Monastiráki

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Monastiráki

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.616 beoordelingen

Zeer goede tour met Pascal liet onze de mooie stukjes van Athene zien en eten was bij de locals Heerlijke nieuwe gerechten gegeten. Proeverij van olijven , olijfolie, koffie en nog heel veel lekkere dingen. Twijfel niet boek de tour. Wij hadden een privé tour, omdat er helaas door de Corona wijzig toeristen zijn helaas, maar “top vent” veel nieuwe dingen gehoord en geleerd. Nogmaals erg bedankt Pascal namens ons. Groetjes Brigitte en Mika

Leuke route en veel te zien. De guide met oordopjes is vaak slecht te verstaan. Kraakt, te onduidelijk ingesproken. Je komt wel op leuke plekken en mooie bezienswaardigheden. De dames en heren die bij de opstapelingen staan zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De bus staat soms lang stil om onduidelijke reden.

Leuke alternatieve tour, Athene in de volle breedte gezien.

Leuk om Athene van een andere kant te zien. Zo wel de goede als minder goede wijken bezocht en veel street art gezien. Informatie vanuit Niklas was interessant en gaf een goed beeld van de verschillende stromingen in de street art van Athene. Zeker een aanrader.

Mooie Athene route waardoor je een goed overzicht krijgt van de stad. De Pireus route is minder spectaculair, maar ik was er in Maart en dan is er niet zo veel te doen. De Beach route heb ik niet kunnen doen, deze rijdt buiten het seizoen maar 2 keer per dag.

Het was een fantastische fietstocht dwars door Athene met een hele goede begeleider!!! Joost, de begeleider, vertelde met ziel en zaligheid over de geschiedenis van Athene. Wat kan die man vertellen maar ook de nodige humor ontbrak niet. Een woord: GENOTEN.