Mole Antonelliana
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mole Antonelliana Tickets: Onze meest aanbevolen

Turijn Cinema Museum en bustour

1. Turijn Cinema Museum en bustour

Bezoek met dit combiticket het Nationaal Filmmuseum. Begin op de eerste verdieping, waar zich de Archeologie van Cinema, de Temple Hall en de Film Machine bevinden. Bekijk de bezienswaardigheden van Turijn met je ticket voor een 48-uurs hop-on hop-off bus. Bewonder deze prachtige stad vanaf de 3 lijnen die je naar elke verborgen hoek brengen.

...
Turijn: National Museum of Cinema & Mole Antonelliana Tour

2. Turijn: National Museum of Cinema & Mole Antonelliana Tour

Geniet van een begeleide ervaring samen met een lokale gids, die je eerst door de zalen van het National Museum of Cinema zal begeleiden. Bewonder buitengewone collecties en volg tegelijkertijd de geschiedenis van de cinema vanaf het begin tot heden. Bekijk decors, objecten en vele artefacten met betrekking tot cinema uit de afgelopen decennia. Spring dan op de panoramische lift naar de top van het Mole Antonelliana-gebouw. Geniet vanaf het terras van een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad Turijn. Leer meer over de geschiedenis van de stad vanuit je gids en bekijk andere beroemde bezienswaardigheden vanuit een van de beste uitkijkpunten in de stad.

...
Turijn: begeleide wandeling van 2 uur

3. Turijn: begeleide wandeling van 2 uur

Geschiedenis en cultuur spelen een zeer belangrijke rol in Turijn, en nergens is dit duidelijker dan in het stadscentrum. Dit is een plek die echt symbool staat voor de fascinerende geschiedenis van Turijn. Onthul het historische stadscentrum van Turijn met een wandelervaring van 2 uur met een gids. Als je je gids volgt, krijg je het belangrijkste plein en de straten van de stad te zien en hoor je veel verhalen en anekdotes over de bijzondere persoonlijkheden die hier woonden. Samen met je eentalige gids stop je en ontdek je belangrijke plekken zoals Castle Square met zijn Palazzo Reale, Palazzo Madama, de Mole Antonelliana en de mooie flacons rond de stad.

...
Turijn: stadstour met bioscoopmuseum en Mole Antonelliana

4. Turijn: stadstour met bioscoopmuseum en Mole Antonelliana

Begin je tour met skip-the-line tickets voor de prachtige Mole Antonelliana en het National Cinema Museum. Beklim het historische monument om Turijn van bovenaf en uitzicht op de Alpen te bewonderen. Lees meer over de Mole Antonelliana, een gebouw van monumentale proporties, van je gids. Bekijk daarna het National Cinema Museum. Bezoek de verschillende tentoonstellingen met een buitengewone collectie die de geschiedenis van de cinema vanaf het begin tot heden laat zien. Nadat je tijd in het museum hebt doorgebracht, ga je de straten van Turijn in. Bezoek belangrijke bezienswaardigheden en leer meer over de geschiedenis en het dagelijkse leven van de stad vanuit je gids.

...

Sitemap Mole Antonelliana

Wil je alle activiteiten in Mole Antonelliana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.