens op een rij.   Stop op een paar geweldige plekken om geweldige foto's te maken en geniet van een paar korte wandelingen tijdens de tour. Leer meer over de vorming van de rode rotsen, adem de frisse lucht in en geniet van de stilte terwijl je de schilderachtige uitzichten bewondert. Verlaat via een oud cowboypad en zie dinosaurussporen op je weg terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

6. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

Ontdek het eiland in het Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, slingerend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het eiland in het Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van de White Rim-route. Rijd door de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een laatste blik over het park voordat je terugrijdt naar Moab.

Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

7. Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

Maak een 4x4-rit door de nationale parken Arches en Canyonlands. Dit spannende avontuur omvat stops voor korte wandelingen en mooie uitzichten. Houd onderweg je energie op peil met een verfrissende picknicklunch. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting Canyonlands National Park, hoog boven op de Island in the Sky-mesa. Daal af via de steile haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een korte stop om Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen.   Ga verder door Canyonlands langs een deel van de White Rim Trail naar Musselman Arch voor een fantastisch uitzicht op de Colorado-rivier beneden. Geniet van een paar stops met korte wandelingen. Stop bij Devils Garden voor een heerlijke picknicklunch. Na de lunch betreedt u Arches National Park in de buurt van Doc Williams Point. Beklim een steile rotswand en rijd door een vallei door zandstenen vinnen en duinen.   Passeer de beroemde Tower Arch, de Eye of the Whale Arch en de Marching Men - een groep van 7 torens in één rij. Stop voor een paar korte wandelingen om van de frisse lucht te genieten en het uitzicht op de rode rotsen te bewonderen. Nadat je beide parken hebt verkend, word je teruggereden naar Moab, met een korte stop om onderweg dinosaurussporen te verkennen.

Moab: Colorado River Sunset-boottocht met optioneel diner

8. Moab: Colorado River Sunset-boottocht met optioneel diner

Zie hoe de zon in de verte smelt tijdens een ontspannende boottocht langs de Colorado-rivier vanuit Moab. Geniet van een optioneel barbecuediner aan boord en bewonder het adembenemende uitzicht op Utah vanaf het water. De tour vertrekt vanaf het vlakke water van de Colorado-rivier en jaagt de zon achterna terwijl deze zich verschuilt achter de wanden van de kloof en de lucht en het omliggende landschap schildert met een rijk kleurenpalet. Ontspan aan boord van de boot en bewonder de spectaculaire en unieke uitzichten die alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Ontdek onderweg een oude Indiase graanschuur, oude rotstekeningen en fascinerende bogen die het landschap verrijken met geschiedenis. Na een ontspannen 1,5 uur durende rondvaart draait uw bekwame gids de boot om voor de terugreis naar het dok. Bij aankomst op de privésteiger kunt u genieten van een optioneel Nederlands ovendiner in westerse stijl tegen de achtergrond van de Colorado-rivier. Dit cowboy-geïnspireerde diner wordt de hele dag gekookt om de authentieke en rijke gerechten van BBQ-rundvlees, BBQ-varkensvlees, BBQ-kip, cowpoke-aardappelen, zoete gebakken bonen, zelfgemaakte broodjes, pastasalade en nog veel meer te creëren. Er is ook een scala aan bodemloze frisdranken en desserts om de maaltijd af te sluiten, evenals een selectie vegetarische opties.

Moab: Colorado River en Fisher Towers Halve dag raftingtour

9. Moab: Colorado River en Fisher Towers Halve dag raftingtour

Geniet van het beste van de Colorado-rivier tijdens deze rafttocht van een halve dag. Breng een ochtend of middag door met andere spanten terwijl je over de meest schilderachtige en opwindende rivier van Utah drijft. Begin vanuit Moab, Utah, en ga dan met je gids richting de rivier. De rit brengt je naar Onion Creek en naar de lancering in het water. Bespreek kort de veiligheidsprocedures en bespreek de nodige raftingvaardigheden. Nu is het tijd om het water op te gaan. Ga de rivier af en geniet van het uitzicht op de majestueuze Fisher Towers voordat je het onmiskenbare geluid van wildwater voor je hoort. Vaar door stroomversnellingen, zwem, leer over de geschiedenis, geologie, planten en dieren van het Moab-gebied en bewonder het prachtige landschap voordat je terugkeert naar Moab.

Moab: Moab Giants Dinosaur Park en toegangsticket voor het museum

10. Moab: Moab Giants Dinosaur Park en toegangsticket voor het museum

Reis terug in de tijd met je vip-pas naar Moab Giants Dinosaur Park, het ultieme dinosaurusavontuur voor alle leeftijden. Verken het park in je eigen tempo en beleef plezier met het hele gezin. Het ticket is inclusief toegang tot alle buiten- en binnenattracties. Loop met meer dan 100 levensgrote dinosaurussen op de 800 meter lange Moab Giant Outdoor Trail en bezoek vervolgens twee Dig-It-Out-locaties, de Playground, PaleoCamp en Rock Art Gallery. Geniet van interactieve tentoonstellingen en games gewijd aan de vorming van tracks en wat we ervan kunnen leren in het Tracks Museum. Ga vervolgens naar het 3D-theater voor een film over de oerknal en evolutietheorieën. Bezoek vervolgens de nieuwe Prehistoric Aquarium Experience. Bekijk oude zeedieren op virtuele 3D-schermen alsof je erbij bent. Bereid je voor om oog in oog te komen met de oude gigantische haai Megalodon tijdens een onvergetelijke realistische 5D-ervaring.

Beschikbare activiteiten

69 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 5

Veelgestelde vragen over Moab

Welke topattracties zijn een must-see in Moab?

Andere activiteiten in Moab

Wil je alle activiteiten in Moab ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.