Monastiráki

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Monastiráki

Wil je alle activiteiten in Monastiráki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Monastiráki

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.616 beoordelingen

Leuke alternatieve tour, Athene in de volle breedte gezien.

Leuk om Athene van een andere kant te zien. Zo wel de goede als minder goede wijken bezocht en veel street art gezien. Informatie vanuit Niklas was interessant en gaf een goed beeld van de verschillende stromingen in de street art van Athene. Zeker een aanrader.

Mooie Athene route waardoor je een goed overzicht krijgt van de stad. De Pireus route is minder spectaculair, maar ik was er in Maart en dan is er niet zo veel te doen. De Beach route heb ik niet kunnen doen, deze rijdt buiten het seizoen maar 2 keer per dag.

Het was een fantastische fietstocht dwars door Athene met een hele goede begeleider!!! Joost, de begeleider, vertelde met ziel en zaligheid over de geschiedenis van Athene. Wat kan die man vertellen maar ook de nodige humor ontbrak niet. Een woord: GENOTEN.

Perfecte service, met mijn handicap werd ik zelfs zonder problemen zo dicht mogelijk bij het hotel afgezet. Zeer goede manier om mensen die slecht te been zijn of met jonge kinderen zo veel mogelijk van deze fantastische stad te kunnen genieten.

De fietstocht met Joost was gezellig, leerzaam en afwisselend! We hebben veel gezien van de stad en Joost nam de tijd om veel te vertellen en vragen te beantwoorden. Kortom een aanrader!!