Moldau
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
praag sightseeingdinercruise op een glazen boot met open dak

Praag: sightseeing-dinercruise op een glazen boot met open dak

Duur: 3 uur
32 Beoordelingen
GetYourGuide Original
32

Bewonder de schoonheid van de historische monumenten van Praag die 's avonds verlicht zijn, waaronder de Praagse Burcht, tijdens een stijlvolle 3 uur…

Moldau: tours & tickets

Moldau: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Praag

Bekijk alle 370 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Moldau

Gemiddelde beoordeling
4.1 / 5
gebaseerd op 6.280 beoordelingen

Het was een netjes verzorgde cruise die keurig op tijd vertrok. We werden ontvangen met een glaasje bubbels en naar onze tafel begeleid. De live band was niet overheersend en het eten was verrassend smaakvol alleen een beetje aan de lauwe kant. En wij vonden het erg knap hoe de kapitein zijn bijna 74 Meter lange schip in een overvol sluisje kreeg. En hebben genoten van het uitzicht van Praag in de vallende avond met al haar lichtjes.

Het was een gezellige avond,de muziek niet echt ons ding maar aan onze tafel zat de sfeer er al in.Het eten was goed maar niets speciaal, beetje lunchgarden.Je kon eten zoveel je wilde en de drank was aan een degelijke prijs, goedkoper dan in de stad.Een leuke aanrader, zeker in de zomer, dan kan je op het dek zitten wat nu niet mogelijk was door de koude.

Praag: boottocht met diner en livemuziek Beoordeeld door

het was zeer koud deze dag(-5 ) . Sommige van het personeel waren vriendelijk,andere niet. Live music was aanwezig maar dan is ook alles gezegd. Het eten was lekker en daarmee is ook alles gezegd. Kortom alles was wel oke,leuk om eens te doen.

Praag: boottocht met diner en livemuziek Beoordeeld door

The boat was recognizable at the quays. The trip is less suitable for people who are disabled because of ramps and stairs. Drinks are quit expensive on board but you can bring your own. Views from the boatdeck are great.

Praag: Panoramische rondvaart over de Moldau, 1 uur Beoordeeld door

Het eten was best aardig, geen absoluut hoogtepunt. Uitzicht 's-avonds viel een beetje tegen. De burcht enzo zijn wel verlicht, maar verder is het vooral heel donker... Ik raad de boottocht aan voor overdag.

Praag: boottocht met diner en livemuziek Beoordeeld door