Mona Lisa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mona Lisa

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 22.167 beoordelingen

Aanrader! Voor wie meer wilt weten, en meer wilt zien.

Marion was een fantastische gids en zeer sympathiek! Ze vertelde ook verhalen over de wat minder bekende werken, en kon antwoord geven op elke vraag. Ik maak sinds een paar jaar gebruik van gidsen tijdens mijn bezoeken aan de grotere musea, en doe eigenlijk niet anders meer. Het extra geld dat je betaald vind ik het wel waard, doordat ik zoveel meer te weten kom. Mijn dochter van 10 vind een museumbezoek ook veel fijner met een gids. Ik moet misschien één en ander vertalen, maar dat houdt de interesse niet tegen. Heb een geweldig indruk van het Louvre gekregen!

Goede manier om in een aantal uren een indruk te krijgen van het Louvre en de hoogtepunten te zien. Prettige, deskundige gids. Je krijgt een oortje waarmee je de gids kunt horen. Door de drukte is het niet altijd goed te verstaan. Eigen oortjes of een koptelefoon zou handiger zijn. Gewoon je eigen oortjes/koptelefoon aansluiten op het kastje dat je krijgt (hangt aan een koord om je nek). Heel fijn dat je direct naar binnen wordt begeleid.

The Louvre Kids Tour with our guide Alberto was simply amazing! He managed to keep our 8 year old girl interested and excited until the end! Alberto knew a lot about culture and history and could answer all of our extra questions and helped us to really understand and value the beauty of the Louvre and all its artworks and history. We definitely recommend this tour! M & I

fijne persoonlijke rondleiding, heel informatief en betrokken, Prima!

Soms iets te lang bij 1 onderwerp gebleven, had liever nog meer onderwerpen of schilderijen willen zien, maar desondanks een hele goede presentatie van de high lights van het Louvre binnen de tijd die er was, Prima gids!

Prima rondleiding door de highlights Louvre

De rondleiding was heel goed. De gids vertelde voldoende over diverse objecten. Het tempo was uitstekend. Het was veel prettiger met gids dan om alleen door het drukke en grote museum te lopen.